Устрем велофест 2013 - Варна, 20-28 април

Форум за обявяване, организиране и обсъждане на състезателни прояви. За да е състезателна една проява, тя трябва да включва съревнованието като предварително и официално обявен елемент.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 700 / 10
Правила на форума
В различните форуми и подфоруми на раздел "Мероприятия" действат особени правила, които можете да прочетете в тази тема, т. ІІІ.

Напомняме на всички потребители в раздел "Мероприятия", че в рамките на МТБ-БГ има Календар на събитията, който включва дори и индивидуални карания, стига инициаторите им да желаят това, т.е. да са вписали карането си там. По принцип в Календара ще намерите всички състезания и официално организирани карания. Календарът е на този адрес: http://www.mtb-bg.com/index.php/events/calendar .
Повече подробности за Календара можете да научите от тази статия: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/o ... 7-calendar

Устрем велофест 2013 - Варна, 20-28 април

Мнениеот Admin » Пет Апр 19, 2013 8:35 pm

УСТРЕМ ВЕЛОФЕСТ 2013 е празник за всички, които обичат велосипедите, природата и забавленията на открито.

Стараем се да гледаме на колоезденето от повече гледни точки и за това УСТРЕМ ВЕЛОФЕСТ 2013 включва планинско, шосейно, туристическо и градско колоездене, а в последния ден - празник сред природата със състезание и много други забавления.

Изображение

УСТРЕМ ВЕЛОФЕСТ 2013 включва:

Крос-кънтри състезание – най-масовата и достъпна дисциплина в планинското колоездене, подходящо за всеки, дори и с малко опит. Състезателни групи за начинаещи, напреднали и елит, за деца и възрастни, семейно класиране, много награди.

Бревети– любителски веломаратонски изпитания на дълги дистанции – участниците ще трябва да изминат по шосе 200 и 300 км съответно в рамките на 13:30 и 20:00 часа.

Велоизлети– 3 туристически излета с велосипеди в района на Варна – планинско колоездене за начинаещи и напреднали, шосеен за средно ниво.

Велошествие „Критична маса“ – Да покажем, че във Варна има велосипедисти и искаме условия за каране на велосипед в града.

Градска велоразходка – с екскурзоводи на Varna Green Tour, за гостите от други градове.

Фотоконкурс в две категории - „Снимки на състезатели“ и „Други снимки от събитието“ за наградите на фотостудиа PIXEL+

Благотворителна томбола – в помощ на Карин дом.

Други забавления – забавни игри, безплатни уроци по стрелба с лък, скачащи кокили, конна езда, слаклайн, въжени забавления и други.

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ПОСЕТЕТЕ САЙТА НА СЪБИТИЕТО:
http://velofest.ustrem-bg.com/

Изказваме благодарността си на нашите партньори и спонсори, без които събитието не би могло да се случи:
- FULLMAX
- Магазини СТЕНАТА
- ОБЩИНА ВАРНА - Дирекция "Образование, младежки дейности и спорт"
- Черноморската регионална агенция за управление на енергията чрез проект "MOBISEC"

ПРОГРАМА:
20 април (събота) – Веломаратон „Ненчо Христов“ 200 км: Варна – Мадара – Долен чифлик – Варна
21 април (неделя) – Веломаратон „Добруджа“ 300 км: Варна – Констанца – Варна
26 април (петък) - Велошествие „Критична маса“
27 април (събота) – „С колело около Варна“ - велоизлети: (трите излета с обща страница)
- велоизлет - планинско колоездене за начинаещи;
- велоизлет - планинско колоездене за напреднали;
- велоизлет по асфалт;
- велосипедна обиколка на Варна с екскурзоводи за гостите от други градове.
28 април (неделя) – „Планинско колоездене с дъх на море“ – масов празник сред природата със състезание и много забавления
20.04 – 17.05 – Фотоконкурс за снимки от събитието

Facebook събитие: http://www.facebook.com/events/366028226834473
Сайт на събитието: http://www.velofest.ustrem-bg.com/
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Re: Устрем велофест 2013 - Варна, 20-28 април

Мнениеот Admin » Пон Апр 22, 2013 5:50 pm

Някой от София възнамерява ли да ходи? :wavey:

Аз мисля най-сетне да посетя и това събитие и голямата чуденка е с автобус или с автомобил? Още по-голям проблем е, че ми се ще да пътувам в петък, за да хвана и съботното каране, и неделното състезание. Има ли други желаещи за такава схема (тръгване в петък по обяд, връщане в неделя след състезанието), с които да се комбинираме евентуално за транспорт?
Ако го смятам на база на моята кола, разходите ще са:
При двама души с велосипедите вътре и икономично каране - 140-150 лв., т.е. по 70-75 лв. на човек.
При трима души с 1 велосипед вътре и икономично каране - 165 лв., т.е. по 55 лв. на човек.
При четирима души с багаж и всички велосипеди отвън - 200 лв., т.е. по 50 лв. на човек.

Двупосочният билет за автобус е около 60 лв.
Приемам оферти и за пътуване с друг автомобил, някой по-надежден от моя, защото в последно време има навика да се разваля. :eek3:

Ако има желаещи, нека ми пишат на ЛС или направо да ми звъннат на 0887321695, Любо.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот nibiru » Пон Апр 29, 2013 8:34 am

Топли снимки от слънчева Варна http://nibiru.snimka.bg/hobby/varna-27- ... 013.748439
беше чудесно :D
nibiru

Рейтинг: 1278

Мнениеот Pinky76 » Пон Апр 29, 2013 12:28 pm

nibiru написа:Топли снимки от слънчева Варна http://nibiru.snimka.bg/hobby/varna-27- ... 013.748439
беше чудесно :D

Беше повече от чудесно! :agree:

Нашата скромна група от Мъглиж и Казанлък общо 5 души - аз(Тодор Ангелов - КК "Варна"), Мирослав Алексиев от КК "Зарата", Иван Мухтаров ''Cross-Nesebar"( който е от най-добрите юноши и на шосето и по МТБ в България и само ще става по-добър тепърва), Сашо Алексиев "Брисаспор" Турция(най-добрият ни млад състезател на шосе,а и по МТБ в момента в България) и нашия гуру - Станимир Неделчев( засега индивидуален състезател в златна възраст и търсещ си отбор между другото),ака nibiru.
Събрахме с в много удобната и меко возеща кола на Сашо и Миро( Subaru Комби разбира се).
Сашо си е харесал за бъдеща нова кола - Porsche Panamera и аз им пожелавам и на него и брат му скоро да имат възможност да си я купят,а и да ни повозят нас и мен в нея насам-натам :D

Събрахме се,натоварихме 5-те колела( от които три са 29-ки),скоро и аз си чакам моята 29-ка,че честно казано съм почти сигурен,че ще вози по-добре :D :agree:

С много зор и не по военните стандарти на Жеко,които са както следва: Или се справяш за 5 минути в бързо темпо с поставената задача или падай за 10 лицеви.
Е,ние се справихме за 30 минути,ама живота е да му се наслаждаваш,а не да бързаш за някъде,защото така пропускаш мига и никога не си тук,а някъде в бъдещето и под напражение.

Потеглихме в ранния следобяд към морето - повече на почивка и екскурзийка за уикенда,отколкото на състезание.
Организаторите от вело-клуб "Устрем" се бяха постарали много да направят един незабравим вело-фест с множество излети,вело-разходки,имаше даже 2 бревета от по 200 и 300км предишния уикенд и всичко е част от вело-феста.Евала за усилията на всички от вело-клуб Устрем,най-вече на главния организатор Здравко Василев за всичко,което той и неговите съмишленици направиха за останалите деца,възрастни и гости от провинцията.Аз лично много дълбоко оценявам труда им и просто ви казвам благодаря за вашата доброта,желание за действие и продължавайте да бъдете хора.Може и ние хората да сме егоистични,да убиваме другите видове и помежду си да сме постоянно във вражди и борби,спорове безмислени, но във всеки от нас има нещо добро,човечно,което е много по-силно от всички останали дребни различия и това ни прави хора - еднакви и равни - братя и сестри по сърце и душа.Нека се уважаваме един друг и помагаме и живота ни ще стане по-лесен,по-добър,по-щастлив. :)

След тази кратка вметка сега за нашето състезание.То беше по програма в края на неделя като завършек на това мащабно мероприятие и ние и си го приехме като вело-купон,а на самото състезание - самите участници /състезатели го правят интересно,оспорвано стига да са качествени и добре подготвени,а такива не липсваха. :agree:

И така с добро и отпускарско настроение си попътувахме 4 часа с колата в хубавото и слънчево време,направихме много снимки дори в движение с уникално добрия фотоапарат на Стамбето и полека-лека се показа около Слънчев бряг морето,да не повярва човек... :dontknow:

На изкачването след Слънчев Бряг една мадама с BMW ако си спомням добре ни опуши по целия баир и това BMW ако го кара слаб,нов,страхлив шофъор си има тромава задница и сами бави.
Нищо,мацката ни загледа като я изпревари Сашето на края на баира,явно си го беше харесала и искаше да го гледа в страничните огледала по баира и затова не ни пускаше.
И така стигнахме Варна и намерихме благодарение на моята съобразителност и фотографска памет лесно до хостела.(Yo-Ho-Ho Hostel).Един местен колоездач се опита да ни обърка повече,ама ние не му се дадохме и в следващия момент вече бяхме паркирали пред хостелчето.

Много хубаво младежко хостелче с персонал/обитатели на нашата късно-тинейджъркса възраст и се разбирахме перфекто.
Разтоварихме колелцата и багажа и се настанихме.Любо Ботушаров вече беше горе и тъкмо мислеше да излиза,ама ние му викаме чакай;ей сега и ние идваме,утре на състезанието ще се бърза. :D

Мен ме депортираха като най-маловажен член от семейството при Любо в другата стая,а семейство Адамс,които и се разбират много по-добре помежду си в другата четворка.То така си е и по-добре,защото аз малко повече се паля на Сашо и Миро и да стана и аз част от семейството ще има да работя още над себе си и да стана простичко казано по-добър човек и ще се разбираме много по-добре. :agree:

Яхнахме колелцата и отидохме до входа на Морската градина,където ни чакаша Нико с младите надежди Венито и Данито(Метала).Тук Фантастичната Четворка решиха да отидат до Пикадили за храна,а останалите отидохме до на бащата на Нико пицарията - Ресторант "Тилилей" да хапнем.
Любо остана да чака Устремци да се видят и почерпят някъде другите,така и не разбрахме ние къде,защото съзнанията ни,а и постепенно и телата ни се движеха с бясна скорост в други посоки.
Хапнахме вкусна пица с ананас и шунка,поговорихме си,поиграхме на Sony Portable Console -та на Данито;ей върна ме в юношеството приятелю.Много сте готини всичките,включително и тренъора Нико,а сервитъора(на който така и не му знам все още името,а хапвам аз лично тук всеки път,когато съм във Варна).Ами да го питай как се казва следващия път просто. :look:

И така после Венито и Дани ме изпратиха обратно до хостела,а преди това разгледах новия байка на Венито(Рам Stern custom),един много красив черен Ram с много удобна седлака(не като моята,която те ръби яко и то с памперс,представям си как ще е без :blush: ) и много красиви жълти звездички по горната тръба.А най-хубавата му част беше ходът на колелото и широкото кормило.
Аз карам цял сезон на състезателното колело с 58см право кормило и като хванах с двете си нежни ръце леко извитото кормило на Венито се родих.Такова удобство,комфорт,може много по-добре да включиш и гърба и гърдите и рамена,ръцете - цялата горна част на тялото ти.Простичко казано променя ти се цялата стойка на колелото и то в много положителен смисъл и препоръчвам на всички,които все още се чудят - поне 62см леко извито кормило и нагоре към 64-66 до мах 68см е златната среда за ХС байковете.
С нетърпение очаквам новия Ram XCO 29 с извитото кормило и хубавата седалка.Само да не се разглезя много наистина,че така няма да даваш всичко от себе си на тренировки,а без да се мъчиш, да ти е гадно, да трябва да преодоляваш физически и психически много големи трудност,мисловни бариери,греди,врати,дограми не става напредъка.
Не сериозно - ако искаш да напреднеш в който и да е аспект и дейност,трябва да излезеш от комфортната си зона,да се хвърлиш в непознатото и да оцелееш.Скоро с придобития опит ставаш по-завършен човек и познаваш по-добре себе си. :agree:

Вечерта се прибрахме в хостела,малко табла,ядене на фъстъци с черупки(много вкусни бе майна) и по леглата.
Утре е големия ден!А и морето ни чака!!!
Скоро 2 част!

To be continued........
Pinky76

Мнениеот tatitosho » Вто Апр 30, 2013 8:25 am

Pinky76 поздрави от "местния колоездач, който се опита да ви обърка" :D Погледнато от моята камбанария, както бяхте тръгнали и до днес щяхте да обикаляте из еднопосочните улички зад театъра :D Обиколката която направих беше заради автомобила, но вие така сте срастнали с велосипедите, че не се замисляте за ограничинелните знаци и карате напряко :D
Радвам се, че сте си изкарали добре и вашата весела компания на няколко пъти се е качила на стълбичката за награждаване.
Надявам се, че ще се срещаме и по други велосъбития във Варна, а и не само тук :beer:
tatitosho

Рейтинг: 1230

Мнениеот Admin » Сря Май 01, 2013 3:16 pm

Галерия с кратки описания към снимките от съботния велоизлет: http://mtb-bg.com/index.php/gallery/pho ... 2013-04-27

По-късно днес очаквайте и галерията от неделя, със снимки от състезанията и заниманията на поляната до кулата.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот Pinky76 » Съб Май 04, 2013 10:27 pm

tatitosho - ти да не би случайно да се казваш Тодор и да си ми адаш?
По темата за объркването - аз винаги си правя домашното преди пътувания в нови градове и до нови дестинации и знаех горе-долу къде и как.
Но мерси за желанието да ни помогнеш с посоките; знам че си го направил с добри и искрени чуства на любов към нас,които сме ти едни непознати; поне до този ден,когато се срещнахме.Аз лично оценявам това,което направи за нас,самия жест като нещо голямо и добро.Надявам се да се срещнем пак нов приятелю и защо не и да покараме заедно. :agree:

Сега за неделята и втория ден на нашата групичка в морската ни столица Варна.
Аз се събудих рано и се излежавам и разбуждам в леглото;правя техники за дишане и нахъсване и си викам,а те другите още не ги чувам.Значи не са станали.
Да,ама не!!!
Стаите са малко или много шумоизолирани и не се чува дори да трепеш някой в отсрещната стена.
Излизам от стаята,а те другите вече си мият зъбите и се приготвят.
Ние се обадихме на Здравко и той ни каза,че може да се запишем по-късно и решихме да отидем към 12.00 на обяд на поляната горе.
Нашият старт беше по програма в 13.30, но се промени за по-късен час.За това по-нататък в разказа.

Оправихме се,хапнахме и излязохме из Морската градина да си направим по някоя снимка за спомен и да разгледаме.Нали сме туристи този път,а все ни обвиняват,че само се състезаваме и за друго не мислим.Ами явно мислим и за друго и за жени мислим дори ,ама те не мислят за нас.Ще мислим явно сами ние за тях. :D

Сега по-сериозно!Снимахме се на прибоя,аз за малко да се хлъзна по бетонните блокчета и да цъмбурна в морето,но възстанових сцеплението на обувките с камъка/бетона и овладяхме положението.
Снимахме се; решихме,че след състезанието с байковете идваме на плажа да се цопнем малко в морето и тръгнахме да се връщаме към хостела.
Облякохме се,стегнахме байковете в бойна готовност и през града по асфалта към Кулата и старт-финала.

Вече започна да става все по-горещо,а горе тъкмо привършваха стартовете за децата.
Загряхме добре.Чуствах се свеж и пълен с енергия.
Горе на поляна на старт-финала имаше поне 200 души като от тях много деца и родителите им в кюпа.Много хубав семеен празник сред природата и благодарение на момчетата и момичетата от "Устрем" това заключително мероприятие за седмицата също беше прекрасно.
Семействата и децата най-вече съм сигурен,че си изкараха един щастлив ден в игри сред природата и с другите малчугани, а майките и бащите пробваха и се отделиха поне за малко от суетнята на града;колите,пушека,цигарите,дребните интриги и изобщо глупостите на ежедневието ни.
Красота!
И се радвам,че и аз бях част от тази изпълнена с щастие,добро настроение и излъчваща любов,приятелкси чуства и положителна енергия голяма група от добри хора! :)

Сега за състезателната част.Аз разведох момчетата по трасето,защото миналата година вече бях участвал и съм го карал.Направихме 2 обиколки.Трасето е добро със средна трудност; като има едно кратко и технично спускане; едно стръмно изкачване по широк път с на места много малко сцепление за гумите и много равна част горе в гората.
Направих си спринтовете и зачакахме старта ни.Съдиите решиха обаче,че не могат да ни различават,ако стартираме заедно с напредналите и няма да могат да следят още 8 мъже Елит и 2-3 жени Елит(2 от които бяха девойките - Венито от нашия отбор КК "Варна" и момичето от Търговище).Браво момичета за хъса и желанието да се пуснете на Елит трасето!Респект! :agree:

И така старта на Елит беше след старта на Напреднали!И Напреднали и Елит карахме по голямото и най-трудно трасе,но различни на брой обиколки.
Напреднали Мъже - 3 обиколки,което си е доста малко откъм време и според мен те трябваше да карат 5 обиколки,а Елит Мъже - 7 обиколки.
Защото 5 обиколки ги взехме за малко над 50 минути,което си е половин ХС състезание!
Нищо - така пък стана по-оспорвано.В Напреднали - Иван Мухтаров показа как се кара и въпреки,че е на 16 години отвя всички мъже!
Той е много силен и шосеен състезател и му пожелавам само жив и здрав да е и по-добър да става,а това неминуемо ще стане.
Жеко завърши 2-ри след оспорвана борба поне до 2-рата обиколка с адаша Тошко Тодоров от Търговище!
Тоше много си добър и като състезател,а това не го знаехме,защото ти не се пускаш много често по състезанията.
Определено раздвижи нещата и те очакваме и по другите състезания! :agree:

Тошко завърпи 3-ти ,а 4-ти малко зад тях беше Станимир Неделчев от Казанлък!И за него евала и ти напредваш Стамбе и скоро ще караш наравно с нас. :)

Като цяло много оспорвано беше в Напреднали и скоро ви очакваме в Елит момчета!

След това дойде и накрая вече ред за нашия старт!
Аз си пусках Гармина и изтървах леко старта!Сашо Алексиев дръпна рязко,а Добри го следваше.
Венито също направи много силен старт,особено за жена(момиче) и беше преди мен,но ме пусна като я помолих!Мерси за жеста Вени!
В началото на техничното спускане по пътеката и Добри ме пусна като му казах!Мерси Добри - беше важно да влезна най-отпред в пътеката,иначе щах долу вече да изоставам много от Сашето,а това е лошо.Като се има предвид,че е много силен и това скоро го разбрахме!!!
Направи ускорение на изкачването и аз реших да си карам с темпо,че вече отивах към 190-192 пулс,а това си ми е макса,който мога да поддържам,но се мъча яко.
Имам да тренирам все още доста слабости,но като цяло съм много доволен от себе си и напредъка си!
И така Добри не можеше да поддържа темпото,а Сашо ми дръпна 10-15 секудни до горе и така почти до края на състезанието.
На равното в гората се кара с над 30 е не го виждах,нищо че разликата беше секунди.Раздавах се максимално навсякъде и стана много яка гонка.
На спускането рискувах на мах и му правих малко и като се удряхме в баира след спускането до къщите в квартала правя спринт на мах и това,че го виждах в края на нея права ме амбицираше още повече!
Пълен мах,пулсът отново на 190 и поддържаш така 1км до края на баира,а той си е с наклон от 10% и нагоре и на места става около 20-25% и там вече и сцеплението е на ръба.Почти го стигах,но той се обърне и ускори още малко и пак ми прави малко.А аз съм на 191-193 пулс и съм на мах-а от началото на баира.Не мога повече.Горе на върха на изкачването имаше един съдия и той ми казваше - 20 секудни,на следващата обиколка 23 секудни и така до финала.
Пълен мах през цялото време и всяка обиколка се гонихме със Сашето по баира.Аз на пълен мах се раздавам,но той беше по-силен и заслужено победи.А и спука гума накрая и е карал горе по равното 1км така,което значи че е по-добър и нямаше да е честно да победя аз по този начин.

Последната обиколка се раздадох още повече и на изкачване като го видях долу след края на спускането,където правиш десен завой и изтървах виража даже от скорост и на следвашия десен завой от черния път се излиза на разбит бетон и камъни.Е тук,няколко пъти бях на ръба да падна,но хванах сцепление,ама гледах да наваксвам където мога,че на изкачванията и като цяло във физическа кондиция Сашето ме превъзхожда на шосето с много,а на байка с малко,но качествено.
Качих целия баир на 195-96 пулс и горе пак 26 секунди разлика,но съдията ми каза,че е спукал гума и си викам,аха.Сега ще те стигна до финала!Газ още по-здраво,настигнах брат му Миро Алексиев(който завърши 4-ти) с обиколка малко преди финала,но Сашето ме би с 20 секунди накрая.
Беше по-добрия ,но аз се раздадох максимално и съм много доволен от напредъка си и моментната форма.С още по-сериозни тренировки,състезания с по-силните момчета и с конкуренция се става по-добър.Мерси за карането Саше! :agree:

Трети завърши Добрин Лиловски от нашия отбор КК "Варна",а беше с тренировъчното си колело и не в кондиция и психически и физически.
Но той си остава с Иван Мухтаров двамата - най-добрите ни и талантливи юноши по байк,които са на моето и нивото на най-добрите ни мъже по байк в момента.Явно и ние имаме да тренираме по-здраво,но те са наистина много силни и трябва да им се обърне специално внимание,защото те са бъдещето.
Вие момчета само ще ставате по-добри и все по-добри!!! :agree:
Браво на всички участници в състезанията и малки и големи и Начинаещи и Напреднали и Елит и деца!

След това ни наградиха; отидохме до морето,поплувахме си малко.
Беше многоооооооо студена водата,ама ние като не видели море и вода - цепехме мрака като тюлени и моржове;хората отстрани ни се радваха.
На Сашо Алексиев нали е с екип на турския отбор "Брисаспор" и един човек на плажа му вика ти Мустафа ли се казваш! :D
Гаври отвсякъде!!!
Бързо се прибрахме мокри и с пясък в обувките в хостела,натоварихме колелата и към 20.00 часа вечерта потеглихме към вкъщи.
Много се проточи програма и състезаниета и това е единствената забележка към организаторите.
Да е спо-стегната програмата,особено за хората от провинцията,някои от които в понеделник са на работа сутринта.Те трябва да могат да се приберат в нормален час у дома,да хапнат,да си видят семейството и да лягат да спат.Че няма да са се наспали за работа на другия ден,а това не е хубаво.
Жеко например и Любо Ботушаров не изчакаха награждаването,защото гонеха влака за дома.

По-стегната програма,да се почне от по-рано с игрите и състезанията за децата;ако трябва Елит и Напреднали да караме първо,а след това детските състезания.Зщото децата са всичките от Варна и околните градове,а състезателите сме повечето от страната. :agree:

По тъмно е много приятно да се пътува и ние си почивахме отзад.За шофъора обаче и като се има предвид,че е карал състезание и се е уморил и изчерпал много и физически и психически може да е проблем.И следователно да стане не дай си Боже и катастрофа.Това не го пожелавам на никой,но нека правим нужното и правилното и шанса да се случи нещо такова става все по-малък! :agree:

Спряхме на едно заведение малко след Айтос в посока Сливен и хапнахме вкусни супи и Шкембе чорба и то в 24.00 през нощта в неделя и беше пълно с хора.Явно знаят къде е манджата! :D
Евтинко,уютно и вкусно готвят.Препоръчвам на всеки пътуващ оттам да се отбие и да провери за себе си!Ние останахме много доволни!
И така леко отпочинали и хапнали добре се прибрахме живи и здрави у дома около 1.00 през нощта още със съзнания пълни с положителни емоции от прекрасно изкарания уикенд и състезание във Варна!

Мерси на момчетата за компанията в колата; в хостела; на организаторите за прекрасно проведеното мероприятие и да се усъвършенстваме всички взаимно и да стане още по-хубаво догодина с повече участници от страната като нас,на които много ни хареса.

Лека и до нови срещи!
И чакаме варненци по състезанията и мероприятията свързани с МТБ-то и в нашия край! :agree:

Наздраве!!!!
:beer: :beer: :beer:
Pinky76

Мнениеот bibendum » Вто Май 14, 2013 4:02 pm

Класиране : http://velofest.ustrem-bg.com/
Изображение
Аватар
bibendum

Рейтинг: 1375

Мнениеот Анелия » Вто Май 14, 2013 7:50 pm

Извинявам се за негативното мнение предварително, но от съдийската колегия пак са се направили на гръмнати. Според тях не е важно за колко време си взел трасето, а ако има как само първите трима ще запишат по реда на пристигането и толкоз.
Все пак за състезателите мисля, че е важно времето. Сравняваме се с миналогодишни участия, както и с останалите състезатели. Все пак времето е някакво мерило за това, което постигаме. На нашето състезание лично аз съм въвеждала минутки, секунди и стотни, само и само да има време. А съдийската колегия дори не искаше да отчита времето :censored:
Аватар
Анелия

Мнениеот emoonthemove » Вто Май 14, 2013 8:02 pm

Това е, защото времето е най-простото нещо.

http://assets.chitanka.info/thumb/book-cover/0b/2844.max.jpg

Сигурен съм, че следващата година вече ще засичат времето :agree:
Аватар
emoonthemove

Рейтинг: 1911

Назад към Състезания