caspar написа:Най-тъпото е, че сега докато няма никъде лифтове, Сопот можеше да се възползва от възможността и да си направи доволно начало на сезона, но и там лифта не работи! Сега беше момента да се съберът повече хора, а не като отворят врати другите паркове!
Unik написа:Както Симо обясни куки на дали ще има, при положение че лифта е с постоянна скорост, много от доволните клиенти отдавна са се научили как да се спавят със ситуацията за нагоре![]()
Unik написа:Интересно, че и на Безбог и на Драгалевци лифтовете са подобни но определено се оплува Сопотския...![]()
Unik написа:Много ми е лубопитно един ден след като евентуално всичко бъде обновено по лифта всички тези хора, които видимо са пристрастни от сегашното състояние на лифта каква щтуротия ще измислят та пак да не мирясват...
C_Mo написа:@airborneone
съгласен съм, че инструкция за качване на лифта с велосипед, би била полезна за хората, които ползват лифта за първи път.
Unik написа:п.с Т. последната ти реплика е много любопитна, каква и е връзката със събитието, а и ми прозвучава малко обидно мислех, че се уважаваме....
EccentricMOTION написа:Един такъв въпрос за разчупване на леда:
Тази година трасето ще минава ли като миналата година през сипея или като по-рано през серпентините?
EccentricMOTION написа:Един такъв въпрос за разчупване на леда:
Тази година трасето ще минава ли като миналата година през сипея или като по-рано през серпентините?
MAster4o написа:Извинявам се за тъпия въпрос, но никъде не видях какво трябва да напиша в предварителната регистрация.
Благодаря предварително.
desinceto_st написа:MAster4o написа:Извинявам се за тъпия въпрос, но никъде не видях какво трябва да напиша в предварителната регистрация.
Благодаря предварително.
Изпращаш празeн e-mail. Като получиш антоматичния отговор ще видиш каква информация е необходима
did написа:desinceto_st написа:MAster4o написа:Извинявам се за тъпия въпрос, но никъде не видях какво трябва да напиша в предварителната регистрация.
Благодаря предварително.
Изпращаш празeн e-mail. Като получиш антоматичния отговор ще видиш каква информация е необходима
Това е незаконно.
did написа:desinceto_st написа:MAster4o написа:Извинявам се за тъпия въпрос, но никъде не видях какво трябва да напиша в предварителната регистрация.
Благодаря предварително.
Това е незаконно.
crossenduro2 написа:Здравейте,
За първи път ще ходя на Сопот и имам няколко въпроса, на които много искам да получа отговор. Мерси предварително. Значи, искам да попитам на колко километра от град Сопот е трасето, може ли да се стигне с кола до него, а също така дали има превоз някакъв от града до там ? Ако отида с родител, трябва да попълня само декларацията за освобождаване и таксата за състезанието включва ли лифта през цялото състезание?![]()
![]()
desinceto_st написа:did написа:desinceto_st написа:MAster4o написа:Извинявам се за тъпия въпрос, но никъде не видях какво трябва да напиша в предварителната регистрация.
Благодаря предварително.
Това е незаконно.
ok
dEcLiNe написа:Нали ще може на място да си сменя категорията, защото реших да си я променя, а вече съм записан?
dEcLiNe написа:Нали ще може на място да си сменя категорията, защото реших да си я променя, а вече съм записан?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта