БАЙК и РЪН за Чепън 2015

Форум за обявяване, организиране и обсъждане на състезателни прояви. За да е състезателна една проява, тя трябва да включва съревнованието като предварително и официално обявен елемент.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 700 / 10
Правила на форума
В различните форуми и подфоруми на раздел "Мероприятия" действат особени правила, които можете да прочетете в тази тема, т. ІІІ.

Напомняме на всички потребители в раздел "Мероприятия", че в рамките на МТБ-БГ има Календар на събитията, който включва дори и индивидуални карания, стига инициаторите им да желаят това, т.е. да са вписали карането си там. По принцип в Календара ще намерите всички състезания и официално организирани карания. Календарът е на този адрес: http://www.mtb-bg.com/index.php/events/calendar .
Повече подробности за Календара можете да научите от тази статия: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/o ... 7-calendar

Re: БАЙК и РЪН за Чепън 2015

Мнениеот RastaWarrioR » Чет Апр 30, 2015 1:14 pm

И заради В100 го казвам тов! И не всеки учасва в пренебрегването на мамаркировката, някой търсихме пътеката, други я намериха а трети се демотивирах и карах леко до края или се отказаха.
Изображение
Аватар
RastaWarrioR

Рейтинг: 2000

Мнениеот packo packov » Пон Май 04, 2015 10:26 pm

Euler написа:
2 Старша 42 км 351 male Емил Стойнев 88 +2h 6m 52s 712ms

:D
btw много странни "модели" имаше на съзтезанието :)
-имаше един пич с половин вилка, едната му тръба я нямаше;
-имаше един пич с риза, вратовръзка, че и игла за вратовръзка;
-имаше един пич с без седалка;
-имаше един пич без помпа, спукал гума, на който спрях да му помогна;
Много колоритно съзтезание с много приятна и позитивна атмосфера :)
Вече и с класиране :peace:
===============================================================================
Очаквано, байкърите и рънърите са с доста близки времена. Неочаквано, Най-бързите рънъри са по-бързи от мен :banghead:

Keкe, a моят съквартирант си забрави колелото, освен че плати 20 лв такса, а не 15, даде и 25 за НТ1 под наем хахах, ама пък бе по- добро от неговото.
За мен лично - карам за трети път подред, първата година ми бе сефте, не знаех трасето и бях бавен, втората година знаех трасето, ама спирах да чистя кал долу (все карам късото) и тая година имах зор да си подобря времето и щях определено. ГПСто каза че съм успял с времето, ама ако не съм спирал 4 пъти да лепя и сменям гуми! :) Евала на 183 номер! Някак тая бира трябва да си стигне до него, ше си направя ФБ да го намеря, ако не чете тук! Нищо, дадоха ми награда за най- много думнали гуми. Сефте спуках 3 гуми наедно за 3 години на тва трасе, до ся немаше ядове... Та наградата - гумата е 29ка, външна, Maxiss Ikon, съгласен съм на бартер за 26. Кутията с Роо бар-ове замина вчера на Черни връх пешеходно. Байк за Чепа си е кеф за мен, буташ си яко нагоре към 3 км за почти час и после аз лично правя едно безразсъдно пускане... добре че има и други хора с които да се съобразявам, че веднъж го пробвах когато нямаше и максималната скорост беше по- голяма (не се гордея с това, радвам се че оцелях, въпреки бангията и яловите си умения :) ) Наздраве! :)
packo packov

Рейтинг: 1220

Мнениеот cvb » Съб Май 09, 2015 2:42 am

Утре, 25-и април, БДЖ Пътнически превози ЕООД ще осигури безплатни специални вагони за превоз на участниците в ежегодното състезание Байк и Рън за Чепън. Състезанието за планинско бягане и колоездене ще се проведе за четвърти път край гр. Драгоман. Събитието е част от програмата на Зелени дни форум за устойчив туризъм, отговорен бизнес и зелени идеи, който ще се проведе в периода 21 24 май 2015 г.

Участниците в състезанието Байк и Рън за Чепън, заедно със своите велосипеди, ще пътуват с влак по маршрута от София до Драгоман и обратно. За тяхното удобно придвижване националният железопътен превозвaч ще осигури специален допълнителен подвижен състав към два пътнически влака, движещи се по този маршрут. Това са сутрешният пътнически влак 10130, който заминава от София в 07:40 ч. и пристига в Драгоман в 08:34 ч. и следобедният пътнически влак 10209, който тръгва от гара Драгoман в 16:05 ч. и пристига в София в 17:05 ч. :deal:
майка да не си..Изображениекой съм азИзображениевелосиРАПТОР цъкащите минуси имат малка пишкаИзображение
Аватар
cvb

Рейтинг: 859

Мнениеот весо100 » Пет Май 15, 2015 8:08 am

Загубих джобна ножка с черна дръжка марка Bee L02. На спускането надолу от върха по камъняка ми се скъса чантичката под седалката и е изпаднала. Ако някой я е намерил и реши да я върне ще съм много благодарен :Д ще почерпя и някой бира

Малко късно пиша ама сега ми хрумна, че тук мога да напиша :)
весо100

Рейтинг: 1200

Предишна

Назад към Състезания