Не става дума за спускачески умения, а за най-елементарни умения в планинското колоездене:
1. Завиване
2. Избор на линия
3. Преодоляване на препятствия
Stefan_trekkie написа: Те казаха, че обиколката не е само за професионалисти, любители са добре дошли.. Сърдете се на тях ..
Всички в първата десетка (вкл. Уоутър) са любители.
motomarzel написа:Ако аз не можех нещо, едва ли щях да коментирам способностите на някой друг относно същото!

Е, явно го можех по-добре от доста от останалите, защото през цялото ми каране надолу ме изпревари само Пацо от ЩурКур. Тоест, мога да направя някаквa груба оценка.
motomarzel написа:но при тези състезания основният актив от време се печели на изкачванията, които между впрочем също могат да бъдат доста технични.
Вярно е. Това обаче не означава, че и на горепосочените умения не трябва да се обръща внимание. Както казах и по-рано, Уоутър е взимал уроци от спускач. Естествено, ние се различаваме от него по това, че сме най-велики и нямаме нужда никой да ни учи на нищо, защото всичко знаем и можем най-добре, нали?
motomarzel написа:Нищо лично, но просто нападките ти спрямо състезателите...
Тоест, посочването на слабостите категоризираш като "нападки"? Значи виждаме нещата различно - за мен осъзнаването на слабостите е основна предпоставка за развиване и усъвършенстване на умения.
В крайна сметка, апелирам към тези, които искат да подобрят уменията си, да отидат да видят какво може да "откраднат" от нашия любим Админ, на карането на "Нашата група". Пък който е толкова велик, че всичко знае и може, да приеме, че не се отнася за него.