Gasolin написа:А в случай на дъжд, дали няма да отмените онуй правилце за гумите за кал...![]()
Горе и долу има слънчев часовникEccentricMOTION написа:Въпросът ми е свързан с отчитане на времето... как е решен този проблем?
Б-А-Б-А, после Д-Я-Д-О, след това Д-И-Д и накрая О-З-ИEccentricMOTION написа:В каква последователност ще се проведат стартовете?
А-Б-В или има друга последователност?
dibo92 написа:Някой може ли да каже как е времето през последните дни,защото тук вчера се скъса да вали и как се е отразило на трасето?
did написа:Прогнозата за неделя засега е прекрасна - слънчево без облаци, без вятър, температура 5 градуса.![]()
![]()
Doncho* написа:Имам 1 въпрос към организаторите: Регистрирах се още снощи и сега гледам , още ме няма в "Участници" и искам да попитам ако се обърка нещо и ме няма, ще може ли пак да учавствам със декларация от родител , заверена при нотариус??
Програма:
08:00 – 10:00 – Регистрация
09:00 – 14:00 – Тренировки
14:30 – 15:30 – Първо състезателно спускане
16:00 – 17:00 – Второ състезателно спускане
15 минути след края – Награждаване
Cedric Gracia написа: Кажете ще водите ли агитки? Водете повече приятели да викат да има настроение да има крясъци за надъхване за подкрепа .Абее .... супер голям екшън![]()
![]()
![]()
Doncho* написа:Имам 1 въпрос към организаторите: Регистрирах се още снощи и сега гледам , още ме няма в "Участници" и искам да попитам ако се обърка нещо и ме няма, ще може ли пак да учавствам със декларация от родител , заверена при нотариус??
Fanatico написа:Програма:
08:00 – 10:00 – Регистрация
09:00 – 14:00 – Тренировки
14:30 – 15:30 – Първо състезателно спускане
16:00 – 17:00 – Второ състезателно спускане
15 минути след края – Награждаване
did написа:Абе... това тепе едва ли някога е виждало подобна навалица. Молете се тепето да не падне веднага и поне да оцелее до третия кръг!
outfaced написа:официалния старт е в 8:00 ... по нататък организаторите си запазват право за промени в плана според ситуацията ... че нещо бая мераклии се събрахте
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта