Колоездачен Клуб "ИСПОЛИН" - Габрово

Форум за организирани или неорганизирани несъстезателни карания, срещи и дейности на клубове, неформални групи и др., както и общи теми за карания, обединени по даден признак (например регионални).

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 500 / 5
Правила на форума
В различните форуми и подфоруми на раздел "Мероприятия" действат особени правила, които можете да прочетете в тази тема, т. ІІІ.

Напомняме на всички потребители в раздел "Мероприятия", че в рамките на МТБ-БГ има Календар на събитията, който включва дори и индивидуални карания, стига инициаторите им да желаят това, т.е. да са вписали карането си там. По принцип в Календара ще намерите всички състезания и официално организирани карания. Календарът е на този адрес: http://www.mtb-bg.com/index.php/events/calendar .
Повече подробности за Календара можете да научите от тази статия: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/o ... 7-calendar

Колоездачен Клуб "ИСПОЛИН" - Габрово

Мнениеот nicky bike » Пет Апр 27, 2007 11:17 pm

С тези почивни дни ...
:beer: :popcorn: :bigeyes: :dunno: :rofl:
Идеята за неделя e:
Узана - Шипка и два варианта на спускане.
Потока - Бузлуджа - Шипка - Узана и пак два варианта за спускане.
Времето ще е добро за каране в средна Стара планина. http://weather.bg/bg/indnew1.php?glaven ... dnosrochna
Очакваме предложения за яки маршрути.
Умния човек не говори много, а действа, простия ... само пише, когато няма какво друго да направи!
Аватар
nicky bike

Рейтинг: 2000

Мнениеот vitorino » Съб Апр 28, 2007 11:10 am

;) Като видим какъв е състава на групата... ще решим. Сборният пункт и час на явката остават ли? При "по-силна" и ентусиазирана група - вариант две. :^:
vitorino

Рейтинг: 1372

Мнениеот nicky bike » Съб Апр 28, 2007 8:04 pm

vitorino написа:;) Като видим какъв е състава на групата... ще решим. Сборният пункт и час на явката остават ли? При "по-силна" и ентусиазирана група - вариант две. :^:

Да мястото е същото а часът е 8.00часа.
Умния човек не говори много, а действа, простия ... само пише, когато няма какво друго да направи!
Аватар
nicky bike

Мнениеот nicky bike » Пон Апр 30, 2007 7:16 pm

Утре 01.05.07. Леко каране до Боженци.

Тръгване 10.30 ч. пред магазина над второ основно училище.
...... с каски ... ;) :agree:
Аватар
nicky bike

Мнениеот vitorino » Съб Май 12, 2007 6:25 pm

Носи се мълва за яко каране на 13.05. - Габрово - Узана- Ясеново - с. Тъжа - х. Тъжа - Седлото - р. Пеещи скали - Мазалат - Узана - Габрово. Каква е групата, в колко се тръгва?
vitorino

Мнениеот nicky bike » Съб Май 12, 2007 9:32 pm

В 7.00 се тръгва от магазина. Ако и ти дойдеш сме сигурни 6.
...... Или предпочиташ до Севлиево :rofl: то коллото си знае пътя. :) :) :)
Ще се радваме да видим шосейни състезатели с нас. :beer:

Vitorino: offtopic: само ти май пишеш във форума
Аватар
nicky bike

Мнениеот Silvestroff Gabrovo » Нед Май 13, 2007 9:47 pm

Контузения Slivestroff съм дайте снимки,за да изживея купона с вас.Чух че е имало спукани гуми и много влачене на слънце.
Silvestroff Gabrovo

Рейтинг: 1768

Мнениеот vitorino » Пон Май 14, 2007 7:42 am

:^: Голям купон, яко блъскане, пукане на гуми, падания и прочее. Четиринадесет часа под палещото слънце, литри изпита вода и маса свалени килограми.....старост не радост............ :V:
Очакваме снимки от Ники. ;)
vitorino

Мнениеот nicky bike » Пон Май 14, 2007 11:46 pm

За някой изживяването беше ... пропуснато ... по обективни причини - СилвестроФФ
За други беше 14 часа за мен беше 9 часа и около 350 снимки.

ето и част от снимките

:D :popcorn: :popcorn: :beer:
Аватар
nicky bike

Мнениеот cholla » Вто Май 15, 2007 12:59 am

М'да добро каране е станало... снимката от кадемлийското е невероятна представям си каква е била гледката.... няма да казвам къде щях да съм и аз ако можех :)
ПОздрави на всички ГАБРОВЦИ :beer:
cholla

Мнениеот vitorino » Вто Май 15, 2007 8:06 am

Добри снимки :agree:
Четиринадесет часа бе времето от изкарването на "петичка-та" от мазата, до прибирането и. Иначе карането с почивките, бутането и носенето беше единадесет и половина. Стана добро маршрутче, но като че ли в обратна посока ми идва по-добре, въпреки катеренето в края. Вчера бях разглобен, но вече ми се "връща" душата в тялото.;) Следващият уикенд май ще си търкалям шосето, поне хвойни няма....... :)
Шегичка......, ще подържаме връзка :^:
vitorino

Мнениеот nicky bike » Вто Май 15, 2007 9:43 pm

E Cholla къде си бе човеко не пишеш как си?
Аватар
nicky bike

Мнениеот Silvestroff Gabrovo » Вто Май 15, 2007 10:09 pm

Абе инжинера е наистина само по дребни гащи.Той ми каза че е бил така но не го взех на сериозно .Направо ме скъса този човек .На него му върви да го снимат гол на ;седлото; .
Silvestroff Gabrovo

Мнениеот botzi » Пет Май 18, 2007 10:32 am

Silvestroff аз само там се събличам :)
botzi

Рейтинг: 1150

Мнениеот Giggles » Пет Май 18, 2007 11:45 am

Браво, добро каране е станало :agree: Поздрави на всички габровци :beer:
Silvestroff, чух за инцидента ти, желая ти бързо оздравяване! Относно местата за каране, има една писта на Враниловци, доста добра ;)
We dream it, we make it, we break it, we fix it, we create. We destroy.
Jake Burton
Аватар
Giggles

Рейтинг: 1257

Мнениеот nicky bike » Нед Май 20, 2007 10:07 pm

НИЩО МУ НЯМА НА СИЛВЕСТРОВ team.
Днес само времето го обърка :D
Имаше някой друг маршрут за изследване :rofl: :rofl: :rofl: ,но времето го обърка. :rofl: :rofl: :rofl: беше кално а колелото му е кабрио :D :D :D

Silwestoff : Майтап...
Аватар
nicky bike

Мнениеот vladimirov-doktora » Пет Май 25, 2007 11:17 am

Silvestroff Gabrovo написа:Контузения Slivestroff съм дайте снимки,за да изживея купона с вас.Чух че е имало спукани гуми и много влачене на слънце.

Здрасти Silvestroff,
Вече е време да тръгваш,колелото сте ръждяса,и каската и без теглене...И мен ме болят още ръцете от скокове през кормилото,заради тези лепящи педали.
То имало много болни баикаджий! :idea: Хубаво е че човек има каде де си начеше крастата,макар и с думи :)
Довиждане !
vladimirov-doktora

Рейтинг: 1200

Мнениеот vladimirov-doktora » Пет Май 25, 2007 11:23 am

nicky bike написа:НИЩО МУ НЯМА НА СИЛВЕСТРОВ team.
Днес само времето го обърка :D
Имаше някой друг маршрут за изследване :rofl: :rofl: :rofl: ,но времето го обърка. :rofl: :rofl: :rofl: беше кално а колелото му е кабрио :D :D :D

Silwestoff : Майтап...

Ники,
Видях снимките от последния поход.Май доста сте се чакали-ако бях дошъл и аз-стяха да трябват два дни :)
Горе е много красиво!Поздрави на Веско! Bye!
vladimirov-doktora

Мнениеот Silvestroff Gabrovo » Пет Май 25, 2007 10:56 pm

Здравеи докторе . Нещо не можах да схвана , да не би и ти да си се контузил ? Аз съм все по добре , полека влизам във форма . Точа се тази неделя да покарам от месец и половина насам . РАЗГЕЛЕ НАИ СЕТНЕ . Няма много да се напъвам , все пак съм на един месец след операция .Много бих се радвал да те видя сред нас .До колкото разбрах маршрута няма да е тежък , тъи като има много кал , и в момента също вали и то яко . Д окторе и запомни от мен , само с каска .
Silvestroff Gabrovo

Мнениеот vladimirov-doktora » Съб Май 26, 2007 9:01 am

Silvestroff Gabrovo написа:Здравеи докторе . Нещо не можах да схвана , да не би и ти да си се контузил ? Аз съм все по добре , полека влизам във форма . Точа се тази неделя да покарам от месец и половина насам . РАЗГЕЛЕ НАИ СЕТНЕ . Няма много да се напъвам , все пак съм на един месец след операция .Много бих се радвал да те видя сред нас .До колкото разбрах маршрута няма да е тежък , тъи като има много кал , и в момента също вали и то яко . Д окторе и запомни от мен , само с каска .

Имаше малко екшън от института надолу с вързани крака през кормилото върху асвалта миналата седмица,но се отървах само със счупено компютърче!Ама и колелото се оказа върху мен :) не се обели!Много вали сега в гората е голяма кал! По асвалта до Узана
Чао до скоро!
vladimirov-doktora

Мнениеот nicky bike » Пет Юни 01, 2007 10:50 pm

Стягайте се за Ботев времето ще е добро за каране... и снимки :)
Аватар
nicky bike

Мнениеот vitorino » Вто Юни 05, 2007 7:46 am

Днес, 05.06.07г., комисия експерти от Общината ще обходят и приемат нова екопътека, подходяща и за колоездене, между Севлиево и Габрово. До колкото разбрах маршрута е гр. Севлиево - хижата на АББ "Авангард" - "Витата стена" - с. Здравковец - Габрово, общо към 25 км. Имало беседки, пейки и тнт. При добро време да я пробваме в неделя 10.06.?
vitorino

Мнениеот nicky bike » Сря Юни 06, 2007 9:58 pm

Става! Ще я пробваме ... зимата може би. Или пък някой следобедна събота. :) :beer: и после на Бира.
Vitorino: май вече усещам нещо като промяна в "шосейните състезатели" колите ви пречат. :) ,а? :rofl:
Аватар
nicky bike

Мнениеот vitorino » Чет Юни 07, 2007 7:28 am

Да не чува дявола...тая година не са ни събаряли......., миналата беше доволно :(!:
vitorino

Мнениеот cholla » Чет Юни 07, 2007 2:31 pm

Е, то е ясно, че карането е в планината ;) другото е наказание!
Николайчо помниш ли времето, когато се влюби в планинското? обясни им на тез момчета те знаят само км, пулсометри и витамини, тука км са по-малки ,но пък бирите са позволени айде наздраве за спорта :beer:
cholla

Мнениеот nicky bike » Съб Юни 09, 2007 8:53 pm

Утре 10.06.2007. ще се проведе организирано изкачване на вр. Ботев.

Маршрута е следния: тръгване от Магазина за велосипеди ( над паметника на М. Палаузов ) в 6.00 часа. От там до Острец с коли и до х.Тъжа са 16км. - вр. Ботев - х. Плевен - кв. Видима и при колите. :beer: Надявам се всички да сме по светло при колите.
Маршрута е доста тежък :D
Аватар
nicky bike

Мнениеот vladimirov-doktora » Вто Юни 19, 2007 12:14 pm

nicky bike написа:Утре 10.06.2007. ще се проведе организирано изкачване на вр. Ботев.

Маршрута е следния: тръгване от Магазина за велосипеди ( над паметника на М. Палаузов ) в 6.00 часа. От там до Острец с коли и до х.Тъжа са 16км. - вр. Ботев - х. Плевен - кв. Видима и при колите. :beer: Надявам се всички да сме по светло при колите.
Маршрута е доста тежък :D

Ники,
Каде са снимките и коментара?
Поздрови от София
vladimirov-doktora

Мнениеот bojidar » Сря Юли 04, 2007 9:59 am

Здравейте, въпросът ми е следния , тъй като виждам че сте по по-тежките мършрути, тази година ще има ли изкачване (организирано) до връх Бузложа, поздрави от Севлиево.
bojidar

Рейтинг: 988

Мнениеот nicky bike » Сря Юли 04, 2007 8:30 pm

Да на 6 - 7 август ,но ще се спи на Узана най-вероятно.
Ще пуснем и тема за това. :beer:
Аватар
nicky bike

Мнениеот bojidar » Чет Юли 05, 2007 7:32 am

Амчи супер 6-7 Август сме там (ние не сме онези тримата, дето на вашият приятел от другия магази за колелета в Габрово, ние сме по-наточени, аз тебе те познавам и ти мене, офицелно се запознахме миналата година, ако си спомняш баща ми ми купи от вас едно швейцарско колело, преди доста години, но както и да е, тия тримата с Haker-ите, не смее ние, пък и ще ни познаеш, защота в нашият сборен отряд, преобладават RAM-овете( в частност HT2) имаме Giant и от тази година едно свежо попълнение Schwinn Mesa GS, но пък имаме и един-два Drag-а, но това е една друга тема,ако не ме лъже паметта ти не каза ли, че живееш във Варна вече), казваш ще се спи на Узана, значи това е по-тежкият маршрут, който беше миналата година, поздрави от Севлиево и благодаря за информацията.
bojidar

Рейтинг: 988

Следваща

Назад към Клубове, групи и организирани карания