neytchev написа:Сега някой ако обясни какво е триангулачна точка и къде е тя в случая ще има
На, чети...
neytchev написа:Сега някой ако обясни какво е триангулачна точка и къде е тя в случая ще има
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
did написа:Не ти трабват триангулачни точки. Отивай да караш някъде. Времето за тренировки е предостатъчно, че ако си наистина добър, да можеш опознаеш трасето до най-малкия детайл.
Впрочем, колко от състезателите минаха бавно ПЕШ отгоре-надолу и отдолу-нагоре покрай трасето, за да го огледат преди тренировките на първи кръг? Колко пъти направихте този оглед? Видяхте ли на възловите участъци, как минават другите състезатели и форлойферите или висяхте в блъсканицата на старта и изучавахте трасето само чрез собствените си проби и грешки?
Разните подходи дават разни резултати. Тактиката в деня на състезанието може да ви помогне да "откраднете занаят, който не се продава", ако знаете как, кога, какво да правите.
Форлойферите по време на тренировките са по трасето, за да ви дават идеи, да ви помагат в избора на линия. Попитахте ли ги за нещо?
Нещата се виждат по-иначе, когато се гледат без велосипед. Не подценявайте времето преди откриването на тренировките. При такова късо трасе, то може да е по-полезно от времето за тренировки.
TheAnimal написа:Каква е програмата?
did написа:Ако знаете, как фотогенично са цъфнали дръвчетата по тепето...
outfaced написа:... и се подгответе тоя път за повече екшън...
TheAnimal написа:ааа, добре. понеже в правилата сте написали други неща, за това запитах
Gasolin написа:...
Alpina написа:"Дъждувайте" изкуствено бре
Blink92 написа:Някой може ли да ми прати по скайп декларацията, защото не ми се отваря сайта и не мога да я изтегля и принтирам.А ако има утре на място декларации най-добре.Ще съм с родител така, че подписа няма да е проблем.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта