М.Ъ.Р.Д.А.Г.А.С.К.А.Р. Cross Hill - дискусия

Форум за обявяване, организиране и обсъждане на състезателни прояви. За да е състезателна една проява, тя трябва да включва съревнованието като предварително и официално обявен елемент.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 700 / 10
Правила на форума
В различните форуми и подфоруми на раздел "Мероприятия" действат особени правила, които можете да прочетете в тази тема, т. ІІІ.

Напомняме на всички потребители в раздел "Мероприятия", че в рамките на МТБ-БГ има Календар на събитията, който включва дори и индивидуални карания, стига инициаторите им да желаят това, т.е. да са вписали карането си там. По принцип в Календара ще намерите всички състезания и официално организирани карания. Календарът е на този адрес: http://www.mtb-bg.com/index.php/events/calendar .
Повече подробности за Календара можете да научите от тази статия: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/o ... 7-calendar

Re: М.Ъ.Р.Д.А.Г.А.С.К.А.Р. Cross Hill - дискусия

Мнениеот motomarzel » Вто Окт 30, 2012 11:11 pm

С оглед на падналият днес сняг, а и множеството ангажименти и събития в края на активният сезон, ще се наложи да отложим събитието за късната пролет/началото на лятото на 2013. Не, че е съвсем невъзможно да се проведе и сега, но това би означавало много компромиси, а считам че идеята е добра и следва да бъде подходящо реализирана.

Поздрави: Васко Василев
Аватар
motomarzel

Рейтинг: 2000

Мнениеот eMcKu » Вто Окт 30, 2012 11:24 pm

motomarzel написа:С оглед на падналият днес сняг, а и множеството ангажименти и събития в края на активният сезон, ще се наложи да отложим събитието за късната пролет/началото на лятото на 2013. Не, че е съвсем невъзможно да се проведе и сега, но това би означавало много компромиси, а считам че идеята е добра и следва да бъде подходящо реализирана.

Поздрави: Васко Василев

Затова пък с Васко сме Ви приготвили изненада :D, ама за нея в скоро време :beer:
www.dromride.com
Аватар
eMcKu

Мнениеот ivcho01 » Вто Юли 23, 2013 1:25 pm

:D
Аватар
ivcho01

Рейтинг: 1220

Мнениеот RastaWarrioR » Вто Юли 23, 2013 5:06 pm

Абе ко тана с туй начинание?
Изображение
Аватар
RastaWarrioR

Мнениеот hitar_potar » Пон Юли 29, 2013 4:31 pm

Наскоро и аз се чудих кво стана с идеята на това мероприятие. :)
Дано не сте се отказали, понеже още като чух за пръв път, ми направи много приятно впечатление и почти моментално ме зариби. :) А и в последно време, имайки досег с повече екс-це-та из Русе, мога да доложа, че без проблем бихме се сформирали повече от една-две двойки... :)
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.
Аватар
hitar_potar

Мнениеот kvelikov » Пон Юли 29, 2013 5:24 pm

Ето какво стана:
- щяхме да го правим есента, но Календарът беше плътно зает
- след това се разболя Мишо и го насочихме благотворително
- хвана студ и начинанието биде отложено за тази година
- мен остро ме примързя и делегирах права на Васко и Емски
- Васко и Емски са заклети състезатели и нещо не ги влече организацията ;)
- ...

Горе-долу така стоят нещата. :D
Инвестирам цялото си свободно МТБ време в карания с приятели и описване на маршрути в Туршията, а и един МЪР остана за есента.
Ако някой има желанието да се захване и да го направи като хората, мога само да адмирирам!
Идеята наистина си струва и мисля, че ще е нещо, за което дълго ще се говори, а защо не и да стане традиция.
:beer:
Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение
Аватар
kvelikov

Рейтинг: 1995

Мнениеот motomarzel » Пон Юли 29, 2013 10:08 pm

Ако трябва да съм напълно честен и на мен много ми се иска това събитие да се състои, но наистина нямам физическата възможност да се заема с организацията.
Ако някой се наеме да го организира, ще се опитам да помогна с каквото мога (до колкото времето ми го позволява).
Аватар
motomarzel

Мнениеот hitar_potar » Съб Авг 03, 2013 9:34 am

Идея си нямам как се организира такова нещо. Пък и съм малко надалече от Софето. Тия са двете главни пречки, пречещи ми да направя някакъв бегъл опит да задвижа нещата. Работата ми не е пречка - голямата далавера да бачкаш за майка си и да имаш плаващо работно време! :D
И все пак, чисто информативно, какво трябва да се направи, за да потегли някаква организация? :) Предполагам да се уточни маршрут за нагоре и за надоле, да се намери екип, който поне малко да подготви този маршрут (ако има нужда), да се осигури медицински екип, екип от маршали, времеизмерване, и предполагам някакво разрешение от общината или нещо подобно (???). Организирането на медийната (интернет) реклама за събитието мисля би било най-лесното нещо. :agree:
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.
Аватар
hitar_potar

Предишна

Назад към Състезания