Купа Златица 2011

Форум за обявяване, организиране и обсъждане на състезателни прояви. За да е състезателна една проява, тя трябва да включва съревнованието като предварително и официално обявен елемент.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 700 / 10
Правила на форума
В различните форуми и подфоруми на раздел "Мероприятия" действат особени правила, които можете да прочетете в тази тема, т. ІІІ.

Напомняме на всички потребители в раздел "Мероприятия", че в рамките на МТБ-БГ има Календар на събитията, който включва дори и индивидуални карания, стига инициаторите им да желаят това, т.е. да са вписали карането си там. По принцип в Календара ще намерите всички състезания и официално организирани карания. Календарът е на този адрес: http://www.mtb-bg.com/index.php/events/calendar .
Повече подробности за Календара можете да научите от тази статия: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/o ... 7-calendar

Re: Купа Златица 2011

Мнениеот tanec » Пон Окт 10, 2011 11:33 am

TheAnimal написа:Евалата Златица, като за "аматьори" в организирането на състезание се справяте чудесно ...

Справят се съвсем професионално. Много стегната организация и за квафиликцаиите и за финала. Много по-добре от някой "професионалисти"
Аватар
tanec

Рейтинг: 1992

Мнениеот Just crazy » Пон Окт 10, 2011 1:28 pm

Хубаво е, че и времето устиска, днес оборката на трасето се проведе в слаб снеговалеж, придружен с дъжд :santa2:
Аватар
Just crazy

Рейтинг: 1284

Мнениеот hellstorm » Пон Окт 10, 2011 2:00 pm

Много се радвам, че ви е харесало. Тази година срещнахме доста трудности, които до няколко дни преди записванията бяха сериозна пречка. Въпреки това смятам, че се справихме. Факт е, че тази година нямаше счупени кости, което е повод за радост на всички ни. Радваме се, че дойдохте и оценихте труда ни!
Ще отправя само една малка молба към една известна част от участвалите :
През уикенда станах неволен свидетел на изключително грозни коментари за извозвания, лифтове и т.н. Желая да отбележа, че това не зависи от нас. Направихме каквото можахме, а голяма част от нещата извадихме от домовете си, за да имате вие. Забележителна бройка от извозваните се държаха отвратително с шофьорите на бусовете. Неприятно е, когато няма лифт. Да, но зависи ли това от нас? Организацията на едно състезание не зависи само от шепа хора, а от много повече! Като природните фактори са само малка добавка към цялото...
Надявам се повече да не ставам свидетел на такива коментари.

Успех на всички! Специални поздравления за стъпилите на почетната стълбичка!!! :beer:
Изображение
Аватар
hellstorm

Рейтинг: 1331

Мнениеот kaseres » Пон Окт 10, 2011 2:35 pm

Така е наборе, подкрепям те :bowdown: :bowdown: Аз също станах свидетел на грозно отношение към хората превозващи участници и велосипеди към старта :nono: Моят апел към по младите участници е за по-културно отношение. Все пак говорим за човешки труд под една или друга форма, от наша страна на организяцията, за да може "вие младите , можещи ,луди карачи да се забавлявате".Шофьорите може и да са длъжни да изпълнят поетите задължения за превоз на велосипеди/хора, но в никакъв случай не са длъжни да търпят грубото отношение и ругатни на сульо и пульо! Така само се трупа негативно отношение към и без друго изкаляното MTB общество. Няма да се изненадам , живот и здраве друга година ако има пак такова състезание и по някаква случайност ,отново се случват такива непредизвикани от нищото грозни коментари :eek3: някои май ще слязат от бусовете и ще си карат колелетата на самоход до старта :nuts:
Опичайте си работата, да не ви я опече някой друг, от мен приятен ден, и честито на геройте :hbang2: :banana: :party:
Разни хора ,разни аромати...
Изображение
[email protected] ,Skype :blizzaster ,GSM 0889766494
Аватар
kaseres

Рейтинг: 1324

Мнениеот airborneone » Пон Окт 10, 2011 3:02 pm

TheAnimal написа:като за "аматьори"

От това, което чух, изказването ти не е подходящо.
Момчетата и момичета от Златица за пореден път са доказали, че професионализма е начин на мислене.
Ако повечето 'професионалисти' имаха такова отношение, нещата щяха да са на доста по-високо ниво.
Аватар
airborneone

Рейтинг: 1998

Мнениеот TheAnimal » Пон Окт 10, 2011 3:48 pm

За това е в кавички ;)
"Всеки знае, че една жена е твърде силна за един мъж."
TheAnimal

Рейтинг: 2000

Мнениеот k0cTaHeB » Пон Окт 10, 2011 5:07 pm

Най-доброто състезание, втора година под ред.

Най-веселите, усмихнати, приветливи и отзивчиви организатори евър!
Не се и съмнявам, че времето беше с тях, при толкоз ентусиазъм и природата се подчинява.
Доста разнообразно, забавно с изключителен flow и прилично технични участъци трасе. Доста добре променена горна част спрямо миналата година.
Идеална организация с едно изключение, трябваше още събота да се обяви официално промяната в програмата за неделя. Това може би изнерви за момент атмосферата и промени плановете на състезателите, които разчитаха на официалната.

А тези, които са обиждали шофьорите, нека да си помислят как биха се почувствали ако той ги изгони от бусчето горе на най-големия студ и вятър, да мръзнат кат кучета и да чакат реда си на стартиране отвън, заради думите им. Размислете се за догодина, топли отношения и топъл бус или ругатни и адско студуване. Защото съм сигурен, че евентуално догодина няма да бъдат толкоз търпеливи.

На квалификациите явно имаше проблем с времеизмерването, за което не се и учудвам, това е някакъв непреодолим проблем. Нямало е нито едно състезание в България, на което да не се омота нещо с него. Дали не е време вече да се смени дилара на таз техника или на персонала по нея...

Предполагам късната дата на провеждане се дължи на редица спънки + намиране и справяне със спонсори, заетите състезателни уикенди и ремонта по трасето, характерни за всяко едно състезание в страната.
Ако живот и здраве, мерак и нерви състезанието се проведе отново догодина, ще е адекватно уикенда да е в по-топлите месеци.

Наздраве :beer:
Изображение Интереса клати феса.
http://www.gravitamin.com http://chetaplusplus.com/
Аватар
k0cTaHeB

Мнениеот hitar_potar » Пон Окт 10, 2011 5:23 pm

k0cTaHeB написа:....

+1 - с това уточнение, че за пръв път съм в Златица. :D
Много весело състезание, много приятно трасе, точни маршали и организатори.
Относно транспорта чак ми е чудно как някой е говорил кофти за шофьорите - всичките бяха диви шемети!!! Единственото, което подразни, бяха разправиите с шофера на жълтия училищен автобус, но доколкото разбрах, са се разбрали като белите хора, понеже той поднови курсовете. Относно извозването обаче - докато едни са били извозвани на момента, други (като мен) им се налагаше на моменти да чакат по 20-25 минутки. Случи се 2 или 3 пъти в събота от общо 7 или 8 качвания - не знам дали е било заради по-бързо темпо на едни шофери и по-бавно на други, но си е факт. Участници от миналата година споменаха, че миналата година подобно нещо не е имало... но пък тогава са били големи камиони с Шумахер-шофери. :D
Като цяло, страхотен уикенд и големи благодарности на организаторите за целия им труд!!! :beer:
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.
Аватар
hitar_potar

Мнениеот ie » Пон Окт 10, 2011 7:09 pm

Ето и моите крайно положителни коментари:
- в събота дойдохме в 12 и въпреки това успяхме да направим 5 спускания без нито веднъж да сме чакали за камионче
- през цялото време момчетата и Ани и сестра питаха всичко ли е наред, трябва ли нещо да се направи и т.н. като след квалификациите сестрата на Ани дойде да ми предложи дрехи, за да се сгрея
- в събота един от скоковете беше се поразвалил малко и като му казах на маршала той каза, че вече е казал и ще реагират
- в неделя седях и чаках в тойотата на старта, и добре, че беше тя, че иначе не знам как щях да оживея
- много добро впечатление ми направи, че има линейка както на финала така и на старта
- маршалите си вършеха работата супер добре
- цените на скарата и бирата бяха невероятни - 1,50 за свинско шишче си е направо без пари
- за първи път тази година на това състезание аз взех пари, а не ваучери или предметни награди

Тъй като доста си говорих с хората от Свобоно измерение мога да кажа, че това, което те са успяли да направят е ПОДВИГ, защото с усилен труд са успели да съберат пари, които в момента никой не дава лесно. Още повече организирали са се и са работили не знам колко време, за да направят това състезание реалност!

Браво! И стискам палци тази инициатива да продължи!
Аватар
ie

Рейтинг: 1354

Мнениеот idaivan » Пон Окт 10, 2011 7:14 pm

За първа година карам на това трасе и само хубави неща мога да кажа: супер скоросто(най-скоростното на което съм карал), луди скокове, дропове, виражи..., абе всичко много ми хареса! Едно голямо !!!ЕВАЛА!!! на организаторите :bowdown: :clap: :bowdown:
Еverything is possible!!!
Аватар
idaivan

Рейтинг: 1355

Мнениеот Just crazy » Пон Окт 10, 2011 7:19 pm

k0cTaHeB написа:Най-доброто състезание, втора година под ред.

Най-веселите, усмихнати, приветливи и отзивчиви организатори евър!
Не се и съмнявам, че времето беше с тях, при толкоз ентусиазъм и природата се подчинява.
Доста разнообразно, забавно с изключителен flow и прилично технични участъци трасе. Доста добре променена горна част спрямо миналата година.
Идеална организация с едно изключение, трябваше още събота да се обяви официално промяната в програмата за неделя. Това може би изнерви за момент атмосферата и промени плановете на състезателите, които разчитаха на официалната.

А тези, които са обиждали шофьорите, нека да си помислят как биха се почувствали ако той ги изгони от бусчето горе на най-големия студ и вятър, да мръзнат кат кучета и да чакат реда си на стартиране отвън, заради думите им. Размислете се за догодина, топли отношения и топъл бус или ругатни и адско студуване. Защото съм сигурен, че евентуално догодина няма да бъдат толкоз търпеливи.

На квалификациите явно имаше проблем с времеизмерването, за което не се и учудвам, това е някакъв непреодолим проблем. Нямало е нито едно състезание в България, на което да не се омота нещо с него. Дали не е време вече да се смени дилара на таз техника или на персонала по нея...

Предполагам късната дата на провеждане се дължи на редица спънки + намиране и справяне със спонсори, заетите състезателни уикенди и ремонта по трасето, характерни за всяко едно състезание в страната.
Ако живот и здраве, мерак и нерви състезанието се проведе отново догодина, ще е адекватно уикенда да е в по-топлите месеци.

По принцип съкращаването на тренировките в неделя се реши на момента, никой не го е мислил съботата, но поне така мрака не ни свари, даже и фоерверките гърмяха на светло :D
Имахме готовност с трасето за 24 Септември, за тогава и беше запланувано състезанието, но доколкото съм запознат възникнаха проблеми с провеждането на ''закриването на сезона на Боровец", следователно следващата най-удобна дата беше 7-9 ти. Догодина живот и здраве и жегата ще вземе участие в състезанието :D
ХА НАЗДРАВЕ !!!!!!!!!!!!!
Аватар
Just crazy

Рейтинг: 1284

Мнениеот dEcLiNe » Пон Окт 10, 2011 8:33 pm

ie написа:Ето и моите крайно положителни коментари:

Точно и ясно! Нямаше как по-добре да бъде проведено! :agree:
Евала на Свободно Измерение, все добри неща ви пожелавам и догодина дано се видим! :beer:
Аватар
dEcLiNe

Рейтинг: 1912

Мнениеот outfaced » Пон Окт 10, 2011 9:44 pm

бравос ... хубаво му става на човек, кат чете такива положителни отзиви :agree:
Аватар
outfaced

Мнениеот svetlostud » Пон Окт 10, 2011 10:07 pm

Just crazy написа:Хубаво е, че и времето устиска, днес оборката на трасето се проведе в слаб снеговалеж, придружен с дъжд :santa2:

а в тая оборка, някой не попадна ли на едно тулче? Изпаднало ми е при последното пускане в неделя, а в момента нямам 50 лева за ново :(
Аватар
svetlostud

Рейтинг: 1215

Мнениеот Climber » Пон Окт 10, 2011 10:20 pm

Благодаря отново от името на всички за хубавите думи! Явно всичките усилия са си заслужавали.
Най-вероятно сравнително скоро ще разберем някакви прогнози за "Купа Златица 3".
Всички вие неволно и съвсем обективно помогнахте вече с коментарите по-горе! :agree:
Днес на оборката по трасето не видяхме нищо забравено, всички бързахме да свършим работа (беше по-студено и бяхте мокри от дъжда и снега :D ). Единствено на финала на поляната имаше почти празно бяло шише със смазка. Ако намерим нещо друго - ест., че ще го обявим!
Таз година Climber лек!
До година Orange мек!
Аватар
Climber

Рейтинг: 1478

Мнениеот svetlostud » Пон Окт 10, 2011 11:42 pm

Climber написа:Благодаря отново от името на всички за хубавите думи! Явно всичките усилия са си заслужавали.
Най-вероятно сравнително скоро ще разберем някакви прогнози за "Купа Златица 3".
Всички вие неволно и съвсем обективно помогнахте вече с коментарите по-горе! :agree:
Днес на оборката по трасето не видяхме нищо забравено, всички бързахме да свършим работа (беше по-студено и бяхте мокри от дъжда и снега :D ). Единствено на финала на поляната имаше почти празно бяло шише със смазка. Ако намерим нещо друго - ест., че ще го обявим!

Благодаря за бързият отговор, и аз съм дал нещо от себе си :rofl: :beer:
Аватар
svetlostud

Мнениеот Motte » Вто Окт 11, 2011 2:43 pm

Здравейте,
искам първо да благодаря за коментарите, можем да считаме мероприятието за успешно! :) Също така и да благодаря на участниците, които споделяха на момента впечатленията си и тревогите, някои от тях взехме под внимание и изчистихме веднага ( обезопасяване, маркировка и др. ) Според мен всичко мина добре. Нямаше да се справим ако не бяха спонсорите ни, така че благодаря и на тях. Сега конкретно да кажа за критиките Ви ( нямам за цел да оправдавам или обиждам някого )
- Датата на провеждане - Както си спомняте променихме датата на провеждане, състезанието беше предвидено за почивните дни на месец септември ( 23 - 25 ). След много "обещания" се съобразихме с молбата на организаторите на "Закриването на сезона" да изместим "Купа Златица 2011" за по - късни дати. Сега след безплатната реклама направена от наша страна, можем само да съжаляваме.
- Извозване на участниците - Събота - Времето беше добро, всичко вървеше по план, някои от участниците направиха 10+ спускания, общо брой курса на бусовете за деня - 81! Чакане имаше, но нищо фрапиращо. Последния курс тръгна около 17 00 с цел да няма участници по трасето след 18 00 или по - точно след тръгването на ПСС екипа, за да не се получи проблем ( Някои си спомняха, че се наложи миналата година всички от клуба да свалят на носилка и извозат момчето със счупените китки ).
Неделя - лошо време, вятър, ниска температура. Бусовете бяха готови за извозване в 9 00, в 9 и 40 имаше само няколко кандидата за тренировки. След няколко покани към участниците, които спяха, закусваха или пък си съществуваха просто, първия курс тръгна около 10 00 . Промяната на програмата бе направена в последния момент поради атмосферните условия. Все пак да отбележим в такива условия ако се извозвахме с лифт изобщо нямаше да се направи и едно спускане. Чакането в неделния ден бе породено от неточността на участниците, някои хора въпреки поканата на водещия през една минута - не идваха за товарене. Не мога да разбера защо примерно като се каже "товарене юноши" не идваха всички от тази категория а се налагаше 30 минути и повече да се викат по номера и да се изчакват от другите в тази категория, може би защото някои са по-специални от другите?
- За коментарите към шофьорите - без коментар, всичко говори само за себе си. Лично аз бях шофьор на последния курс в събота-та и нямаше нищо към мен, може би защото возех хора, които знаят за какво са дошли. Тук мога да цитирам един от участниците : "Като не им харесва, да си седят вкъщи"
- Трасето - добре подготвено, с много много усилия на всички от клуба, включително няколко дами. В събота сутринта беше обходено, имаше само няколко корекции от вас участниците, като например премахнати камъни от някои участъци. Чух коментари за скока след старта "скока с камиона" :) :) , че не се правело така, как не било добре и т.н. - без коментар. В неделята - рано сутринта трасето беше пооправено - маркировка, виражи и скокове. След квалификацията - преминаване през маркировките на горната част на трасето. Поне 10 човека бяха отсекли завоя нарочно, скъсани ленти, счупени колове. Защо?!? Може би не можете да вземете завоя или просто "защото съм тарикат"? Седях там финалното спускане и завоя можеше да се взима!
- Имаше някои проблеми с маршалите, но бяха премахнати още съботата.
- Времеизмерване - да имеше проблем със него, но по никакъв начин не повлия на класирането за квалификацията и финала. Момчетата се справиха много по - добре от ... знаете кои :)

П.С. Отворени сме за всякакви критики, с цел подобрение на организацията следващата година.

Благодаря на всички
Аватар
Motte

Рейтинг: 1310

Мнениеот i love bikes » Вто Окт 11, 2011 9:36 pm

В интерес на истината именно скока от уаз-ката ми хареса най-много. Не казвам, че другите бяха гадно или нещо такова. Просто беше нещо нетипично.
Трасето наистина го бяхте направили много добре, евала!
Времеизмерването... Това бяха само квалификации, голяма работа :). Не знам защо се жалваха толкова хората.
Това с лентите... Видях го докато карам, но реших че няма смисъл да сека само защото някой е скъсал лентата.

Камъните... Камъните винаги изчезват :Д:Д:Д. Явно някои решават, че са излишни по трасето :Д.

Всичко наистина беше много хубаво, наистина много добре се справихте. Но с едно не мога да се съглася - извозването. Но не дори като цяло, а към точно определени хора. Този с оранжевото МБ и жълтия форд. Първо щяхме да се блъснем 2 пъти като се качвахме с нашето бусче, защото той излизаше от завоя срещу нас на пълна газ и за да намали блокираше гумите и просто се разминавахме на магия. А този с Форда явно си мислеше, че това е състезание по дрифт. Няма да изпадам в подробности, но ще кажа какво видях с очите си. Същия този човек точно преди квалификациите се завъртя на слизане по пътя, защото пак пързаляше буса.

Иначе като изключим тези двама човека, всичко беше ок, много приятно състезание. Всичко точно. Надявам се догодина пак! :) :beer:

Христо
i love bikes

Рейтинг: 1545

Мнениеот hitar_potar » Сря Окт 12, 2011 8:44 am

Motte написа: Чакането в неделния ден бе породено от неточността на участниците, някои хора въпреки поканата на водещия през една минута - не идваха за товарене. Не мога да разбера защо примерно като се каже "товарене юноши" не идваха всички от тази категория а се налагаше 30 минути и повече да се викат по номера и да се изчакват от другите в тази категория, може би защото някои са по-специални от другите?

Моя милост бях номер 37 - Васил Даков. В неделя след квалификацията се отказах от състезателното спускане поради студа горе и кофти нараняване, получено от квалификационния рън, и надлежно информирах 1 пич от Свободно измерение - моля да бъда извинен, че не запомних името му, мисля беше човека, към който Ани Томева ме насочи по въпроса с взривения лагер на един Giant DH Team ( :beer: :beer: ). Казах си му, че няма да спускам отново, той потвърди, че отива да запише и да предаде. Половин час по-късно се спукаха да ме викат по уредбата за извозване нагоре, като отидох на място да информирам момчетата при бусовете, пича с уоки-токито ме увика, че съм бил несериозник и що не съм бил казал предварително. Опитах да му кажа, че съм информирал вече нужните хора, но бях най-безцеремонно отсвирен, все едно съм спрял да съществувам... :xx(:
Тази случка само ми направи кофти впечатление, освен малкото чакане при някои курсове за извозване, през останалото време всички бяха много услужливи, например ситуацията с въпросния лагер - Свободните направо ме смаяхте - в неделя сутринта имаше 2 налични лагера за нашия проблем, независимо че ние намерихме решение на въпроса. Едно голямо БЛАГОДАРЯ за което! :beer:
правя сравнение между това, което ми казаха хора, участвали миналата година, и това, което беше сега - единствено при извозването не им хареса повече, навсякъде другаде по всички параграфи хората бяха зашеметени. Малко е да се каже, че искаме пак!!! Вземайте пример от Сопот 2010, където имаше 2 състезания за сезона. :D

С най-добри пожелания,
Васко :beer:
Аватар
hitar_potar

Мнениеот svetlostud » Сря Окт 12, 2011 10:48 am

"Проблема" с извозването е че има доста мързеливи хора, чакайки на готово да им се натоварят и след това разтоварят колелата. Колкото са колелата, толкова са и участниците. Неопходимо ли е едни и същи момчета да ви слугуват и да се хабят, та на края и момчетата от бусовете помагаха и за това, което не им е задължение ама хич. ЕВАЛА НА ВСИЧКИ КОИТО НАПРАВИХА ТОВА НЕПОВТОРИМО СЪСТЕЗАНИЕ ЗА ВТОРИ ПЪТ! Оправили са ВСИЧКИ недостатъци от предходното! И към недоволните: стига сте ставали дребнави, форума не е "Арена за словестна война"! Всеки път когато се опитам да видя дали някой е качил снимки попадам на ненужни коментари. Един няма с надрано колело нали? Можехте да карате цял ден нали? А на другите състезания по колко спускания правехте? Хората даже обедна почивка не си взеха заради НАС! Хайде малко по-ведро, за да караме и за в бъдеще на това уникално място ;)
Аватар
svetlostud

Мнениеот Admin » Чет Окт 13, 2011 12:00 am

Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот Admin » Чет Окт 13, 2011 10:36 pm

Ето я и галерията с моите снимки:
http://www.mtb-bg.com/index.php/gallery ... atica-2011
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот k0cTaHeB » Чет Окт 13, 2011 10:50 pm

Евала!
Изображение Интереса клати феса.
http://www.gravitamin.com http://chetaplusplus.com/
Аватар
k0cTaHeB

Мнениеот bike-bg » Пон Окт 17, 2011 6:53 pm

Малко снимки от bike-bg.com и Павел Галчев: http://bike-bg.com/galeriya-kupa-zlatitsa-2011/
Аватар
bike-bg

Рейтинг: 1240

Мнениеот Doncho* » Вто Окт 18, 2011 10:12 am

Много интересно падане с go pro от Златица : http://www.pinkbike.com/video/223607/
Аватар
Doncho*

Рейтинг: 1069

Мнениеот i love bikes » Сря Окт 19, 2011 10:06 am

Като минах по тая линия се завъртях на обратно (вкарах стабилен дрифт, но изведнъж се оказах с гръб към посоката на движение :Д) и точно там има едно падче и се наложи да се разкопчея доста бързо... Въпреки това се влачих около 3 метра на лакът. :Д
i love bikes

Рейтинг: 1545

Мнениеот atomeva » Съб Окт 22, 2011 11:59 am

hitar_potar написа:
Motte написа: Чакането в неделния ден бе породено от неточността на участниците, някои хора въпреки поканата на водещия през една минута - не идваха за товарене. Не мога да разбера защо примерно като се каже "товарене юноши" не идваха всички от тази категория а се налагаше 30 минути и повече да се викат по номера и да се изчакват от другите в тази категория, може би защото някои са по-специални от другите?

Моя милост бях номер 37 - Васил Даков. В неделя след квалификацията се отказах от състезателното спускане поради студа горе и кофти нараняване, получено от квалификационния рън, и надлежно информирах 1 пич от Свободно измерение - моля да бъда извинен, че не запомних името му, мисля беше човека, към който Ани Томева ме насочи по въпроса с взривения лагер на един Giant DH Team ( :beer: :beer: ). Казах си му, че няма да спускам отново, той потвърди, че отива да запише и да предаде. Половин час по-късно се спукаха да ме викат по уредбата за извозване нагоре, като отидох на място да информирам момчетата при бусовете, пича с уоки-токито ме увика, че съм бил несериозник и що не съм бил казал предварително. Опитах да му кажа, че съм информирал вече нужните хора, но бях най-безцеремонно отсвирен, все едно съм спрял да съществувам... :xx(:
Тази случка само ми направи кофти впечатление, освен малкото чакане при някои курсове за извозване, през останалото време всички бяха много услужливи, например ситуацията с въпросния лагер - Свободните направо ме смаяхте - в неделя сутринта имаше 2 налични лагера за нашия проблем, независимо че ние намерихме решение на въпроса. Едно голямо БЛАГОДАРЯ за което! :beer:
правя сравнение между това, което ми казаха хора, участвали миналата година, и това, което беше сега - единствено при извозването не им хареса повече, навсякъде другаде по всички параграфи хората бяха зашеметени. Малко е да се каже, че искаме пак!!! Вземайте пример от Сопот 2010, където имаше 2 състезания за сезона. :D

С най-добри пожелания,
Васко :beer:

Само да вмъкна, че човекът за който говориш, че ти е помогнал е Иван Серафимов. Хората като него са малко, а такива добри жестове се помнят, затова реших да ти кажа как се казва.
atomeva

Рейтинг: 1222

Мнениеот atomeva » Съб Окт 22, 2011 2:27 pm

Искам да благодаря на всички за милите думи. Очевидно това което направихме с малко средства и много желание се оцени. Това изключително много ни радва и естествено ни мотивира за догодина.
atomeva

Рейтинг: 1222

Мнениеот hitar_potar » Съб Окт 22, 2011 4:00 pm

atomeva написа:Само да вмъкна, че човекът за който говориш, че ти е помогнал е Иван Серафимов. Хората като него са малко, а такива добри жестове се помнят, затова реших да ти кажа как се казва.

Благодарско, за което! Още веднъж благодаря за добрия жест - въпреки че намерихме друго решение на проблема, Иван Серафимов ме шашна с изпълнителността си. Каза, че ще донесе, и донесе. Евала!
Иначе другото вие си го знаете - ИСКАМ ПАК ПРИ ВАС!!! :D
Аватар
hitar_potar

Мнениеот Doncho* » Сря Окт 26, 2011 10:17 pm

Златица остана без видео..
Аватар
Doncho*

Рейтинг: 1069

ПредишнаСледваща

Назад към Състезания