TheAnimal написа:Евалата Златица, като за "аматьори" в организирането на състезание се справяте чудесно ...
Справят се съвсем професионално. Много стегната организация и за квафиликцаиите и за финала. Много по-добре от някой "професионалисти"
TheAnimal написа:Евалата Златица, като за "аматьори" в организирането на състезание се справяте чудесно ...
TheAnimal написа:като за "аматьори"
k0cTaHeB написа:....
Наздраве
k0cTaHeB написа:Най-доброто състезание, втора година под ред.
Най-веселите, усмихнати, приветливи и отзивчиви организатори евър!
Не се и съмнявам, че времето беше с тях, при толкоз ентусиазъм и природата се подчинява.
Доста разнообразно, забавно с изключителен flow и прилично технични участъци трасе. Доста добре променена горна част спрямо миналата година.
Идеална организация с едно изключение, трябваше още събота да се обяви официално промяната в програмата за неделя. Това може би изнерви за момент атмосферата и промени плановете на състезателите, които разчитаха на официалната.
А тези, които са обиждали шофьорите, нека да си помислят как биха се почувствали ако той ги изгони от бусчето горе на най-големия студ и вятър, да мръзнат кат кучета и да чакат реда си на стартиране отвън, заради думите им. Размислете се за догодина, топли отношения и топъл бус или ругатни и адско студуване. Защото съм сигурен, че евентуално догодина няма да бъдат толкоз търпеливи.
На квалификациите явно имаше проблем с времеизмерването, за което не се и учудвам, това е някакъв непреодолим проблем. Нямало е нито едно състезание в България, на което да не се омота нещо с него. Дали не е време вече да се смени дилара на таз техника или на персонала по нея...
Предполагам късната дата на провеждане се дължи на редица спънки + намиране и справяне със спонсори, заетите състезателни уикенди и ремонта по трасето, характерни за всяко едно състезание в страната.
Ако живот и здраве, мерак и нерви състезанието се проведе отново догодина, ще е адекватно уикенда да е в по-топлите месеци.
Наздраве
ie написа:Ето и моите крайно положителни коментари:
Just crazy написа:Хубаво е, че и времето устиска, днес оборката на трасето се проведе в слаб снеговалеж, придружен с дъжд
Climber написа:Благодаря отново от името на всички за хубавите думи! Явно всичките усилия са си заслужавали.
Най-вероятно сравнително скоро ще разберем някакви прогнози за "Купа Златица 3".
Всички вие неволно и съвсем обективно помогнахте вече с коментарите по-горе!![]()
Днес на оборката по трасето не видяхме нищо забравено, всички бързахме да свършим работа (беше по-студено и бяхте мокри от дъжда и снега). Единствено на финала на поляната имаше почти празно бяло шише със смазка. Ако намерим нещо друго - ест., че ще го обявим!
Motte написа: Чакането в неделния ден бе породено от неточността на участниците, някои хора въпреки поканата на водещия през една минута - не идваха за товарене. Не мога да разбера защо примерно като се каже "товарене юноши" не идваха всички от тази категория а се налагаше 30 минути и повече да се викат по номера и да се изчакват от другите в тази категория, може би защото някои са по-специални от другите?
hitar_potar написа:Motte написа: Чакането в неделния ден бе породено от неточността на участниците, някои хора въпреки поканата на водещия през една минута - не идваха за товарене. Не мога да разбера защо примерно като се каже "товарене юноши" не идваха всички от тази категория а се налагаше 30 минути и повече да се викат по номера и да се изчакват от другите в тази категория, може би защото някои са по-специални от другите?
Моя милост бях номер 37 - Васил Даков. В неделя след квалификацията се отказах от състезателното спускане поради студа горе и кофти нараняване, получено от квалификационния рън, и надлежно информирах 1 пич от Свободно измерение - моля да бъда извинен, че не запомних името му, мисля беше човека, към който Ани Томева ме насочи по въпроса с взривения лагер на един Giant DH Team (![]()
). Казах си му, че няма да спускам отново, той потвърди, че отива да запише и да предаде. Половин час по-късно се спукаха да ме викат по уредбата за извозване нагоре, като отидох на място да информирам момчетата при бусовете, пича с уоки-токито ме увика, че съм бил несериозник и що не съм бил казал предварително. Опитах да му кажа, че съм информирал вече нужните хора, но бях най-безцеремонно отсвирен, все едно съм спрял да съществувам...
![]()
Тази случка само ми направи кофти впечатление, освен малкото чакане при някои курсове за извозване, през останалото време всички бяха много услужливи, например ситуацията с въпросния лагер - Свободните направо ме смаяхте - в неделя сутринта имаше 2 налични лагера за нашия проблем, независимо че ние намерихме решение на въпроса. Едно голямо БЛАГОДАРЯ за което!![]()
правя сравнение между това, което ми казаха хора, участвали миналата година, и това, което беше сега - единствено при извозването не им хареса повече, навсякъде другаде по всички параграфи хората бяха зашеметени. Малко е да се каже, че искаме пак!!! Вземайте пример от Сопот 2010, където имаше 2 състезания за сезона.![]()
С най-добри пожелания,
Васко
atomeva написа:Само да вмъкна, че човекът за който говориш, че ти е помогнал е Иван Серафимов. Хората като него са малко, а такива добри жестове се помнят, затова реших да ти кажа как се казва.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта