liblibiq1 написа:Възможно ли е да са моторджиис някое ендуро
доста са разрушителни тези прасета
damn_good написа:Ако присъстваме с родител на мероприятието, ще трябва ли да подписваме декларация и нотариално да я заверяване? Още един въпрос свързан с пътуването: Кой е "най-добрия" път за стигане? (разгледах сайта на "Свободно измерение", видях вариянтите, но въпроса ми е свързан къде е по-добрия път без дупки и т.н )
П.п Относно пътя знам, че в България не се намира път без никакви проблеми, но съм чувал,че единия маршрут за стигане до Златица бил в доста окаяно състояние
damn_good написа:От София съм и точно за този разбит път ми говореха. Няма ли някакъв обиколен?
damn_good написа:От София съм и точно за този разбит път ми говореха. Няма ли някакъв обиколен?
IGS написа:damn_good написа:От София съм и точно за този разбит път ми говореха. Няма ли някакъв обиколен?
Щом си от София, най-лесния начин да стигнеш до Златица е по подбалканския главен път (т.е София-Саранци-Долно Камарци-Челопеч-Златица), просто трябва да се шофира внимателно (да, пътя не е хубав, но аз по-добри варианти не виждам).
SeSSion написа:Като нямам отбор, какво да пиша там?
X_NRG написа:През Панагюрище и Панагюрски колонии се чудя дали пътят е в добро състояние. Някой да знае?
damn_good написа:Каква информация трябва да съдържа мейла за регистрация?
outfaced написа:ще извинявате малко за OFFтопика ...
хубаво сте описали тука някой пътечки, ама нещо GPS трак случайно да ви се намира, че по тия обаснения сме се загубили отма(не че нещо им има, просто ние си се губим
)
може и на ПМ, да не разводняваме темата
HepBeH_XaMcTep написа:outfaced написа:ще извинявате малко за OFFтопика ...
хубаво сте описали тука някой пътечки, ама нещо GPS трак случайно да ви се намира, че по тия обаснения сме се загубили отма(не че нещо им има, просто ние си се губим
)
може и на ПМ, да не разводняваме темата
Направих трак по 2 от пътеките + част от трасето в неделя, ама нз какво е станало![]()
Още не съм прегледал крайния резултат
joo написа:Който няма навършени 18 години и при регистрацията на място с него има родител, трябва ли пак да има нотариална заверка ?
dido_nitrous написа:"Декларация - За участниците под 18 годишна възраст е необходимо декларацията да бъде подписана от родител/настойник и нотариално заверена (представя се при записване)! Всички останали участници ще подпишат декларацията на място! "
E добре де, ми в сайта на Златица така пише!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта