Crimson написа:Ареееееее на ХиксЦетооооооооооо
did написа:Crimson написа:Ареееееее на ХиксЦетооооооооооо
Ти май ще си смениш ориентацията, а?
Crimson написа:Само алтавите връткат нагоре
did написа:Crimson написа:Само алтавите връткат нагоре
До момента - 40 алтави. Аз си мислех, че ще са повече в първите 16 часа
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
did написа:Ше има, споко. Нека да съберем на едно данните от банката и от формата за регистрация. Ти си капитан на отбор. Тренирай си съотборничката
tanec написа:did написа:Ше има, споко. Нека да съберем на едно данните от банката и от формата за регистрация. Ти си капитан на отбор. Тренирай си съотборничката
Не получих отговор на първия въпрос. Никъде не е опоменато какво да се пише на основание за плащането
Raffy написа:Да попитам.. има ли автобуси от Пловдив до с. Мътеница? Нещо не намерих инфо. ...или съм търсил малко
L-E-G-O написа:Въпрос: трябва ли задната постоянно светеща червена светлина да е монтирана на велосипеда или ще ми признаете тази на каската
HepBeH_XaMcTep написа:Alpina написа:Хамстер, ти идея си нямаш какво е айляк! Ама никаква!
E, да.. ти си съвсем друга категория
Daniel Panev написа:Един въпрос към "Крива спица": има ли изискване за минимална вместимост на съда/меха за вода? Ще признаете ли бутилка от 600 ml за валидна?
outfaced написа:....Миналата година имаше интересни нощни срещи с тях и следите им
Asen6o написа:boriss13 написа:Мите, таз година да си носим ли купички???
![]()
![]()
boriss13 написа:Без да претендирам за изчерпателност, има автобуси до Хисар.От там, едва ли има нещо...можеби маршрутки, но те едвали ще ти свършат работа.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта