Според вас ще има ли?-Borovets Winter Bike Duel 2012

Форум за обявяване, организиране и обсъждане на състезателни прояви. За да е състезателна една проява, тя трябва да включва съревнованието като предварително и официално обявен елемент.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 700 / 10
Правила на форума
В различните форуми и подфоруми на раздел "Мероприятия" действат особени правила, които можете да прочетете в тази тема, т. ІІІ.

Напомняме на всички потребители в раздел "Мероприятия", че в рамките на МТБ-БГ има Календар на събитията, който включва дори и индивидуални карания, стига инициаторите им да желаят това, т.е. да са вписали карането си там. По принцип в Календара ще намерите всички състезания и официално организирани карания. Календарът е на този адрес: http://www.mtb-bg.com/index.php/events/calendar .
Повече подробности за Календара можете да научите от тази статия: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/o ... 7-calendar

Според вас ще има ли?-Borovets Winter Bike Duel 2012

Мнениеот DH_Rade » Чет Окт 20, 2011 9:13 pm

Според мен ще има такова прекрасно изживяване за втори път.Сравнително ако се състой това състезание дано да няма мъгла като миналият път и дано трасето да се удължи поне със 400м,но и старото беше супер финалният скок най-радваше защото почти всички там се опитаха да скочат добре но от дълбокия сняг падаха. :D :beer: :beer: :beer:
Коректен съм с тези които са коректни с мен
Изображение
DH_Rade

Рейтинг: 1091

Re: Според вас ще има ли?-Borovets Winter Bike Duel 2012

Мнениеот CrZ » Съб Окт 22, 2011 12:44 pm

Ако има трасето няма да има нищо общо с предишното и ще има 100% някакво извозване до старта за да не се ходи пеш....
LIKE A WATER DOWN THE HILL
Аватар
CrZ

Рейтинг: 1998

Мнениеот EccentricMOTION » Съб Окт 22, 2011 7:29 pm

Първият път винаги е трудно. Въпреки проблемите с трасето и носенето нагоре, миналата година стана страхотно шоу. Сигурен съм, че тази година ако се състой отново, организаторите вече ще са с повече опит и ще караме по добро зимно трасе, както и ще бъде осигурен транспорт.
Очакваме с нетърпение, оставил съм колелото да тропа на обороти, чака само знак!

Изображение
Аватар
EccentricMOTION

Рейтинг: 1220

Мнениеот DH_Rade » Съб Окт 22, 2011 7:52 pm

* Изтрий съобщение
* Цитирай съобщение

Re: Borovets Winter Bike Duel 2012

Изпратено на: Съб Окт 22, 2011 4:42 pm
От: Borovets Bike Park
До: DH_Rade
Ще се състои :)
Най-вероятно ще се проведе в края на февруари или началото на март, за да избегнем проблема със снега от миналата година :)
Коректен съм с тези които са коректни с мен
Изображение
DH_Rade

Рейтинг: 1091

Назад към Състезания