veskoz написа:Както кажете. Важното е да се кара. Въпроса е единствено какво ще е положението дотогава. Като гледам какво става в Северна и Источна България
Положението е бедствено...

veskoz написа:Както кажете. Важното е да се кара. Въпроса е единствено какво ще е положението дотогава. Като гледам какво става в Северна и Источна България
Reactor написа:В Неделя мисля да се отдам на нещо ,което ми липсва от известно време а именно на класическия пешеходен туризъм из дебрите на Витоша.
Въоръжен с фотоапарат в ръка,ще дебна по пътеките и който пипна - директно в "Кой кого видял.......какво правил и т.н. така че,внимавайте
Reactor написа:В Неделя мисля да се отдам на нещо ,което ми липсва от известно време а именно на класическия пешеходен туризъм из дебрите на Витоша.
Въоръжен с фотоапарат в ръка,ще дебна по пътеките и който пипна - директно в "Кой кого видял.......какво правил и т.н. така че,внимавайте
veskoz написа:Какво мисли групата по крос кръчми въпроса
Боянско ханче-Беля вода-Златни мостове-Ветровала-Острица-Селимица-Кладница
Хм..?!...в Неделя
ko3er написа:@kvelikov Аре идвай да прайме общ зимен тест драйв,купих си седалчица и тряаа да я тествам дали е удобна..
RedHawk написа: Пък аз ако не е много "мазен" снега може да врътна нещо късо из Лозенската - ако ти е силен Zoom-a може и да ме хванеш![]()
![]()
gdude написа:Ако имаш желание може да мръднеш по посока Драгалевци и току виж сме се видели за по студена бира и топло шкембе![]()
codename47 написа:Главния проблем и на двамата беше в ръкавиците - на спускане си трябва явно нещо по-сериозно което не пропуска вятър
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта