TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Daniel Panev написа:Постна супа - първата стъпка към безалкохолната бира...
did написа:Не знам, ама Паскоф да се стяга да черпи
did написа:Щот' си манекен.
Ozzie написа:Все се чудя, Admin и другите със зелените никове кога ще спретнем един отбор за тези 24 часа?
Имах желание да се пробвам тази година, то пък от Варна май не се намериха желаещи...
did написа:Имаш 1-2 дни. Не се чуди, ами пристигай!
мляко с ориз написа:"Старт-финала е на 700м от центъра на с.Мътеница. До него се стига по черен път"
Някакво име има ли си местността където ще е старт финала.Още от Петък следобяда с един приятел ще разпънем палатките в региона-та ако си има име мястото да го нацелим от първият пътАко пък не го уцелим на другият ден сутринта 100% ще видим на къде отиват Кривите спици и юнаците с които ще караме този велик маратон
![]()
Просто питане![]()
Поздрави на всички и безаварийни километри до деня на маратона
Raffy написа:Е... тъкмо записах едно приятелче, който отиде да си преглежда колелото... Възможно ли е в понеделник да се плати таксата или да го отпиша?
outfaced написа:Raffy написа:Е... тъкмо записах едно приятелче, който отиде да си преглежда колелото... Възможно ли е в понеделник да се плати таксата или да го отпиша?
може![]()
![]()
Радва ме че соловите карачи стават все повече, макар това да противоречи на очакванията ми, че повечето мераци ще са за щафети.
Браво на всички решили да се пробват на това изпитаниеТакива хора са истинската мотивация и целта на тоя маратон.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта