outfaced написа:поради отказали се участници
...
Има място за още една щафета!
Ако има желаещи да ми пишат на ПМ.
...
zax983 написа:Аз пък търся някой който не е решил да ходи с мпс. От София или някъде по пътя да се засечем и да караме до там.
Raffy написа:Супата няма да я откажа, пък и вегетарианска да е
Иначе се чудя дали да хвана късния влак от София или този сутринта. Ако хвана късния - какво ще правя цяла нощ... Ако хвана сутрешния - има вероятност да закъснее или др. Абе вечната дилема
Някой знае ли дали има някакъв транспорт от Пловдив до хижата? ...че не намерих нищо у интернет:(
Asen6o написа:Някой би ли ми препоръчал път от Пловдив до хижа Здравец? Черен път, пътека или да си карам по асфалта?
Ще съм на самоход и нямам gps, но се ориентирам сравнително добре и сам. Едни леки упътвания биха били добре дошли.
Благодаря! ((=
Едит: Часовникът на велокомпютъра брои ли се?
did написа:Ако искате си носете пясъчен часовник
did написа:Пак напомням:
Носете си СНИМКА (паспортен формат, актуална)
motomarzel написа:did написа:Пак напомням:
Носете си СНИМКА (паспортен формат, актуална)
Знам, че може би си имате съвсем основателна причина да изисквате снимките, но тъй като изпитвам сериозни затруднения(просто наистина нямам възможност да отида в работно време до някое фото), бих искал да попитам какво налага това изискване и има ли вариант да се използва дигитално изображение на електронен носител или изпратено по e-mail?
Admin написа:И аз да питам часовникът на велокомпютъра брои ли се, или трябва ръчен (че такова чудо не съм ползвал от години, но ще взема от някого, де, ако трябва)?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта