yavka написа:На Дани Харт му събрах пари, за да отиде при д-р Енчев, че да заприлича на човек ама явно организаторите не са му споменали

yavka написа:На Дани Харт му събрах пари, за да отиде при д-р Енчев, че да заприлича на човек ама явно организаторите не са му споменали
z1gZag написа:yavka написа:На Дани Харт му събрах пари, за да отиде при д-р Енчев, че да заприлича на човек ама явно организаторите не са му споменали
![]()
Недей ще провалиш мероприятието .. След операцията Дани ще каже: "Прекалено съм хубав за да карам" и пак ще се отложи състезанието ..
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
Alpina написа:Сериозно! Ах да - май защото няма да имат записан отбор до името си.![]()
outfaced написа:Все тая къв е критерия ... има си организатори и спонсори - те си решават. Не мисля, че са длъжни да обясняват някому.
Това не е състезание, а рекламна проява
outfaced написа:Стига сте търсили под вола теле.
outfaced написа:бе и мен малко изхвърляне ми се видя тая скоропостижност ... сега нещата ще си дойдат на мястото. Нещо и организаторите май се бяха пренавили.
По добре така. Никой нямаше да спечели, ако се беше състояло с хиляда компромиса и неразбории. Да се надяваме, че до пролетта ще се изпипат нещата.
outfaced написа:То е ясно, че и ние сме последна дупка на кавала и ще се съобразяваме с който трябва. Инак никой няма да видим
ema_concept_creative написа:Хората са избрани с оглед на резултатите им през годините по състезанията, в които са участвали.
А тук какво - ще се прави нещо под логото на Red Bull и типично по нашенски искаме да го форсираме, та да е колкото да мине и едва ли се подхожда с мисълта то да е началото на поредица от такива събития, защото като/ако фейлне в очакванията на спонсорите, ще им се молим за ново следващите 5 години.
Не защитавам конкретно КК, а самия подход на работа.
subritual написа:Май твърде на сериозно се вземате.
Аз в лицето на това събитие виждам зрелищно спускане в типичен соц.дворец.От тия в източния блок със зазидани в тях багери,хора....
Добре заснето,с добре изглеждащи спускачи. А зяпачите с пуканки и редбул в ръце- е те са част от статистите.
Впрочем,може и да не съм прав
CrZ написа:Ако фейлне събитието си е изцяло по вина на Red Bull a не на някой друг защото Red Bull сами са организатори в случая.
double_d написа:Някой знае ли кои точно са организаторите на това събитие и как може да се свържа с тях
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта