ko3er написа:
K_T_M написа:Искам да ви споделя нещо. Аз съм от Стара Загора и сме се събрели около 10 човека които искаме да доидем, но нямаме 18г. нито придрожители, а четох в сайта на Кортен че трябва да се заверяват при нотариус декларации, а тове струва отделни разходи (15-20лв) ако може само родителите ни да се подпишат на тази декларация ще дойдем доста хора, но няма смисъл да се дават излишни пари и отделно още за пътни за някакво спускане което е 700 метра много ще се радвам ако мога да дойда и да не давам толкова много пари.
aceto написа:За всички коите се притесняваха от бутането нагоре може малко да си отдъхнат. Няма да се качва по този път който е показан в сайта. Ще се качва по пътека успоредна на трасето за спускане, като докато се качвате ще може да гледате и как се спускат другите участници.
Скоро ще кача още снимки.
aceto написа:Няма такова нещо застраховките са задължителни написано е в сайта на Кортен: http://selokorten.com/dh_korten.html
-Застрахователни полици за застраховка "Злополука" от 00:00 часа до 24:00 часа на 10.04.2011 г.
aceto написа:За жалост камерата се прецака нещо и снимките които бях снимал се изтриха и нямам снимки на трасето в момента.
prokalnatiq написа:aceto написа:За жалост камерата се прецака нещо и снимките които бях снимал се изтриха и нямам снимки на трасето в момента.
На други го разправяй това.
storm написа:
30-тина човека обаче е доста плашещто малка цифра![]()
![]()
Кажете по колко човека ще има в група след обработка на данните
![]()
dasar DH написа:С какво ще засичате времената ? ? ?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 19 госта