PtD написа:Да уточним: по пътеката има доста места за изпреварване, но към края си тя се превръща в single track, където за да изпревариш, трябва да бутнеш този пред теб в дерето.
Andy3 написа:Абе, той проблема е много лесно решим, просто не карайте официалната обиколка. Така няма да се ядосвате, че някой не ви дава път или сте се озовали в дерето примерно, щото "колегата" ви е избутал.
PtD написа:Andy3 написа:Абе, той проблема е много лесно решим, просто не карайте официалната обиколка. Така няма да се ядосвате, че някой не ви дава път или сте се озовали в дерето примерно, щото "колегата" ви е избутал.
Неофициалната обиколка не е състезание, следователно няма защо да си даваш зор да изпреварваш
sub_eleven написа:Няма лошо да се драпа и на състезанието, но не с цената на това да бутнеш някой в дерето. Ще се повторя, но тези с амбициите, тренирайте повече и дърпайте напред още в началото. Все пак явно трябва да си направите сметката, че сигурно всяка година в тази част на трасето са проблемите и да се адаптирате, нали сте ветерани
sub_eleven написа:хората, които са имали проблем с изпреварването/изпреварващите, така или иначе никой няма да ги запомни с класирането им. Не виждам проблем наистина, който гони личен рекорд или постижение, да го направи на спокойствие от тази гледна точка - хем ще бъде по-добро времето му, хем по-малко нерви.
Няма лошо да се драпа и на състезанието, но не с цената на това да бутнеш някой в дерето. Ще се повторя, но тези с амбициите, тренирайте повече и дърпайте напред още в началото. Все пак явно трябва да си направите сметката, че сигурно всяка година в тази част на трасето са проблемите и да се адаптирате, нали сте ветерани
Между другото обиколката на Витоша си беше първото ми по-сериозно каране и вече виждам резултат в мускулатурата и издръжливостта ми на колоездене. И то голяма разлика.
Но все пак 186/93 килограма. При 186/73 можеше и да имам добри резултати на обиколката. Така съм все едно с 2-3 раници.... А уж нямам наднормено тегло, но явно с тези пропорции ще съм все за 10+ часа и 400+ място. хахах
Ще видим догодина, живи и здрави.
dobber написа:sub_eleven написа:Няма лошо да се драпа и на състезанието, но не с цената на това да бутнеш някой в дерето. Ще се повторя, но тези с амбициите, тренирайте повече и дърпайте напред още в началото. Все пак явно трябва да си направите сметката, че сигурно всяка година в тази част на трасето са проблемите и да се адаптирате, нали сте ветерани
Е щом нямаш претенции в класирането, защо не пуснеш по-бързите, които са попаднали зад теб? За 100км може всичко да се случи, пукаш 2 гуми и хоп - някои по-бавен те задминава.
RastaWarrioR написа:..............
dobber написа:Нова доза снимки
Мои приятел снима на Ярлово, Брезите и Финала. Може някои от вас да се познае.
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 396&type=1
fangio написа:dobber написа:Нова доза снимки
Само аз ли не мога да отворя линка?
Pinky76 написа:fangio написа:dobber написа:Нова доза снимки
Само аз ли не мога да отворя линка?
Успя ли да отвориш и видиш снимките или още не?
При мен всичко си е наред,аз даже публикувах на профила си няколко от тях.
bonter написа:Аз пък на 75-ия км. Се предадох. Срам ме е от себе си, но толкова са ми силите явно.
Обаче не съжалявам,че участвах.Запознах се с разни хора, които бяха по на зад, приятни хора поговорихме си беше хубаво.
Сега да похваля и организацията, добре че бяха там с 2 мотора, като ме видяха да идвам се зачудиха доста от къде се взех, след като вече всички са минали отдавна.Вече мислех че съм забравен и изоставен, как ще се прибера просто незнаех. Водата ми свършваше, д-то ме болеше зверски, за краката да не говоря просто.Не виждах никакъв шанс, как въобще ще се прибера.Бях вече отчаян.
Тогава те ми предложиха да изчакам с тях джипа и ще ме закарат до Железниза и от там по асфалта и към къщи.
По пътя в джипа си починах отписаха ме на следващия чекпойнт и обиколката свърши за мен.
На всички пунктове хората от организацията бяха повече от любезни, вода имаше винаги и разни бонбони и др.
За организацията отличен 6. Никъде неможах да изляза от трасето или да се объркам нещо.
Колелото издържа всичко по пътя камъни, кал, вода,прах - какво ли не. Дори гума неспуках.
Колелото ми издържа - аз не.
Просто сега съм нахъсан да тренирам повече и следващата година да успея да мина цялата обиколка, без значение за какво време.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта