blacksoul написа:Искам да попитам след като ще нося попьлнена декларация от родител трябва ли неприменно да е с мен родителят?
bikezilla написа:skullcollector написа:skullcollector написа:има грешка при класирането в категория "Ази" - Едуард Владков Звезданов го нямаше на второто пускане, а и времето му беше 1:24 или нещо подобно![]()
Да не сте го разменили с онова малкото момченце ?
на виждам отговор
Да, имаше грешка в класирането на "Ази". След разследване на причините грешката е отстранена.
Благодаря за обратната връзка
Fanatico написа:blacksoul написа:Искам да попитам след като ще нося попьлнена декларация от родител трябва ли неприменно да е с мен родителят?
Или трябва лицето, присъстващо по-горе в декларацията (отговорника) да се подпише пред нотариус (завери), или трябва да се подпише пред организаторите.
Тоест да има свидетел за подписа на отговорника над състезателя.
Описано е в сайта на организацията : http://minidh.kriva.org/ Просто се поразрови и прочети.
Kitolino написа:Admin:![]()
Костанев, на 28ми ще си видиш старата рамка по трасето..![]()
k0cTaHeB написа:Не, разбира се
Unnamed написа:Направи ми впечетление че в началото на трасето на камъка правеха хората много снимки а почти не видях от този участък
SeSSion написа:Слд като съм предал валидна декларация нали няма нужда да идва родител с мен.
SeSSion написа:1.И няма да трябва да се заверява нищо пак?
2.Понеже гледам, че иска да отбележа на кои кръгове ще участвам, ако отбележа на 2 и 3, а не мога даоида н един от двата какво ще стане.
did написа:Старите номера си ги сложете в рамка на стената
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
did написа:2. Нищо няма да стане, ако не дойдеш, освен че ще ни заблудиш и ще объркаш малко организационните сметки. Горещо препоръчваме, ако нямате намерение да идвате, да не се записвате, понеже предварителните разчети във времето се правят според броя записани участници.
skullcollector написа:Защо не ме регистрира ? не се получава![]()
може ли някой да ме регистрира при полужение че проблема е от моят комп
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта