BOROVETS MOUNTAIN BIKE PARK OPEN CUP 2011

Форум за обявяване, организиране и обсъждане на състезателни прояви. За да е състезателна една проява, тя трябва да включва съревнованието като предварително и официално обявен елемент.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 700 / 10
Правила на форума
В различните форуми и подфоруми на раздел "Мероприятия" действат особени правила, които можете да прочетете в тази тема, т. ІІІ.

Напомняме на всички потребители в раздел "Мероприятия", че в рамките на МТБ-БГ има Календар на събитията, който включва дори и индивидуални карания, стига инициаторите им да желаят това, т.е. да са вписали карането си там. По принцип в Календара ще намерите всички състезания и официално организирани карания. Календарът е на този адрес: http://www.mtb-bg.com/index.php/events/calendar .
Повече подробности за Календара можете да научите от тази статия: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/o ... 7-calendar

Re: BOROVETS MOUNTAIN BIKE PARK OPEN CUP 2011

Мнениеот storm » Вто Юни 21, 2011 6:09 pm

Попаднах на това във Facebook

about an hour ago
Borovets Mountain Bike Park: Промяна в предварителната програмата на Borovets Bike Park Open Cup 2011.
Промяна в програмата!!!! Квалификации - събота, Финали - Неделя!!!

http://borovetsbikepark.com/bg/events/p ... 11-27.html
:beer:
Барзи :peace:
Всеки луд :crazy: с номера си :scatter:
Аватар
storm

Рейтинг: 1269

Мнениеот arney » Вто Юни 21, 2011 8:13 pm

arney написа:Търсим си 2ма за студио за 4-ма защото другите 2ма се отказаха :bawling: Търсете ме на 0879 42 22 56 или скайп arney33 :beer: Ще си пием по цела вечер, ебете го и състезанието :agree:

Търсим още един , трима сме за сега , ще делим по 15 лева на вечер отиваме в Петък сутринта :beer: Хайде звънете или ми пишете по скайп ще е шоу.
Аватар
arney

Рейтинг: 1162

Мнениеот derdevil » Вто Юни 21, 2011 10:43 pm

Сега след като финалите са в неделя , тези които не се класират за финалите ще могат ли да карат на тренировките преди финалите или те са само за тези които са класирани :dontknow:
ТЪРСИ СЕ SPECIALIZED DEMO 06 бяло, но е възможно да е пребоядисано! Ако го видите: 0899147412!!!!!
Аватар
derdevil

Рейтинг: 1072

Мнениеот boomber » Вто Юни 21, 2011 10:57 pm

derdevil написа:Сега след като финалите са в неделя , тези които не се класират за финалите ще могат ли да карат на тренировките преди финалите или те са само за тези които са класирани :dontknow:

Да и аз това се питам :dontknow:
Не ме чакай в гората нямам бензин в колата ... чакай ме в леглото идвам с КОЛЕЛОТО
Аватар
boomber

Рейтинг: 1180

Мнениеот Motte » Вто Юни 21, 2011 11:05 pm

boomber написа:
derdevil написа:Сега след като финалите са в неделя , тези които не се класират за финалите ще могат ли да карат на тренировките преди финалите или те са само за тези които са класирани :dontknow:

И веднага може да помислиш и да се сетиш.... че няма да може да се кара, ако не се класираш! :beer:
Аватар
Motte

Рейтинг: 1310

Мнениеот n3k01 » Сря Юни 22, 2011 8:32 am

Да запитам, че дочух за някакви такси за опъване на шатричка долу до лифта, та ще има ли такса за да си направим сянка???
n3k01

Рейтинг: 1252

Мнениеот Borovets Bike Park » Сря Юни 22, 2011 10:39 am

Motte написа:
boomber написа:

И веднага може да помислиш и да се сетиш.... че няма да може да се кара, ако не се класираш! :beer:

Няма да има елиминации след квалификациите в събота.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Borovets Mountain Bike Park
www.borovetsbikepark.com
[email protected]
Аватар
Borovets Bike Park

Рейтинг: 1435

Мнениеот Borovets Bike Park » Сря Юни 22, 2011 10:50 am

n3k01 написа:Да запитам, че дочух за някакви такси за опъване на шатричка долу до лифта, та ще има ли такса за да си направим сянка???

Таксите щяха да бъдат за рекламните шатри, за да финансират изграждането на една хубава финална зона, но отпаднаха, защото почти никой в България, не иска да дава пари за развитието на спорта и явно няма желание нещата да се случват и изглеждат на световно ниво.
Такса няма да има за никой. На място ще има човек, които ще ви покаже къде е мястото за разпъване на шатрите.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
www.borovetsbikepark.com
[email protected]
Аватар
Borovets Bike Park

Мнениеот n3k01 » Сря Юни 22, 2011 11:31 am

Borovets Bike Park написа:
n3k01 написа:Да запитам, че дочух за някакви такси за опъване на шатричка долу до лифта, та ще има ли такса за да си направим сянка???

Таксите щяха да бъдат за рекламните шатри, за да финансират изграждането на една хубава финална зона, но отпаднаха, защото почти никой в България, не иска да дава пари за развитието на спорта и явно няма желание нещата да се случват и изглеждат на световно ниво.
Такса няма да има за никой. На място ще има човек, които ще ви покаже къде е мястото за разпъване на шатрите.

Мхм, най вероятно, ще да ни посочи че ееееййййй там на майната си е мястото за шатри :D Не се сърдете, но на Сопот беше също хубава финална зона без да плащаме "символичната" цена от 100лв. :beer: За световното ниво което гоните.....незнам....напомня ми малко за Градина къмпинг.....7000лв. първа линия - същите условия.В смисъл като питах дали ще има такава такса никой не ми каза - да ще има и в нея е включено еди какво си.Моля ви обяснете ми какво щеше да допринесе за вдигането на нивото тази такса.Да ни прекарата ток и вода до шатрите?Защото можем да си донесем и водоструйки и някой други удобства, които ще помогнат да не тъпчем в калта от страни на лифта и да чакаме на опашка, но не чух таквоз нещо по телефона :peace: Дори до колкото разбрах това е просто такса за това, че ще се рекламира нещо.Ами има отбори и които не рекламират нищо...к'во праим :popcorn:Не че съм против това да се развива спорта, не ме разбирайте погрешно, но аз незнам колко са организациите които имат възможност да влагат пари за реклама под такава форма :wavey: Незнам колко искате да излезнете на + от цялата организация на това събитие, но мога да ви кажа със сигурност, че от участниците в това състезание никой няма да излезне на + че да са му рентабилни тези 100лв (нито пък мисля че на някой ще му се вдигнат продажбите) ;)
n3k01

Рейтинг: 1252

Мнениеот Borovets Bike Park » Сря Юни 22, 2011 12:04 pm

n3k01 написа:
Borovets Bike Park написа:

Мхм, най вероятно, ще да ни посочи че ееееййййй там на майната си е мястото за шатри :D Не се сърдете, но на Сопот беше също хубава финална зона без да плащаме "символичната" цена от 100лв. :beer: За световното ниво което гоните.....незнам....напомня ми малко за Градина къмпинг.....7000лв. първа линия - същите условия.В смисъл като питах дали ще има такава такса никой не ми каза - да ще има и в нея е включено еди какво си.Моля ви обяснете ми какво щеше да допринесе за вдигането на нивото тази такса.Да ни прекарата ток и вода до шатрите?Защото можем да си донесем и водоструйки и някой други удобства, които ще помогнат да не тъпчем в калта от страни на лифта и да чакаме на опашка, но не чух таквоз нещо по телефона :peace: Дори до колкото разбрах това е просто такса за това, че ще се рекламира нещо.Ами има отбори и които не рекламират нищо...к'во праим :popcorn:Не че съм против това да се развива спорта, не ме разбирайте погрешно, но аз незнам колко са организациите които имат възможност да влагат пари за реклама под такава форма :wavey: Незнам колко искате да излезнете на + от цялата организация на това събитие, но мога да ви кажа със сигурност, че от участниците в това състезание никой няма да излезне на + че да са му рентабилни тези 100лв (нито пък мисля че на някой ще му се вдигнат продажбите) ;)

Напротив. Шатрите ще бъдат поставени на хубави места. Ние не искаме да има недоволни. Искаме финалната зона да бъде "красива" и подредена.
Ти си питал неподходящия човек - има организатори, с които можеш да се свържеш и да попиташ.
100лв за 3 дни нистина е символична сума. Нивото ние ще го вдигнем, защото така искаме и защото така е правилно. За да помогнеш за развитието на един спорт е необходимо много време и внимание към детайлите. Мисля че всички искаме спорта да се развива, да се правят повече състезания и да се инвестира повече в нови места за каране и т.н. Ние организираме това състезание изцяло на наш гръб - без един допълнителен спонсор, стараем се да вдигнем нивото на състезанията у нас и да предизвикаме интереса на колкото се може повече хора от страната и чужбина, за да може един ден в Българя да се провеждат състезания на световно ниво, защото условията ги има, но никой не се опитва да промени стереотипа.
За "тъпченето на калта отстрани на лифта" явно не си идвал този сезон, за а видиш какво сме направили... но това няма значение.
Мисля че е напълно излишно да занимаваме хората във форума с тези неща, защото те са тук за друго, а не да четат организационни въпроси. Ако искаш нещо да ни кажеш - аз съм на линия - можеш да ми пишеш на [email protected], за да ти обясня по подробно за какво става въпрос. Съжалявам само че трябва изобщо да се водят такива разговори...
:offtopic:
www.borovetsbikepark.com
[email protected]
Аватар
Borovets Bike Park

Мнениеот Capoeira » Сря Юни 22, 2011 1:45 pm

Предлага се транспорт за един с колело и произволно количество багаж, или двама с едно колело. Отиване петъка сутринта, връщане след финала. За момента имаме и едно място в стаята, та ако някой все още не се е организиарл. 0886261559.
Bikes Intelligence Life
Proud of Boxxer
Аватар
Capoeira

Рейтинг: 2000

Мнениеот nightmuffy » Сря Юни 22, 2011 10:15 pm

If anyone is still looking for a place to stay I can offer 15lv a night for a bed in a communual apartment. The bedroom has 3bunk beds which can sleep 6people. There is a dining area with kitchen facilities and satelite TV. All 12yards from the lift itself.

Please email or pm me if interested.
life is a ride.... so live it!!
http://mtb-bulgaria.com/
Аватар
nightmuffy

Рейтинг: 1370

Мнениеот t0tem » Сря Юни 22, 2011 10:39 pm

Ще пада яко каране :agree:
t0tem

Рейтинг: 1160

Мнениеот tondi » Чет Юни 23, 2011 1:42 pm

Предлагам транспорт за двама с колела. От София до Боровец и обратно. Ще ходим с бус. Утре сутрин рано тръгваме и се връщаме в недвля след края. По 14 лв. на човен. 0899884304
tondi

Рейтинг: 1194

Мнениеот TheUndertaker » Пет Юни 24, 2011 7:46 pm

Аватар
TheUndertaker

Мнениеот Admin » Пет Юни 24, 2011 8:04 pm

Кратък репортаж от първия ден: http://www.mtb-bg.com/index.php/events/ ... -2011-day1

По-късно и още снимки в галерията.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот TheUndertaker » Съб Юни 25, 2011 6:09 pm

Аватар
TheUndertaker

Мнениеот caspar » Съб Юни 25, 2011 7:29 pm

Резултати от квалификацията и стартови времена за утре: http://bike-bg.com/kvalifikatsii-i-startovi-veremena-ot-borovets-open-dh/
"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man."
Аватар
caspar

Мнениеот Admin » Съб Юни 25, 2011 8:43 pm

Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот caspar » Нед Юни 26, 2011 9:44 pm

Финални резултати: http://bike-bg.com/rezultati-ot-borovets-open-dh/
Аватар
caspar

Мнениеот Alpina » Пон Юни 27, 2011 10:33 am

Това горното дъщерна страница на http://www.dragbicycles.com/ ли трябва да се явява?
Или нескопосан опит за реклама на отбора?

Всъщност малко излишни въпроси, защото още от първото си изречение си проличава за какво иде реч...

Ако ще се претендира за "Последните новини от световната и БГ байк сцена!" поне гледайте да не е толкова очевадно за какво иде реч...
Последна промяна Alpina на Пон Юни 27, 2011 10:41 am, променена общо 1 път
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот did » Пон Юни 27, 2011 10:41 am

Не. Просто http://bike-bg.com отдавна се старае да зарази всичките си посетители с троянци и вероятно успява.

Аз линкове към този сайт не отварям.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот caspar » Пон Юни 27, 2011 11:06 am

За дървените философи горе:

Първо - няма троянци, а хваща един от скриптовете на плугин (един от най-популярните е), чакам отговор от създателя му.

И второ - като DRAG Racing е най-добрият отбор в момента с най-много медали и първи места, какво очакваш да видиш или се напише!

Стани първи и тогава и за теб ще се пише!
Последна промяна caspar на Пон Юни 27, 2011 11:16 am, променена общо 1 път
Аватар
caspar

Мнениеот arney » Пон Юни 27, 2011 11:10 am

Толкова много фотографи пък нито един не е качил нещо.
Аватар
arney

Рейтинг: 1162

Мнениеот Alpina » Пон Юни 27, 2011 11:24 am

caspar написа:Стани първи и тогава и за теб ще се пише!

Ти да не би да си първи? Защото тогава нещо условието е сбъркано.
Освен това да беше си направил труда да погледнеш поне времената, преди да пишеш "статията", за да не се излагаш по толкова абсурден начин... :beer:
Пък и не виждам някъде желание да се пише за мен, та да се измъкваш с това :evil:

Не осопорвам представянето ви като отбор, както и индивидуалните ви постижения - казвам само, че статията е под всякаква критика и смешна по един нелеп начин. Но естествено веднага почваш да се бършеш с "Драг е най-добрият отбор", което естествено няма нищо общо с темата.

Ако пак не успяваш да схванеш за какво иде реч - ще ти обясня да за какво иде реч - разбита по изречения :nuts:
Те и без това не са много, че да си загубя времето :popcorn:
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот caspar » Пон Юни 27, 2011 11:41 am

И времената ги виждам и резултатите ги виждам! Всичко си е написано черно на бяло!

Не знам кое е нелепо, цялото ти пребиваване във форума или нашата статия. При положение, че правиш подобни изявления:
Това горното дъщерна страница на http://www.dragbicycles.com/ ли трябва да се явява?
Или нескопосан опит за реклама на отбора?

не знам кой сега се опитва да се измъкнеш по нескопосан начин.

Защитавам си и отбора и сайта!

Едит: Понеже нон стоп си едитваш мнението, не е истина какво ми дойде да ти напиша за "разбиването", но си прекалено жалък да си губя времето с теб!
Последна промяна caspar на Пон Юни 27, 2011 11:48 am, променена общо 1 път
Аватар
caspar

Мнениеот Alpina » Пон Юни 27, 2011 11:48 am

Ех, знаех си че трябва да направя print screen сутринта...

И понеже темата е за състезанието, а не за "кой е най-добрият отбор" ще спра коментарите за момент, като скоро ще изкарам малко данни с друга светлина... пък току виж се окаже, че черното на бяло се окаже кафяво по тавана, от напъни за това :D
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот caspar » Пон Юни 27, 2011 11:55 am

Чакам с интерес :popcorn:
Аватар
caspar

Мнениеот joropc » Пон Юни 27, 2011 12:02 pm

did написа:Не. Просто http://bike-bg.com отдавна се старае да зарази всичките си посетители с троянци ....

:offtopic:
Ееее, много грубо... :D
Изображение
-------------------------------------------------------------
Сервизът за моя велосипед! http://www.velo09.com
Аватар
joropc

Мнениеот Alpina » Пон Юни 27, 2011 12:29 pm

caspar написа:Чакам с интерес :popcorn:

И аз ще почакам да прекратиш редактирането на статията, защото така е невъзможно за коментиране. :popcorn:
След поне третата такава - естествено е думите ми да загубят донякъде значението си... Все едно аз да кажа, че статията ти не струва, ти да напишеш "Няма такова нещо, точно обратното", след което да сменя мнението си на "Статията е страхотна" и твоето да остане :nuts:
C'est la vie
Аватар
Alpina

ПредишнаСледваща

Назад към Състезания