Начинанието е страхотно! И хората, които са го измислили също

kvelikov написа:Сократ може и да не се е учил да завива в Борисова, но след днешната сбирка се сетих точно за този "колега":
"Знам, че нищо не знам".![]()
Похвално начинание!
mariko написа:Няма да мога, и то за втори пореден път- в неделя се прибрах в 19,00, а днес имам работа. Мога само да ви пожелая приятно да си изкарате
И от начинаещите тук, който може да ходи- много е полезно наистина.
TiratroN написа:Не знаех че може да се завива по някакъв друг начин. Мислех си че завиването става несъзнателно. Пък който не успее от първия път- успява от втория и така нататък. Ама хубаво е че ще се учим да завиваме. Общо взето смешна ми изглежда тая идея със изучаването на завиване. Следващия път може да изучаваме вървене...
...
TiratroN написа:Не знаех че може да се завива по някакъв друг начин. Мислех си че завиването става несъзнателно. Пък който не успее от първия път- успява от втория и така нататък. Ама хубаво е че ще се учим да завиваме. Общо взето смешна ми изглежда тая идея със изучаването на завиване. Следващия път може да изучаваме вървене...
...
...
natalito написа:ае вчера у кръчмата ли завивахте
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта