digimortales написа:За неделя съм с вас фенове. събота съм по София да изкарам някой лев, та за това хайде поне и петъка да покараме-7.05, 8:00 на автогарата появи се идеята да отидем до южна Бг,гусевето,с.Езеро
botroid написа:Кой иска в събота да отидем до Килифаревски и Къпиновски манастири?
tazcho80 написа:здравейте
честит имен ден на всички които празнуват!
утре 08.30 часа от задния вход на стадион Христо Ботев ще тръгнем за узана една групичка.като идеята ни е да отидем и до мазалат ако има ме време.връщането ще е през люляците. който желае да заповяда.
pecito написа:И на мене ми се идваше обаче снощи ме обарка благата ракика на лупито.И такмо щях да пробвам новото колелце.
tazcho80 написа:благодаря на всички за приятната компания и най вече за търпението с което ме изчакахте след като обърках пътя с има няма 3-4 километра и ми залепихте гумата след като се бях здухал да тикам по оня баир
специялни благодарности и на факито и данчо които ме посрещнаха даже!
а относно мокрото каране накрая то щото не си бях мил колелото отдавна хахаха.
ето и снимките:
http://www.facebook.com/pages/VELO-TURI ... 9200910002
Silvestroff Gabrovo написа:По навик пуснах инфото и в другата тема. Та в неделя 09.05.2010. точно в 08.00. часа , пред магазин Одрински. Целта е Узана и по точно , да се прави трасето за ХС.
kreator76 написа:Silvestroff Gabrovo написа:По навик пуснах инфото и в другата тема. Та в неделя 09.05.2010. точно в 08.00. часа , пред магазин Одрински. Целта е Узана и по точно , да се прави трасето за ХС.
Ако даде време предлагам да продължиме до Бузлуджа
stier написа:Изчакваме до 8.45 и ще потегляме на някъде , имало е и по лоши моменти.нека да покараме и в лошо време
kreator76 написа:Ако иам желаещи в 11.30 на магазина на одрински,на място ще решим кво ще правим
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта