Euler написа:2 Старша 42 км 351 male Емил Стойнев 88 +2h 6m 52s 712ms
btw много странни "модели" имаше на съзтезанието

-имаше един пич с половин вилка, едната му тръба я нямаше;
-имаше един пич с риза, вратовръзка, че и игла за вратовръзка;
-имаше един пич с без седалка;
-имаше един пич без помпа, спукал гума, на който спрях да му помогна;
Много колоритно съзтезание с много приятна и позитивна атмосфера

Вече и с класиране

===============================================================================
Очаквано, байкърите и рънърите са с доста близки времена. Неочаквано, Най-бързите рънъри са по-бързи от мен

Keкe, a моят съквартирант си забрави колелото, освен че плати 20 лв такса, а не 15, даде и 25 за НТ1 под наем хахах, ама пък бе по- добро от неговото.
За мен лично - карам за трети път подред, първата година ми бе сефте, не знаех трасето и бях бавен, втората година знаех трасето, ама спирах да чистя кал долу (все карам късото) и тая година имах зор да си подобря времето и щях определено. ГПСто каза че съм успял с времето, ама ако не съм спирал 4 пъти да лепя и сменям гуми!

Евала на 183 номер! Някак тая бира трябва да си стигне до него, ше си направя ФБ да го намеря, ако не чете тук! Нищо, дадоха ми награда за най- много думнали гуми. Сефте спуках 3 гуми наедно за 3 години на тва трасе, до ся немаше ядове... Та наградата - гумата е 29ка, външна, Maxiss Ikon, съгласен съм на бартер за 26. Кутията с Роо бар-ове замина вчера на Черни връх пешеходно. Байк за Чепа си е кеф за мен, буташ си яко нагоре към 3 км за почти час и после аз лично правя едно безразсъдно пускане... добре че има и други хора с които да се съобразявам, че веднъж го пробвах когато нямаше и максималната скорост беше по- голяма (не се гордея с това, радвам се че оцелях, въпреки бангията и яловите си умения

) Наздраве!