diddy написа:Ще помоля, ако някой има мой снимки да ми ги прати на мейл или на ЛС. e-mail : [email protected]
Има си темичка за снимки, мацка!

Имам твои снимки, но ще се забавя няколко дни с публикуването!

diddy написа:Ще помоля, ако някой има мой снимки да ми ги прати на мейл или на ЛС. e-mail : [email protected]
Admin написа:Галерията от състезанието вече е активна и заредена с първите мои снимки. Отворена е и за снимки на други хора, с уговорката да не качвате на кило (за това си има по-подходящи сайтове-галерии в нета), а само подбрани кадри.
did написа:Ако и другите участници са се прибрали от състезанието със същото настроение, като дъщеря ми, с удоволствие ще мръзна още колкото трябва по тепето, за да се повтори и потрети тази емоция.
icko122 написа:@did,
Втория кръг на DH-то ли ще бъде, за да знам къде да тренирам?
did написа:..Ако и другите участници са се прибрали от състезанието със същото настроение, като дъщеря ми......
sve7os написа:Имам еди въпрос... Четох предишните мнения и разбрах, че ще има записване за 2ри кръг...Та въпросът ми е Къде става записването?
sve7os написа:Имам еди въпрос... Четох предишните мнения и разбрах, че ще има записване за 2ри кръг...Та въпросът ми е Къде става записването?
axelmax написа:Имаш нужда от ръкавици.
did написа:axelmax написа:Имаш нужда от ръкавици.
Впрочем, браво на ДРАГ и RAM за наградите за малките. Толкова награди (че и качествени) само за едното участие, не знам някога да са се давали. Маги най-много се радва на http://screambikes.eu/protektori/rakavi ... nhill.html
Лепнаха и по ръцете перфектно и другия кръг ще е с тях!
Kitolino написа:outfaced написа:skullcollector написа:та за второто състезание по същото трасе ли ще е
казахме вече - не
Тепето само едно ли е?!![]()
Организацията беше на изключително високо ниво!
Много адмирации към "Крива спица" за приятно прекараните
почивни дни.![]()
![]()
ПС-> Искам да поздравя специално и бащата,
който тичаше отстрани на трасето и подкрепяще
едно дребосъче, което се бореше с трасето.
axelmax написа:Таксите да са колкото да се покрие мероприятието.
skullcollector написа:къде точно е полето за регистрация ?
като цъкна там излиза само това - Регистрацията за първи кръг приключи.
did написа:axelmax написа:Таксите да са колкото да се покрие мероприятието.
Идея си нямаш за какво говориш.
did написа:Днес не мога да я сваля от небето от щастие, а в неделя вечерта не можа да спи от възбуда. Сега ми мръкна за снега, че не можело да се тренира за 2 кръг в това времеЗаканила се е на Мира, че втория кръг ще я победи
TheAnimal написа:Относно наградите, хубави бяха спор няма, но определено неизползваеми от мене. Нося размер XS или S, а ръкавичките са М и L размер
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта