и да се спуснем по ски пистата може да е за последно за този сезон по сняг.
 и да се спуснем по ски пистата може да е за последно за този сезон по сняг.
 Кой от където изка.
 Кой от където изка. 

днес разгрявка за утре
 днес разгрявка за утре  

качихме се с колата до Зелено Дърво от там по асфалта до Узана отбихме се тук там ходихме до хижата на общината и после спускане по ски пистата
 качихме се с колата до Зелено Дърво от там по асфалта до Узана отбихме се тук там ходихме до хижата на общината и после спускане по ски пистата   
   ето снимчици с кофти качество,ама от телефона
 ето снимчици с кофти качество,ама от телефона  

vitorino написа:"Другите" наистина по асфалта покарахме, някой 55 км., други 75 км. Чудесно време, но отново голяма мизерия - вода, лед и пясък..., важно е движението, пък било и "брауново".... Маршрутчето - магазина, Дебел дял, Музга, Враниловци, Г. Росица, оттам някой по главния за Габрово, други - Севлиево, Козирог, Габрово. Поговорка : "Който се смее последен се смее най-добре!" Въпрос на предпочитание! Фото: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=216117

Стана ми едно ТАкова убаво ка'т ва гледам ей...
 Стана ми едно ТАкова убаво ка'т ва гледам ей...

botroid написа:.... дето се вдигат 65-70 км/ч..... крайно стръмна ски писта, на която вместо да хвана кормилцето и да усетя силното ускорение и прилива на адреналин, се пускам едва с 4-5 км/ч, понеже съм се вкопчил в спирачките като удавник за сламка и ги стискам непрекъснато и с всички сили, иначе ще се търкалям като мечка по склона надолу

(Нищо ,че не пиеш)
 (Нищо ,че не пиеш)   няма да стане човек от теб
 няма да стане човек от теб  

L-E-G-O написа:Дали ще можем да се качим до Мазалат от Лъгът с колелетата или не става за каране още

При вас няма и снежинка сняг сигур и може би си мислите, че и в Балкана е тей, ама не е!
 При вас няма и снежинка сняг сигур и може би си мислите, че и в Балкана е тей, ама не е!  В неделя на Узана и Шипка снега беше 80 см. досега да се е слегнал с не повече от 10-15 см. защото допреди ден-два, максималните температури там бяха под нулата. Над 2000 м. височина снега е над метър, като например на в. Ботев е 148 см. Хижа Мазалат е на 1520 м. тоест високо, освен това е на главното било. Как ще стигнете дотам през снега с колелета не ви виждам!
 В неделя на Узана и Шипка снега беше 80 см. досега да се е слегнал с не повече от 10-15 см. защото допреди ден-два, максималните температури там бяха под нулата. Над 2000 м. височина снега е над метър, като например на в. Ботев е 148 см. Хижа Мазалат е на 1520 м. тоест високо, освен това е на главното било. Как ще стигнете дотам през снега с колелета не ви виждам!  То и без тях няма да можете, ако нямате снегоходки барем.
 То и без тях няма да можете, ако нямате снегоходки барем.

Ама като се замислих тука нямаме страх то студ, но снегът си е друго нещо. Иначе миналата седмица в една местност около Лъгът на билото снегът е бил 15см и това ми даде надеждата за този преход
 Ама като се замислих тука нямаме страх то студ, но снегът си е друго нещо. Иначе миналата седмица в една местност около Лъгът на билото снегът е бил 15см и това ми даде надеждата за този преход 

Ако си навит 12ч. на  Братската могила
 Ако си навит 12ч. на  Братската могила  
MeTyYyY написа:днес се разбрахме към Хоталич

MeTyYyY написа:Аз говоря за минаване от Лъгът до Партизанска което не включва минаване през Мазалат

и най трагичното НЕ Е ОСТАНАЛА ГОРА. НЯМА ЛИ КОЙ ГА СПРЕ ТАЯ ПОГОЛОВНА СЕЧ. СНЕГА Е ПО МЕТЪР НА МЕСТА Е ДВА МЕТРА А ТЕ СТРАКТОРИТЕ ПРАВЯТ ПЪТ И РЕЖАТ НАРЕД ДЪРВЕТА НЕ ОСТАНАХА.
  и най трагичното НЕ Е ОСТАНАЛА ГОРА. НЯМА ЛИ КОЙ ГА СПРЕ ТАЯ ПОГОЛОВНА СЕЧ. СНЕГА Е ПО МЕТЪР НА МЕСТА Е ДВА МЕТРА А ТЕ СТРАКТОРИТЕ ПРАВЯТ ПЪТ И РЕЖАТ НАРЕД ДЪРВЕТА НЕ ОСТАНАХА.
 .
 .Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта