Последните са с мустаци, но това не го спира...

Ще пребивава в Благоев поне още седмица, на 6-ти етаж в болница Пулс.
Поздравява всички и благодари за всичко.

, но става дума за 200 м.
, но става дума за 200 м.
4getcredo написа:Участъкът между Водни чал до Кобилино бранище също е интересен...

. От Смрадливото езеро надолу до Тиха Рила ще се самоубиеш, ако се озовеш с колело там
. От Смрадливото езеро надолу до Тиха Рила ще се самоубиеш, ако се озовеш с колело там  Пътеката минава през клека, изсечена е добре за ходене, но реално се стъпва по стеблата на клека, а не по земята, доста е стръмна. (Едно много специално ходене беше:  http://sturow.net/?p=363 Изобщо Рилец ми е едно от любимите места в Рила). Пътеката между Рибни езера и Смрадливото езеро е хубава и доста посещавана, но тя е по-скоро "равна". Нещо като изкачването от Тиха Рила към Рибни езера.
 Пътеката минава през клека, изсечена е добре за ходене, но реално се стъпва по стеблата на клека, а не по земята, доста е стръмна. (Едно много специално ходене беше:  http://sturow.net/?p=363 Изобщо Рилец ми е едно от любимите места в Рила). Пътеката между Рибни езера и Смрадливото езеро е хубава и доста посещавана, но тя е по-скоро "равна". Нещо като изкачването от Тиха Рила към Рибни езера. ), които оцениха мястото, но велосипедите определено им пречеха
), които оцениха мястото, но велосипедите определено им пречеха 

отново е факт.
 отново е факт. 

, започнах да чета между редовете и да си вадя сравнително точна преценка дори и за места, които не познавам. Мисълта ми е, че за човек, който пада от небето, ще е доста трудно да се ориентира в променящата ти се с времето преценка и стандарти, епитети и прочие. Нещо напълно нормално, разбира се. Т.е. аз разбирам описанията ти, защото те познавам/следя от достатъчно време.
, започнах да чета между редовете и да си вадя сравнително точна преценка дори и за места, които не познавам. Мисълта ми е, че за човек, който пада от небето, ще е доста трудно да се ориентира в променящата ти се с времето преценка и стандарти, епитети и прочие. Нещо напълно нормално, разбира се. Т.е. аз разбирам описанията ти, защото те познавам/следя от достатъчно време.

4getcredo написа:...Обаче вече падналите дървета са прекалено много. Когато я търсех тази пътека се позaгубих малко, но после пратих хора??? с колела там (за което моля за прошка), които оцениха мястото, но велосипедите определено им пречеха

Животът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
Животът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
Yavkata написа:Какво са няколко паднали дървета между приятели

Нали сте с лифта нагоре?
 Нали сте с лифта нагоре?
kvelikov написа:Имаме уговорка за неделя с две МПС-та да направим логистика за едно драгалевско DH и едно Плато, т.е две качвания.
Ако има още желаещи, трябва да са с МПС...

И аз ти връщам поздрава:
 И аз ти връщам поздрава: 

Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта