Фат & Слоу Тийм Габрово

Форум за организирани или неорганизирани несъстезателни карания, срещи и дейности на клубове, неформални групи и др., както и общи теми за карания, обединени по даден признак (например регионални).

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 500 / 5
Правила на форума
В различните форуми и подфоруми на раздел "Мероприятия" действат особени правила, които можете да прочетете в тази тема, т. ІІІ.

Напомняме на всички потребители в раздел "Мероприятия", че в рамките на МТБ-БГ има Календар на събитията, който включва дори и индивидуални карания, стига инициаторите им да желаят това, т.е. да са вписали карането си там. По принцип в Календара ще намерите всички състезания и официално организирани карания. Календарът е на този адрес: http://www.mtb-bg.com/index.php/events/calendar .
Повече подробности за Календара можете да научите от тази статия: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/o ... 7-calendar

Re: Фат & Слоу Тийм Габрово

Мнениеот lupi » Съб Фев 06, 2010 10:33 pm

botroid написа:
kreator76 написа:днес пробвахме черно но изобщо не се получи

faki_to написа:бутането наистина беше колкото карането

Еее, не може винаги карането да е 100% бе момчета. Все пак не бичим единствено шосета. По офроуд нерядко се случва, тикането да е колкото и дори повече от карането, независимо от сезона. На мен това не ми пречи, защото ценя разходката и раздвижването, независимо дали е пеша или с каране. Даже нарочно съм се впускал в маршрути, където заради солидния наклон, по 2-3 часа колелото се бута нагоре, но въпреки това съм оставал доволен. Затова днешния излет ми хареса, даже с Гошко го обърнахме на циклокрос по едно време :) Вероятно и вие ще свикнете на бутане, особенно ако решите да пробвате как е терена, след х.Мазалат в посока вр. Росоватец ;)

О ще пробваме ,е как няма да пробваме само да сме живи и здрави.Единственото което не ми хареса че нямаше скорост в тоя сняг,но нищо :rofl:
За утре със сигурност няма да карам че гости са ме навестили от Казанлък ,добри хора братовчеди ,трябва да се видим че да пием по бира :beer: :beer: по две.
Благодаря на всички че дойдоха снас да покараме,абе имаше емоция.Извинявам се за моя бъг но нещо се сринах,не че карам по бързо но днес беше як срив,благодаря за търпението :bowdown: :bowdown: .Но надолу съм бърз аааааааааааааа
Аватар
lupi

Рейтинг: 925

Мнениеот Sucker » Нед Фев 07, 2010 2:05 am

:beer:
Sucker

Рейтинг: 1087

Мнениеот toddon » Сря Фев 10, 2010 1:53 pm

Браво момчета, голяма група сте се събрали..... ще трябва и аз да се разтъпча с Вас, че ще ръждяса байка от стоене:)
toddon

Рейтинг: 1245

Мнениеот lupi » Сря Фев 10, 2010 7:17 pm

Заповядай покарай с нас полекичка. :beer:
Аватар
lupi

Мнениеот lupi » Съб Фев 13, 2010 8:00 pm

Днес покарахме леко с Жорката и Борко :bowdown: баше добре Борката ни заведе на хубави гледки.
Ето малко снимки http://www.album.bg/lupi_m/images/21507181/125356 наистина са малко и не са сдобро качетство но от техефон какво може да се очаква :beer: :beer: аре наздраве
Аватар
lupi

Мнениеот botroid » Съб Фев 13, 2010 9:46 pm

Цъфнаха първите минзухари! Не остана зима народе, вижда й се края! Стягайте си колелата и мускулите на краката, щот цъфне ли й дряна, почва карането по Балкана! :)
Аватар
botroid

Рейтинг: 1343

Мнениеот lupi » Съб Фев 13, 2010 11:29 pm

botroid написа:Цъфнаха първите минзухари! Не остана зима народе, вижда й се края! Стягайте си колелата и мускулите на краката, щот цъфне ли й дряна, почва карането по Балкана! :)

Поет е туй моче, затуй пляскайте му със ръце :clap: :clap: :clap:
Хубави римички :bowdown:
Аватар
lupi

Мнениеот Backo_ZX5 » Нед Фев 14, 2010 12:37 am

Браво на момчетата, а и като поети сте добри :agree:
Поздрави на всички за Св. Валентин :love:
... и да внимавате със зарязването!!! :rofl: :rofl: :rofl:
Backo®
Аватар
Backo_ZX5

Рейтинг: 1148

Мнениеот botroid » Нед Фев 14, 2010 6:07 pm

Я да напиша, че съм се върнал, за да не се чудите, дали не съм се загубил нейде из обширните Тревненски чукари. Покарах си добре, 84 км. Плачковци-Кръстец-Бъзовец-Мръзеци-Станчов хан-Бахреци-Престой-Трявна. Яки и предизвикателни баири, за пухтене с разтреперани крака и стремглави спускания, с многобройни завои и серпантини и напрежение дали няма да изпуснат гумите на мокрия и обилно наръсен с едър пясък асфалт. Хубави гледки към Балкана - от страховития масив Триглав, към заснежените върхове на Тревненския балкан, чак до Еленския с белия калпак на вр.Чумерна.
Пичове, кат запей коса, ако сте готови и навити, за такъв тип целодневни карания - за мен ще е чест да ви заведа, по тия прекрасни за колоездене места! :)
Аватар
botroid

Мнениеот kreator76 » Нед Фев 14, 2010 6:25 pm

браво Борка :beer: :clap:
Изображение НИКОГА БЕЗ КАСКА В ПЛАНИНАТА И НЕ САМО ТАМ
Аватар
kreator76

Рейтинг: 1255

Мнениеот pecito » Нед Фев 14, 2010 6:50 pm

радвам се за вас защото аз от тази работа немога да карам :bawling: :bawling:
pecito

Рейтинг: 1180

Мнениеот lupi » Нед Фев 14, 2010 9:12 pm

Да със сигурност ще идем до тез места,за които ти разправяш Борка,аз съм за,дано и другите са навити.
Пеца те хората са го казали че което ти пречи на карането го елиминираш,тоест НАПУСКАЙ.

Днес разходката до Трявна беше чудна,и без жертви не остана,аз открих сезона, счупих си спирачката като паднах на леда но Силвестров :bowdown:закрепи положемието. :clap: :clap:
Апнах ме пийнах ме и обратно за Габрово.

Имаше и две пръснати ама буквално пръснати гуми,но затова ще разкаже пострадалият.
Аватар
lupi

Мнениеот lupi » Сря Фев 17, 2010 10:55 pm

Здравейте момчета и момичета,за събота се заформя едно малко преходче от 30 км,като зборният пункт е в 10.20 на паркинга на кафе мити което се намира в квартал младост { крушата }.
Ако има желаещи да заповядат , няма да вирнем никой.
Носете си и каски"ПЕПОРАЧИТЕЛНО Е ДА СЕ КАРА С КАСКА"
И ако има тодоровци в събота ,да бъдат така любезни да се приготвят за черпня. :beer: :rofl: :clap:

До събота.
Аватар
lupi

Мнениеот Backo_ZX5 » Сря Фев 17, 2010 11:15 pm

Който кара, зло не мисли ;)
Backo®
Аватар
Backo_ZX5

Мнениеот lupi » Пет Фев 19, 2010 8:39 pm

Backo_ZX5 написа:Който кара, зло не мисли ;)

Айде Васка само двама ще си караме утре :rofl: .
Аватар
lupi

Мнениеот Backo_ZX5 » Пет Фев 19, 2010 8:58 pm

lupi написа:
Backo_ZX5 написа:Който кара, зло не мисли ;)

Айде Васка само двама ще си караме утре :rofl: .

Хич не ме ебе, важното е да са две :D :rofl:
Backo®
Аватар
Backo_ZX5

Мнениеот kreator76 » Пет Фев 19, 2010 9:52 pm

как двама ве еййй :flamethr: :qright: :shooter: :crazy:
Аватар
kreator76

Мнениеот Backo_ZX5 » Пет Фев 19, 2010 10:03 pm

kreator76 написа:как двама ве еййй :flamethr: :qright: :shooter: :crazy:

добре де, ще ви вземем и вас с нас :p :xx(:
Backo®
Аватар
Backo_ZX5

Мнениеот kreator76 » Съб Фев 20, 2010 9:05 pm

ето снимки http://kreator76.snimka.bg/mountain/gab ... vci.476048 от днес :beer: .имаше баири ,хубави спускания малко кал и естествено не се размина без спукана гума http://vbox7.com/play:414e400b аве денят мина доста добре :eyebrow: а и времето бешееее :bowdown: :bowdown:
Аватар
kreator76

Мнениеот botroid » Съб Фев 20, 2010 9:18 pm

Попиляхте се да карате по това плато "Стражата" бе ей :) Ма убао там нали, от юг Вити скали, от север някви други скали, все гледки и много баири за правене на бедра :) Кефите ме пичове! :clap: Голяма зарибявка е туй вашто :agree:
Аватар
botroid

Мнениеот lupi » Нед Фев 21, 2010 1:07 am

Даааа, беше хубаво време за каране на колелета,и това направихме,колегата не е качил няколко клипа и затова аз ще ги кача http://www.vbox7.com/play:363fca41 :bowdown: http://www.vbox7.com/play:9f9ea30e :crazy: :rofl: а тук човека с камерата тоес Никито за малко да падне,беше смешно но той овладя ситоацията :bowdown: :clap: http://www.vbox7.com/play:89ac96fb.
Снимките са уникални,за които благодаря на фотаджиите :bowdown: :bowdown: Благодаря на всички участници в карането и на най новия участник Галин.
Аз обаче се полакомих за каране и се пресъедених към другата наша групичка,имаше много профита взеха ми акъла,но издържах. :clap:
Аватар
lupi

Мнениеот lupi » Нед Фев 21, 2010 8:07 pm

Oп мммм дааааа,и дес покарахме макар и да не мозахме да се пресаединим с групата в 11.00,поради технически неизправности,спукани три гуми и половона :rofl: .
Но все пак покарахме порядъчно около 40 км,от кв.Младост та почти до село Руйчевци,но не стигнахме до там защото имаше такъв вятар че като вдигнах предна гума и ме захлупи по гръб :rofl: :rofl: :crazy: стреснах ме се и се върнахме, като надолу дадохме пълна газ,беше яко.
Днес дойде и чичо Петко с мощния твардак, :clap: :clap: :bowdown: :bowdown: долу на стената срешнахме много сериозни младежи карачи и спускачи,пичовете се оказаха много пекани,бараво момчета продалжавайте да карате и навивайте и девойки да карат, с тях е по интересно :love: :clap:
А ето и снимките на бат Ръдо http://kreator76.snimka.bg/mountain/gab ... 0-g.476401
Аватар
lupi

Мнениеот lupi » Сря Фев 24, 2010 4:41 pm

Здравейте фенове фенки и фенчета на колоезденето в нашият град.КК-Георги Одрински и мтб- Габрово организира качване до вр- Шипка на 03.03.2010, по случай празника за освобождаването на България от Турско робство.Всички желаещи могат да дойдат в 8.00 часа пред магазина на Одрински,тръгването ще е в 8.10.

БЛАГОДАРЯ ВИ
Аватар
lupi

Мнениеот denizov » Сря Фев 24, 2010 7:49 pm

lupi написа:тръгването ще е в 8.10.
Да не изтървете тържеството :roll2: И без надписи по знамената!
Аватар
denizov

Рейтинг: 1385

Мнениеот digimortales » Сря Фев 24, 2010 9:13 pm

здравейте всички. защо е това делене? :dontknow: Защо да не се съберем всички, които караме включително и тези като мен, които не членуват в нито един от гб-клубовете и да си караме и в случая да почетем РОДИНАТА си. Всеки сам решава дали ще членува изобщо някаде или не.
digimortales

Рейтинг: 1417

Мнениеот Backo_ZX5 » Сря Фев 24, 2010 9:29 pm

digimortales написа:здравейте всички. защо е това делене? :dontknow: Защо да не се съберем всички, които караме включително и тези като мен, които не членуват в нито един от гб-клубовете и да си караме и в случая да почетем РОДИНАТА си. Всеки сам решава дали ще членува изобщо някаде или не.

Bari, kyde pi6e, 4e trqbva da si 4len???
Backo®
Аватар
Backo_ZX5

Мнениеот toddon » Сря Фев 24, 2010 9:41 pm

Така е никъде не пише..... айде боядисвайте байковете бялозеленочервено и нагоре:)
toddon

Рейтинг: 1245

Мнениеот lupi » Сря Фев 24, 2010 9:42 pm

digimortales написа:здравейте всички. защо е това делене? :dontknow: Защо да не се съберем всички, които караме включително и тези като мен, които не членуват в нито един от гб-клубовете и да си караме и в случая да почетем РОДИНАТА си. Всеки сам решава дали ще членува изобщо някаде или не.

Ама разбира се че ще се съберем да почетем РОДИНАТА си,ние не не каним само членове, каним всеки който изка да дойде по този начин { с колело } и не се далим,всеки има право да тръгне когато си изка и от кадето си изка,всеки има право да тръгне с когото си изка. Може да се срешнем някаде по пиът, или на паметника и да се песъеденим с другите, и да седнем до някое барбекю да изядем по кебапче и кюфте, две бирички да запалим ппо една свещичка за загиналите, и после полека надолу към Габрово.

А дали ще закснеем,еми квот стане,поне ще опитаме. :beer: :bowdown:
Аватар
lupi

Мнениеот denizov » Сря Фев 24, 2010 9:46 pm

Жалко, че габровските теми са най-горе. Призовавам Ви, :nono: спрете да се излагате !!!
Аватар
denizov

Рейтинг: 1385

Мнениеот veskoz » Чет Фев 25, 2010 4:17 pm

lupi написа:Ама разбира се че ще се съберем да почетем РОДИНАТА си,ние не не каним само членове, каним всеки който изка да дойде по този начин { с колело } и не се далим,всеки има право да тръгне когато си изка и от кадето си изка,всеки има право да тръгне с когото си изка. Може да се срешнем някаде по пиът, или на паметника и да се песъеденим с другите, и да седнем до някое барбекю да изядем по кебапче и кюфте, две бирички да запалим ппо една свещичка за загиналите, и после полека надолу към Габрово.

А дали ще закснеем,еми квот стане,поне ще опитаме. :beer: :bowdown:

denizov написа:Жалко, че габровските теми са най-горе. Призовавам Ви, :nono: спрете да се излагате !!!

Арабия! :peace:
Сервизът за моя велосипед! http://www.velo09.com
Аватар
veskoz

Рейтинг: 2000

ПредишнаСледваща

Назад към Клубове, групи и организирани карания