kosiani написа:За събота-10.05-се заформя каране с преспиване на Българка,така че си правете плановете от сега.
Кой го организира.
Да ме включите и мене - ако може.
kosiani написа:За събота-10.05-се заформя каране с преспиване на Българка,така че си правете плановете от сега.

Приветствам идеята за мероприятието
 Приветствам идеята за мероприятието  Цяла зима и пролет чаках този момент!
 Цяла зима и пролет чаках този момент!  В който след след дългите мрачни и хладни дни, идващото лято напомня за себе си и позволява да се вдигнем на така мечтаните и очаквани с нетърпение дълги преходи из Балкана, които граничат, а понякога и влизат в полето на мазохизма
 В който след след дългите мрачни и хладни дни, идващото лято напомня за себе си и позволява да се вдигнем на така мечтаните и очаквани с нетърпение дълги преходи из Балкана, които граничат, а понякога и влизат в полето на мазохизма   Айде дигайте се сички! Да сте готови за обилни количества кал, а и сняг ще има тук-таме, няма как. Прехода ще е тежък, събирайте всичките си сили, дано сте във форма и издръжливоста ви да е на ниво, за да оцелеете по пътя
  Айде дигайте се сички! Да сте готови за обилни количества кал, а и сняг ще има тук-таме, няма как. Прехода ще е тежък, събирайте всичките си сили, дано сте във форма и издръжливоста ви да е на ниво, за да оцелеете по пътя  Най-трудно ще е не преди вр. Росоватец, а двучасовото катерене през Химитлийския проход, когато силите са към края си.
 Най-трудно ще е не преди вр. Росоватец, а двучасовото катерене през Химитлийския проход, когато силите са към края си.
 .
.

Рора: Щом като казваш, ама след като го потвърдиха служителите на парк "Централен балкан" на пропусквателния пункт / "Арката"/ откъм с. Тъжа..... на теб ли да вярваме, на тях  или на очите си, па макар и Ботройдовите ? Иначе карането беше супер. Снимки от  Пешо след време.
  Рора: Щом като казваш, ама след като го потвърдиха служителите на парк "Централен балкан" на пропусквателния пункт / "Арката"/ откъм с. Тъжа..... на теб ли да вярваме, на тях  или на очите си, па макар и Ботройдовите ? Иначе карането беше супер. Снимки от  Пешо след време. 

L-E-G-O написа:Гледам към Мазалат вече се е стопил снега, а към Тъжа знаете ли как е положението. Като минавахте през сечищата имаше ли много кал

Гоните ли козичките, дет рипат по скалите, загащвате ли ги натясно нейде, отдет не моат да избегат?
 Гоните ли козичките, дет рипат по скалите, загащвате ли ги натясно нейде, отдет не моат да избегат?  Ахяхяхххх, еиий отга не съм ви виждал ве! От близо месец няма мероприятия, такоз нещо не е ставало дори и зимата! Ах тези дъждове, дано поспрат вече, че не се издържа. Чувствам се адски незадоволен, откъм яки карания, след които съм като парцал, но пък много доволен.
 Ахяхяхххх, еиий отга не съм ви виждал ве! От близо месец няма мероприятия, такоз нещо не е ставало дори и зимата! Ах тези дъждове, дано поспрат вече, че не се издържа. Чувствам се адски незадоволен, откъм яки карания, след които съм като парцал, но пък много доволен.

Заорах в един коловоз, излетях през кормилото и и каската пое силен удар, след който за минута бях замаян. Ако не беше тя, щях да си пръсна главата.
 Заорах в един коловоз, излетях през кормилото и и каската пое силен удар, след който за минута бях замаян. Ако не беше тя, щях да си пръсна главата.
bojidar написа:ще се пресъединим около 4- 5 севлиевски байкъра...

vitorino написа:Хайде Борко, пътеписче......носят се слухове, че имало и силна културно-масова-историческа част

Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта