about an hour ago
Borovets Mountain Bike Park: Промяна в предварителната програмата на Borovets Bike Park Open Cup 2011.
Промяна в програмата!!!! Квалификации - събота, Финали - Неделя!!!
http://borovetsbikepark.com/bg/events/p ... 11-27.html

arney написа:Търсим си 2ма за студио за 4-ма защото другите 2ма се отказахаТърсете ме на 0879 42 22 56 или скайп arney33
Ще си пием по цела вечер, ебете го и състезанието
derdevil написа:Сега след като финалите са в неделя , тези които не се класират за финалите ще могат ли да карат на тренировките преди финалите или те са само за тези които са класирани
boomber написа:derdevil написа:Сега след като финалите са в неделя , тези които не се класират за финалите ще могат ли да карат на тренировките преди финалите или те са само за тези които са класирани
Да и аз това се питам
Motte написа:boomber написа:derdevil написа:Сега след като финалите са в неделя , тези които не се класират за финалите ще могат ли да карат на тренировките преди финалите или те са само за тези които са класирани
Да и аз това се питам
И веднага може да помислиш и да се сетиш.... че няма да може да се кара, ако не се класираш!
n3k01 написа:Да запитам, че дочух за някакви такси за опъване на шатричка долу до лифта, та ще има ли такса за да си направим сянка???
Borovets Bike Park написа:n3k01 написа:Да запитам, че дочух за някакви такси за опъване на шатричка долу до лифта, та ще има ли такса за да си направим сянка???
Таксите щяха да бъдат за рекламните шатри, за да финансират изграждането на една хубава финална зона, но отпаднаха, защото почти никой в България, не иска да дава пари за развитието на спорта и явно няма желание нещата да се случват и изглеждат на световно ниво.
Такса няма да има за никой. На място ще има човек, които ще ви покаже къде е мястото за разпъване на шатрите.
n3k01 написа:Borovets Bike Park написа:n3k01 написа:Да запитам, че дочух за някакви такси за опъване на шатричка долу до лифта, та ще има ли такса за да си направим сянка???
Таксите щяха да бъдат за рекламните шатри, за да финансират изграждането на една хубава финална зона, но отпаднаха, защото почти никой в България, не иска да дава пари за развитието на спорта и явно няма желание нещата да се случват и изглеждат на световно ниво.
Такса няма да има за никой. На място ще има човек, които ще ви покаже къде е мястото за разпъване на шатрите.
Мхм, най вероятно, ще да ни посочи че ееееййййй там на майната си е мястото за шатриНе се сърдете, но на Сопот беше също хубава финална зона без да плащаме "символичната" цена от 100лв.
За световното ниво което гоните.....незнам....напомня ми малко за Градина къмпинг.....7000лв. първа линия - същите условия.В смисъл като питах дали ще има такава такса никой не ми каза - да ще има и в нея е включено еди какво си.Моля ви обяснете ми какво щеше да допринесе за вдигането на нивото тази такса.Да ни прекарата ток и вода до шатрите?Защото можем да си донесем и водоструйки и някой други удобства, които ще помогнат да не тъпчем в калта от страни на лифта и да чакаме на опашка, но не чух таквоз нещо по телефона
Дори до колкото разбрах това е просто такса за това, че ще се рекламира нещо.Ами има отбори и които не рекламират нищо...к'во праим
Не че съм против това да се развива спорта, не ме разбирайте погрешно, но аз незнам колко са организациите които имат възможност да влагат пари за реклама под такава форма
Незнам колко искате да излезнете на + от цялата организация на това събитие, но мога да ви кажа със сигурност, че от участниците в това състезание никой няма да излезне на + че да са му рентабилни тези 100лв (нито пък мисля че на някой ще му се вдигнат продажбите)
caspar написа:Стани първи и тогава и за теб ще се пише!
Това горното дъщерна страница на http://www.dragbicycles.com/ ли трябва да се явява?
Или нескопосан опит за реклама на отбора?
did написа:Не. Просто http://bike-bg.com отдавна се старае да зарази всичките си посетители с троянци ....
caspar написа:Чакам с интерес
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта