Battle Of The Champions

Форум за обявяване, организиране и обсъждане на състезателни прояви. За да е състезателна една проява, тя трябва да включва съревнованието като предварително и официално обявен елемент.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 700 / 10
Правила на форума
В различните форуми и подфоруми на раздел "Мероприятия" действат особени правила, които можете да прочетете в тази тема, т. ІІІ.

Напомняме на всички потребители в раздел "Мероприятия", че в рамките на МТБ-БГ има Календар на събитията, който включва дори и индивидуални карания, стига инициаторите им да желаят това, т.е. да са вписали карането си там. По принцип в Календара ще намерите всички състезания и официално организирани карания. Календарът е на този адрес: http://www.mtb-bg.com/index.php/events/calendar .
Повече подробности за Календара можете да научите от тази статия: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/o ... 7-calendar

Re: Battle Of The Champions

Мнениеот z1gZag » Нед Ное 13, 2011 10:38 am

yavka написа:На Дани Харт му събрах пари, за да отиде при д-р Енчев, че да заприлича на човек ама явно организаторите не са му споменали :D

:rofl: :agree: Недей ще провалиш мероприятието .. След операцията Дани ще каже: "Прекалено съм хубав за да карам" и пак ще се отложи състезанието ..
z1gZag

Рейтинг: 1915

Мнениеот kvo kvo » Чет Мар 29, 2012 2:23 pm

И кво,нали щеше да идва СТийв Пийт в НДК :D
kvo kvo

Рейтинг: 1118

Мнениеот HepBeH_XaMcTep » Чет Мар 29, 2012 2:27 pm

z1gZag написа:
yavka написа:На Дани Харт му събрах пари, за да отиде при д-р Енчев, че да заприлича на човек ама явно организаторите не са му споменали :D

:rofl: :agree: Недей ще провалиш мероприятието .. След операцията Дани ще каже: "Прекалено съм хубав за да карам" и пак ще се отложи състезанието ..

True Story!
:beer:
Изображение
Nikon d300 +Nikon 50mm f1.4, Tamron 17-50 2.8 +SB600 +Minolta 5400hs +RF-602
Аватар
HepBeH_XaMcTep

Рейтинг: 2000

Мнениеот rumbala » Чет Мар 29, 2012 6:41 pm

Добре де, а сега има ли някой от организаторите на състезанието на НДК да изгражда споменатите в статията 'немислими за момента' съоръжения, че то до април останаха 2 дена ?

Питам щото не съм в BG от има няма месец...
// In a world without walls who needs Windows ?
Аватар
rumbala

Рейтинг: 1273

Мнениеот Admin » Чет Мар 29, 2012 8:20 pm

Според последната информация, с която разполагам, състезанието ще трябва да се проведе през есента, а не през пролетта. Зная, че мнозина ще реагират на това негативно, но в крайна сметка целта е за това състезание да дойдат и състезатели от световна класа, а предвид тяхната програма осигуряването им за пролетта се е оказало невъзможно.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот SpoileR » Вто Окт 16, 2012 8:31 pm

ЪЪЪЪм........ к'во стана сега последно? Последната информация с която разполагам е че ще бъде тази неделя... та, ще го бъде ли или нЕма да го бъде ? :popcorn:
Страх ме е от СТРЪМНОТО...
Аватар
SpoileR

Мнениеот psixopat » Вто Окт 16, 2012 8:33 pm

4-ти ноември е последната официална информация :agree:
https://www.facebook.com/events/472482476125983/?ref=nf
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
:)
Аватар
psixopat

Рейтинг: 1867

Мнениеот hitar_potter » Сря Окт 17, 2012 8:32 pm

.. Коя година? :evil: :popcorn:
Изображение
Аватар
hitar_potter

Мнениеот double_d » Чет Окт 18, 2012 4:57 pm

Някой знае ли кои точно са организаторите на това събитие и как може да се свържа с тях за да разбера ще се случи ли със сигурност?
Аватар
double_d

Рейтинг: 1264

Мнениеот hitar_potter » Чет Окт 18, 2012 8:13 pm

То па ако всеки тръгне да се свързва с организаторите.. Поживем, увидим, дето са казали братушките.
Изображение
Аватар
hitar_potter

Мнениеот spuskache » Вто Окт 23, 2012 3:56 pm

Ами хората бачкат вече. :) ЦЪК
Аватар
spuskache

Рейтинг: 1200

Мнениеот Chroni » Вто Окт 23, 2012 6:23 pm

Егати мелето ще е .. Уникално!
Карам Клаймбър - skype: johnni_walkers
Аватар
Chroni

Рейтинг: 1134

Мнениеот PtD » Съб Окт 27, 2012 5:27 pm

На мен ми е интересно по какъв критерий са подбирани участниците. Някой знае ли?
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот ema_concept_creative » Нед Окт 28, 2012 3:20 pm

Хората са избрани с оглед на резултатите им през годините по състезанията, в които са участвали. Ето го финалния списък на всички потвърдили участници - http://www.conceptcreative.org/bg/proje ... obnosti-57 :deal:
ema_concept_creative

Рейтинг: 1750

Мнениеот Alpina » Пон Окт 29, 2012 6:53 pm

Леле - сериозно ли?
Как може някои, които с години са градили кариера на позьори по състезанията и са от най-атрактивните на и извън трасетата, да липсват?
Сериозно! Ах да - май защото няма да имат записан отбор до името си. :beer:

:crazy: :crazy: :crazy:

Естествено - почти всеки (за тези които познавам като представяне) от списъка напълно заслужава да е в него, но се сещам за 3-4 имена, които определено ще липсват. :)
Определено сте претупали подбора ;)
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот TheAnimal » Пон Окт 29, 2012 8:53 pm

Alpina написа:Сериозно! Ах да - май защото няма да имат записан отбор до името си. :beer:

Аз се чудих защо липсват едни от най-големите позьори, а то защото не са в отбор.
Тъпичко ми се вижда, но явно е факт за жалост. Ограничено мислене?!? :confused:
"Всеки знае, че една жена е твърде силна за един мъж."
TheAnimal

Мнениеот prokalnatiq » Пон Окт 29, 2012 10:10 pm

Не съм навътре в нещата, но с/у някои хора от списъка пише Индивидуално, това да не е нов отбор според вас?
Аватар
prokalnatiq

Рейтинг: 1353

Мнениеот TheAnimal » Пон Окт 29, 2012 10:14 pm

Е сега вече ми е чудно какъв е бил критерия, отпадна единственото логично обяснение. :D
@ Alpina ходи си купи едни цайси бе момче, вкара ме в заблуда!
"Всеки знае, че една жена е твърде силна за един мъж."
TheAnimal

Мнениеот outfaced » Пон Окт 29, 2012 10:27 pm

Все тая къв е критерия ... има си организатори и спонсори - те си решават. Не мисля, че са длъжни да обясняват някому.
Това не е състезание, а рекламна проява ;)
Стига сте търсили под вола теле.
Изображение Изображение
продавам: разни неща
Аватар
outfaced

Мнениеот boriss13 » Вто Окт 30, 2012 11:39 am

600 бали сено... :)
Най-дългите пътешествия най-често започват с думите: "Зная по-кратък път!!!"Изображение
Аватар
boriss13

Мнениеот Alpina » Вто Окт 30, 2012 11:56 am

outfaced написа:Все тая къв е критерия ... има си организатори и спонсори - те си решават. Не мисля, че са длъжни да обясняват някому.
Това не е състезание, а рекламна проява ;)

Хах - що не опиташ да го кажеш на потребителите, с които аз работя например?
Или тука потребителя няма никакво право? Оооо да - за момент забравих къде се намираме - "тука е така". :crazy: :crazy: :crazy:

outfaced написа:Стига сте търсили под вола теле.

Ако искам :D
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот outfaced » Вто Окт 30, 2012 2:54 pm

Е добре де, постави се на мястото на организатора ... Това си е малко или много VIP/имиджова проява. Организатора си решава всичко сам. Няма стандарти и правила за спазване.
Е в негов интерес е да си подбере гостите, за да му се получи проявата. В тоя ред на мисли мисля си е подбрал достатъчно, за да му се получи. Явно място за всички няма. Не става дума и за това, кой е по заслужил. Субективизма е неизбежен.

Не защитавам конкретно КК, а самия подход на работа. Ние също правим VIP прояви и една от причините да не се случат някои от тях е именно, че подбора не е просто нещо. PU също е малко или много VIP проява и не са били една и две дискусиите, кой има право да идва.
Изображение Изображение
продавам: разни неща
Аватар
outfaced

Re: Battle Of The Champions - 05 ноември, НДК

Мнениеот Alpina » Вто Окт 30, 2012 4:05 pm

Преди година, когато ставаше въпрос за организиране в рамките на 2 месеца:
outfaced написа:бе и мен малко изхвърляне ми се видя тая скоропостижност ... сега нещата ще си дойдат на мястото. Нещо и организаторите май се бяха пренавили.
По добре така. Никой нямаше да спечели, ако се беше състояло с хиляда компромиса и неразбории. Да се надяваме, че до пролетта ще се изпипат нещата.

Сега, когато всичко се изнасилва за по-малко от месец, ти се вижда ОК?

Съжалявам, но аз не се имам за:
outfaced написа:То е ясно, че и ние сме последна дупка на кавала и ще се съобразяваме с който трябва. Инак никой няма да видим :D

Датата 4-ти ноември ми е заета от.... я да видим... 25-ти септември.
Дали съм единственият с подобен проблем? Едва ли. И защо се получава така, защото в "тука е така" трябва да се претупват нещата.

Какво излиза - събитието, което трябва да е първо по рода си, което трябва да наистина зрелищно - първо не се рекламира като хората, второ е обявено по-малко от месец преди началото си, трето малко е претупано в някои отношения, защото сигурен съм че:
ema_concept_creative написа:Хората са избрани с оглед на резултатите им през годините по състезанията, в които са участвали.

е малко от сорта отговора "знаем за проблема и работим по отстраняването му". :popcorn:

Извинявай, но като намесваш PU - знаеш много добре от кога се обявява, от кога се подготвя.... колко месеца преди това даже участниците са си заплатили местата и всичко е ток и жица - редовно се хвърля по някое късче информация, което да държи интереса и вкарва искри. Демек - "както си трееееа".

А тук какво - ще се прави нещо под логото на Red Bull и типично по нашенски искаме да го форсираме, та да е колкото да мине и едва ли се подхожда с мисълта то да е началото на поредица от такива събития, защото като/ако фейлне в очакванията на спонсорите, ще им се молим за ново следващите 5 години.

Когато преди година Пупи написа, че е по-добре мероприятието да не бъде проведено, от колкото да е с цената на компромиси - :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Това е отношение. :beer:

Така че ще ме извиниш, но никаква VIP/имиджова проява проява не е това и се надявам да не очакваш изброяване на не едната причина за това.

А да се поставям на мястото на организатора - точно сега ми се иска да съм на мястото на потребителя, защото това да говоря от името на организатора го правя почти всеки ден. ;)
И да - не това е начина да се държиш с клиента си. :beer:

Е аз съм кисел, защото ще го пропусна, понеже някой не е помислил от моята гледна точка, за това не ме насочвай да се поставям на тяхна, понеже за разлика от тях - на мен това не ми е работата - те трябва да се съобразят с мен, не аз с тях.
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот rarekin » Вто Окт 30, 2012 5:14 pm

:offtopic:

Alpina е прав.

Трябва списъка на участниците да минава предварително одобрение при хората с най-много безмислени постове във форума.

:D

P.S. Нямаше ли тема за оплаквания някъде в "Бла-бла" :dontknow:
Планинското колоездене може да бъде опасен спорт! Винаги карайте с каска! Никоя екипировка не може да гарантира колоездача срещу падане и тежко нараняване!
rarekin

Re: Battle Of The Champions - 05 ноември, НДК

Мнениеот CrZ » Вто Окт 30, 2012 5:34 pm

А тук какво - ще се прави нещо под логото на Red Bull и типично по нашенски искаме да го форсираме, та да е колкото да мине и едва ли се подхожда с мисълта то да е началото на поредица от такива събития, защото като/ако фейлне в очакванията на спонсорите, ще им се молим за ново следващите 5 години.

Ако фейлне събитието си е изцяло по вина на Red Bull a не на някой друг защото Red Bull сами са организатори в случая. Не си мислете, че някой от обичайните организатори на състезания се е заел да прави това събитие и е потърсил Ред Бул като спонсор. Има хора, които са били замесени под някаква форма в организиране на други състезания и събития в България но за конкретното събитие те не са организатори или съорганизатори и не вземат решения а само изпълняват и помагат.

Не защитавам конкретно КК, а самия подход на работа.

КК не е организатор. Иначе, повечето от състезаниято които ще се правят от КК за догодина, са или ще бъдат в най - скоро време обявени, така че според мен подхода на работа си е напълно ОК.
LIKE A WATER DOWN THE HILL
Аватар
CrZ

Рейтинг: 1998

Мнениеот subritual » Вто Окт 30, 2012 5:51 pm

Май твърде на сериозно се вземате.
Аз в лицето на това събитие виждам зрелищно спускане в типичен соц.дворец.От тия в източния блок със зазидани в тях багери,хора....
Добре заснето,с добре изглеждащи спускачи. А зяпачите с пуканки и редбул в ръце- е те са част от статистите.
Впрочем,може и да не съм прав :D
Аватар
subritual

Мнениеот Insight » Вто Окт 30, 2012 5:53 pm

Аз пък се чудя, колко събития, организирани от РедБул, са "фейлнали", че да им даваме акъл как да си ги организират?!

subritual написа:Май твърде на сериозно се вземате.
Аз в лицето на това събитие виждам зрелищно спускане в типичен соц.дворец.От тия в източния блок със зазидани в тях багери,хора....
Добре заснето,с добре изглеждащи спускачи. А зяпачите с пуканки и редбул в ръце- е те са част от статистите.
Впрочем,може и да не съм прав :D

:agree: Баш
To call each thing
by its right name..
Аватар
Insight

Рейтинг: 1737

Мнениеот yavka » Вто Окт 30, 2012 7:18 pm

@Alpina

Първо: организацията на събитието тече от много повече от месец.
Второ: събитието е обявено също преди повече от месец. Най-малкото се знаеше, че победителите от състезанието в Габрово ще получат покани.
Трето: не могат да се поканят всички състезатели. И аз също намирам липса на някои имена, но съм съгласен с поканата на участници от други градове, което според мен е направено с цел да се привлече публика и от тези градове. След като организацията трябва да се съобразят с ограничения брой покани е нормално винаги да липсват част от атрактивните карачи.
Аватар
yavka

Рейтинг: 1945

Мнениеот Alpina » Вто Окт 30, 2012 8:13 pm

yavka, това че не може всички да са поканени, го разбирам и мога да се съглася с него (естествено някои големи "разбирачи" вече се изказаха неподготвени, понеже знаят повече да плямпат, вместо да помислят rarekin :wavey: ), но определено не схващам номера със срока на обявяването - колко повече от месец?

Извинявай, но не мога да намеря новина, която да е по-стара от 1-ви октомври, а ние все още сме в този месец. ;)
Всъщност първите новини за него идват точно покрай състезанието в Габрово - защо не на някое от предишните?

Също така "организирано само от Red Bull" - къде в информация за това, преди CrZ да напише следното:
CrZ написа:Ако фейлне събитието си е изцяло по вина на Red Bull a не на някой друг защото Red Bull сами са организатори в случая.

Изобщо - навсякъде 2-3 думи и толкова. :beer:

И накрая "ооо глупоако, ама те нещата стоят еди как си" е хайде къде аз, като виден представител на простолюдието, мога да се информирам?

Съжалявам, но вече свикнах на друга система - когато някой зададе въпрос - да получи отговор и как така изведнъж се появи толкова много информация - трябваше някой да изиграе ролята на шут и да зададе провокативни въпроси?

Защо системата трябва да работи по този начин?

double_d написа:Някой знае ли кои точно са организаторите на това събитие и как може да се свържа с тях
:popcorn:
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот hitar_potter » Вто Окт 30, 2012 8:25 pm

Ще ме прощавате, ама ученическа рок група е по-активна в популяризирането на концертите си...
Изображение
Аватар
hitar_potter

ПредишнаСледваща

Назад към Състезания