Unik написа:...целта на Сопот е да се запази максимално природния терен...
Донесете ми другия път семе от арматурна акация.

Шегувам се!

Догодина ще е по-добре. Сигурен съм

Unik написа:...целта на Сопот е да се запази максимално природния терен...
Unik написа:TheAnimal написа:Дам за това стърчат арматурни железа по визажите, щот се поддържа.
То поддръжка не е само да махнеш лайната
п.п. Вярвам на това което виждам, не на това което ми казват!
....за мен има разлика от направени трасета и трасета с природно даден терен (които са адски малко) целта на Сопот е да се запази максимално природния терен
Unik написа:TheAnimal написа:Дам за това стърчат арматурни железа по визажите, щот се поддържа.
То поддръжка не е само да махнеш лайната
п.п. Вярвам на това което виждам, не на това което ми казват!
Защото не им е работаdesinceto_st написа:Наистина не мога да разбера защо се оплакват само хора, които са виждали трасето на снимки или в най-добрия случай три пъти на живо за цялата година. Ами ок. Има арматура, виждате я.Не може ли да спрете за 2 минути, да вземете 1-2 камъка или малко пясък или нещо друго и да скриете желязото. Не вярвам да ви отнеме кой знае колко време, а и не вярвам, че точно някой от тези които пишат се стремят да се спуснат за 7:30 та чак толкова много да бързат.
NovemberCharlie написа:Защото не им е работаdesinceto_st написа:Наистина не мога да разбера защо се оплакват само хора, които са виждали трасето на снимки или в най-добрия случай три пъти на живо за цялата година. Ами ок. Има арматура, виждате я.Не може ли да спрете за 2 минути, да вземете 1-2 камъка или малко пясък или нещо друго и да скриете желязото. Не вярвам да ви отнеме кой знае колко време, а и не вярвам, че точно някой от тези които пишат се стремят да се спуснат за 7:30 та чак толкова много да бързат.. Защото най-вероятно са платили за да карат, а не за да поддържат.
NovemberCharlie написа:Хммм, интересно. Ако приемем, че трасето го няма ти за какво ще се качиш на лифта?
SpoileR написа:Съберете се 4 човека и ви качвам с Голфа
Демек колелата ще ги накачим по Голфа, аз влизам вътре на топло, пък вие ще бутате нагоре
Unik написа:Последно има ли трасе или няма, арматури стърчат ли стърчат никой не излива бетона за догодина ще има и секции с асфалт за тези които не обичат да дуса, ще се вдига 200, а да и наклона ще намалим взехме бомбички за Нова Годинане се впягайте в БГ има места за каране и само едно на което да става купон, а косури винаги се намират особенно от тези които не копат събираме група хай про копачи
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта