Състезанието над Драгоман за втори път включва и бягане. Организаторите обявиха датата и името още през февруари, сега вече са ясни и подробностите:
http://www.mtb-bg.com/index.php/events/ ... an-preview
balki написа:Апелирам тази година да обезопасите финала колкото е възможно. Имаше един всиок бордюр на който пред мен едно момче за много малко да падне лошо, а друго се сгромоляса много неприятно.
Отвъд личната преценка, която явно ги е подвела, според мен би било добре ако може да се сложи някаква дървена рампа или подобно, за да се сведат до минимум тези инциденти, при това точно на финала на състезанието.
Успех и ще се видим на 25-ти.
jd написа:Къде точно е бил този бордюр?
RastaWarrioR написа:Е как, на финала пред кметството.
Пътят за автомобили към площада е отрязън с бордюр, който пък се пада под трансперанта "финал" - уникално.
zImage написа:Ама пък времето беше перфектно! :-)
Доста участници по дългото трасе май се заблудиха и го скъсиха с около километър точно преди изоставените вишки на военните.
Euler написа:..Нагоре към върха не знам дали дори най-добрите са карали...
Euler написа:...и аз съм отскоро с автомати...
boriss13 написа:Чудесна маркировка!Като за човек не кар
Доста участници по дългото трасе май се заблудиха и го скъсиха с около километър точно преди изоставените вишки на военните.
Euler написа:Просто не виждам смисъл да бутам един час до върха, за да подскачам по-камъните надолу.
bigchicken написа:Интересен поглед към планинското колоезденеНо лечението е лесно. Шосейно колоездене
bigchicken написа:Иначе, по спомени и за дългия маршрут, караемо е на 100%.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта