PIRIN RUN 2012 - 10 Юни, Банско

Форум за обявяване, организиране и обсъждане на състезателни прояви. За да е състезателна една проява, тя трябва да включва съревнованието като предварително и официално обявен елемент.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 700 / 10
Правила на форума
В различните форуми и подфоруми на раздел "Мероприятия" действат особени правила, които можете да прочетете в тази тема, т. ІІІ.

Напомняме на всички потребители в раздел "Мероприятия", че в рамките на МТБ-БГ има Календар на събитията, който включва дори и индивидуални карания, стига инициаторите им да желаят това, т.е. да са вписали карането си там. По принцип в Календара ще намерите всички състезания и официално организирани карания. Календарът е на този адрес: http://www.mtb-bg.com/index.php/events/calendar .
Повече подробности за Календара можете да научите от тази статия: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/o ... 7-calendar

PIRIN RUN 2012 - 10 Юни, Банско

Мнениеот 307wrc » Пет Май 18, 2012 12:37 pm

Снощи се получи известие за второто състезание по планинско бягане и планинско колоездене PIRIN RUN 2012.
За въпроси, моля използвайте контакт с оранизаторите.

From: Marathon Association [mailto:[email protected]]
Sent: Thursday, May 17, 2012 8:01 PM

Здравейте приятели,

Имаме удоволствието да ви поканим на второто издание на изкачването на Вихрен. Подробности можете да намерите в прикачения файл и на http://www.marathon.dir.bg

Ако ви интересува настаняване, пишете ни. Вариантите са 15лв. на човек при Ирина Никулчина и около 45 Евро за двама в Кемпински (до края на седмицата ще знаем с точност).

До скоро,

Борислав Панков
Сдружение Маратон
моб. +359 885 259 229
[email protected]
http://www.marathon.dir.bg
Аватар
307wrc

Рейтинг: 1295

Re: PIRIN RUN 2012 - 10 Юни, Банско

Мнениеот irgnet » Сря Май 30, 2012 12:12 am

Ами направете и комбинирана дисциплина, с колело до хижата и после бегом към върха :)
Аватар
irgnet

Рейтинг: 1290

Мнениеот Анелия » Пон Юни 11, 2012 5:47 am

Ех, най-после вкъщи след толкова много път :^:
Свърши и това състезание, на което присъствам за пръв път поради голямата му отдалеченост от Шумен. Ще спомена положителни и отрицателни страни на състезанието:
+ много е хубаво в Пирин :bowdown: Толкова свеж въздух, такива красиви гледки. Главозамайващо!
+ хубав маршрут. Макар и половината от изкачването да беше асфалтово, малко се зарадвах на този факт, защото ми беше много трудно по черно, на места слизах да бутам. Жегата допринесе за трудността на маршрута.
- самата аз нямах проблем с маркировката, защото на първата контрола ми казаха "само по асфалта" и аз карах само по асфалта. На моята съотборничка обаче някакъв човек с жилетка "доброволец" я е вкарал в пътеката на бегачите и тя се е мъчила с колелото по тясната пътечка с клек и остри камъни. На съотборника ми пък никой нищо не му е казал, нямало е никой на въпросната пътечка, но той е видял там маркировката и е влязал. Е, набързо се е усетил, че там не може да се кара и се е върнал на пътя. Иван Весели, с когото карахме заедно, също искаше да ходи в пътечката, явно и на него бяха пропуснали да му кажат, че е само асфалт след средата. Добре че му спестих лутането. Въобще малко маршрутите колоездачи-бегачи не са станали ясни.
-като споменахме колоездачи-бегачи, организаторите се постараха да има такова разграничение и не си оставиха да се чувстваме като част от мероприятието, а леко низвергнати. 1. Нямаше награди за колоездачите, само 2 за първите места при мъже и жени и медали. Аз нямам причина да се оплаквам, защото в мен остана едната, но като цяло преди обявяването на награждаването беше обявено "За вас колоездачите няма награди, елате повече и тогава ще има" :crap: А може би подходът би трябвало да е обратния: с нещо да ги привлечем тези колоездачи :dontknow: , за да дойдат повече. А върхът беше, когато на х. Вихрен поисках вода, предоставена от спонсорите на състезанието подкрепителния пункт и ми беше казано: "Ами тя не е за вас, ама аааайде, вземете си" :erm:
И да завърша с плюсче:
+Явно искат хората да направят смесено състезание и броят на колоездачите с всяка година се увеличава. Миналата година са били 10, тази година са 20. Аз бих казала на хората, които са близо, да отидат догодина там. 200 км са нищо от София в сравнение с това, което ние от Варна и Шумен пропътувахме, но не съжалявам, че карах на това състезание. Планината ме зареди за доста време напред :^:
+много си харесах моята награда: уикенд за двама в хотел Кемпински :bowdown: Ще се възползвам с удоволствие: хотелът е страхотен, а може би никога нямаше да отида там.
+ Поздравления за моите съотборници от КК "Алекси Николов": Венета и Добри. Те са едни чудесни младежи: отговорни и забавни. Добре че си правихме с тях компания през толкова дългия път. Браво за чудесното им представяне на състезанието :clap:
Снимики от мен
Аватар
Анелия

Рейтинг: 2000

Мнениеот Бат'Весо » Пон Юни 11, 2012 12:55 pm

Вярвам на Анелия и се радвам , че не се набутахме да участваме в мероприятието .
Аватар
Бат'Весо

Рейтинг: 1233

Мнениеот Анелия » Пон Юни 11, 2012 1:53 pm

Не, не, съвсем не искам да кажа, че е "набутване" състезанието. Просто това са неща, върху които могат да работят организаторите. Като теглим чертата, мисля, че има повече плюсове, отколкото минуси. Колкото до Банско, ще имате възможност да се включите в следващото състезание там Път за никъде през юли.
А вече са излезли и резултатите
Аватар
Анелия

Рейтинг: 2000

Назад към Състезания