Състезние ДХ в Лариса, Гърция, момчетата ог Гърция определено се трудят усилено да развият Downhill сцената си. Докато преди имаше забрани и проблеми с карането по бирите в Гръцко, то сега се очертава много силен сезон. Момчетата изкачат с нови трасета и състезания почти всяка седмица. До колкото знам това състезание е едно от поредните за Гръцката купа която е спонсорирана от Ред Булл и има сносен награден фонд. Официално се свързах с един от организаторите (и мой личен приятел Фотис) за да поразпитам малко продробности около състезанието. Очертава се силен weekend много добро време ново трасе много състезатели и много каране. Официално има покана към всички желаещи да присъстват. От вас се изисква да проучите за състезанието и да си уредите транспорт и настаняване (евентуално палатки). Поствам линк към официалната реклама за събитието както предстои, а от вас използвайте google за превода....

След събитието следва парти на плажа и друго каране по 12 км трасе до колкото разбрах като промоция... такса за участие е 35 евро .
Не знам дали ще мога да отговоря на всичките ви въпроси тъй като нямам свободно време, затова съветвам да вземете нещата в свои ръце и да проучите фактите сами.
линк към евента
http://www.redbull.com/gr/el/bike/stories/1331654167685/kypello-downhill-sto-stomio-o-tetartos-agwnasлинк за информация
https://www.facebook.com/amanitadh.stomioАз са съжаление няма да мога да участвам тъй като съм извън страната, поствам този пост за да информирам ако има евентуално желаещи да участват.
The National GR Cup Downhill continues the weekend 7-8 June at Spout.
After the games in Nea Makri , the Kimi and Ioannina Panhellenic Cup Downhill continues to spout on 7-8 of June.
A different weekend of the Holy Spirit awaits Downhllades! The active Amanita DH Stomio Crew returns to the organization after four years. Indeed, the participants outside of the game at full woodwork first part of the route, which will become the race will have the opportunity to enjoy and DH on Monday! There will be free uplift and everyone capable ridearound path in the huge majestic Kissavos! If you compute the beach party and the swimming beach + oral love and that it is the ultimate DH weekend!
карам само със начален клас велосипе
Д Защото карам
DH ли, рейтинга ми е и той надолy

Що не идва Сам Хилл в Сопот, щото го е СТРАХхх ; о4 team shambala-bike-park - slow bikes fast riders