Като цяло почти отлична организация и брутално трасе.
Минуси: Имаше леки спънки на моменти:
Примерно като заваля дъжда(събота) нямаше нито бус нито камион за извозване и си стояхме и мръзнахме към 30-40 минути докато някой не се сети най-после да дойде.
На квалификациите натоварихме колелата пък буса чакаше някой да дойде и така колелата бяха доста преди нас горе.
Съшо имаше един камък отстрани на трасето нямаше дюшек(обезопасен) и направо добре че имам ризница с летеж се разбих в него и си натъртих ребрата и дясната ръка.
Докато стартираме на квалификаците и на финала- измръзнахме горе,все духаше супер студен вятър и направо замръзнахме преди старта.
Плюсове:Маршалите винаги след всяко падане ме питаха дали съм добре и помагаха да си махна колелото от трасето.
Като цяло си вършеха перфектно рабоата.
Трасето беше много добро! Всичко беше преценено, имаше много брутални и добре направени учстаци.
Днес беше кал на тренировките, квалификациите и на финала. Но все пак се караше на пълна ръчка , но от гумите за кал бяха станали коловози на места.
На квалификаците и финала, добре че имаше един пич с джип горе той ни качи поне за малко да се стоплим иначе не знам какво щяхме да правим.
Пича който извозваше с мерцедеса(колата) много ме изкефи как кара даже и с звук...

Медицинския персонал си вършеше повече от перфектно работата ! Жалко че трябваше да им ползвам услугите..
Като цяло много добро състезание стана!
Дано да има 2012 състезание пак!