Ще се видим на старта

Antediluvian написа:Миналата година при спускането се загубих малко над Бояна - липсваше маркировка на един разклон, и въпреки, че при изкачване бяхме минали през същото място не можах да уцеля пътеката.![]()
Слязох неизвестно някъде из Бояна и после още 15 мин се опитвах да се ориентирам и докато стигна финала от обратната му страна... Загубих половин час.
Дали тази година въпросното място ще е по-добре маркирано ?
balki написа:Някой който вече се е записал, може ли да сподели каква е цената на застраховката?
Pr3d4t0R написа:Сериозното спускане свършва след остри серпентини. В ляво оставя пътя от Бояна към Златните мостове (от там се излиза при изкачването за малко на пътя и после се тръгва пак по черно към Бялата вода) - трябва да се продължи на дясно и да се следва пътеката, която е кажи речи успоредна на пътя.
Sartor написа:Доколкото разбрах минава точно през едни "изродщини" - каменна река със солидни камънаци, които са си една цяла скала (няма търкалящи се палавници). Или се бъркам?
kulkata написа:Бихте ли могли да ми кажете ориентировъчно за колко време ще се стигне от Студентски град до Южния парк с колело,кола,автобус и т.н. Благодаря
kulkata написа:Бихте ли могли да ми кажете ориентировъчно за колко време ще се стигне от Студентски град до Южния парк с колело,кола,автобус и т.н. Благодаря
Sartor написа:
С автобус (най-бързо е 102 - спира точно пред входа на парка) - ако го изчакаш 7 години да дойде, след това за около 30-40 мин.
Боян Бановски написа:Абе за какъв градски транспорт говорите, да не би темата да е за качване на Черни връх пеша?
HepBeH_XaMcTep написа:Има "лек" проблем при регистрацията на Отбор....
Когато избера опцията "отбор" не ми дава да въвеждам повече от 1 участник?
eMcKu написа:Може ли, да се регистрирам на старта ?
За първи път ще го карам, дано да не е много страшно, че вирус ме мъчи
outfaced написа:eMcKu написа:Може ли, да се регистрирам на старта ?
За първи път ще го карам, дано да не е много страшно, че вирус ме мъчи
Ти пневмония ли искаш да си докараш ... не прочете ли мнението над твоето.
Джанджев написа:Днес довършихме маркировката на трасето. На разклоните сме слагали стрелки с бял спрей и флагчета, сляп да си ще ги видиш. Опасните участъци, изискващи повишено внимание са отбелязани с 3 черни стрелки на оранжев фон. На върха беше 3,6 градуса (около 11:30), в началото на спускането след него почвата е замръзнала и могат да се получат лоши подхлъзвания, но скоро след това всичко е точно. Дебели дрешки няма да навредят, тъй като утре се очаква да е по-студено, а дори и днес беше неприятно заради вятъра. Ето няколко снимки:
http://simo.snimka.bg/sports/velo.538132.20858561.big
Успех на всички!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта