ridemore написа:Хораа притеснявам се от атмосверните условия , мислите ли ,че има възможност да се отмени
axelmax написа:Дано контролът е засилен,че на Сопот още се чудя как са пуснали онзи с Лидера.Още съм бесен.Един малумник да има и всички след него.![]()
но това е жена и можеш да очакваш неочакваното
did написа:Нека да уточня: АЗ ЛИЧНО ще проверявам всички документи при регистрацията![]()
![]()
Ще си нося и шибучица.
FREERIDE RIDER написа:Майка ми (която и ще ме закара до Пловдив) нещо много недоволничи от времето ,мисли че нямало какво да прави там ,дайте някакви идеи как да я навия ,се пак тя ми беше общела и да ме зкара ,но това е жена и можеш да очакваш неочакваното .
biker-kj написа:did написа:Нека да уточня: АЗ ЛИЧНО ще проверявам всички документи при регистрацията![]()
![]()
Ще си нося и шибучица.![]()
Я дайте прясна информация за състоянието на трасето ,да знаем кои гуми да слагаме!
did написа:
Дано обичате Кит-Кат
FREERIDE RIDER написа:did написа:
Дано обичате Кит-Кат
Щом е "без пари" ,много ще го заобичаме !
did написа:Хайде, лягайте вече. Сънчо отдавна свърши и Сънчовица е доволна.
Големият лош чичо Митко и другите кривоспици ви очакваме
Не забравяйте да си донесете декларациите и родителите.
Дано обичате Кит-Кат
dEcLiNe написа:Някои се опитват да минат на тънко!
Tonkata1 написа:Лека хубо,ама чак ся се сетих,че не съм си изкарал декларация пу да му ..... 1 по-малко ;@![]()
did написа:Tonkata1 написа:Лека хубо,ама чак ся се сетих,че не съм си изкарал декларация пу да му ..... 1 по-малко ;@![]()
На колко години си? Не може ли родител да дойде и да подпише на място с теб?
Tonkata1 написа:did написа:Tonkata1 написа:Лека хубо,ама чак ся се сетих,че не съм си изкарал декларация пу да му ..... 1 по-малко ;@![]()
На колко години си? Не може ли родител да дойде и да подпише на място с теб?
Може на 14 съм,ама нали трябваше там няква декларация ... пък аз не съм я изкарал на лист .
Tonkata1 написа:Лека хубо,ама чак ся се сетих,че не съм си изкарал декларация пу да му ..... 1 по-малко ;@![]()
CRAZY RIDER написа:В близост до трасето има ли магазин от където можем да си закупиме храна и течности ?
Също така за публиката къде би било най-интересно за гледане
Doncho* написа:Има ли някои в близост до Плевен и да има 1 свободно място , че останах на сухо след като разбрах че организацията се провали![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ще вкарам пари за транспорта , със рам 4х съм и съм в центара на Плевен , но ще си докарам **** до някоя близка точка около Плевен ако има някои
Драснете ЛС ;[ или да кликне на 0883405533 аз ще звънна
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта