botroid написа:kreator76 написа:днес пробвахме черно но изобщо не се получиfaki_to написа:бутането наистина беше колкото карането
Еее, не може винаги карането да е 100% бе момчета. Все пак не бичим единствено шосета. По офроуд нерядко се случва, тикането да е колкото и дори повече от карането, независимо от сезона. На мен това не ми пречи, защото ценя разходката и раздвижването, независимо дали е пеша или с каране. Даже нарочно съм се впускал в маршрути, където заради солидния наклон, по 2-3 часа колелото се бута нагоре, но въпреки това съм оставал доволен. Затова днешния излет ми хареса, даже с Гошко го обърнахме на циклокрос по едно времеВероятно и вие ще свикнете на бутане, особенно ако решите да пробвате как е терена, след х.Мазалат в посока вр. Росоватец
О ще пробваме ,е как няма да пробваме само да сме живи и здрави.Единственото което не ми хареса че нямаше скорост в тоя сняг,но нищо

За утре със сигурност няма да карам че гости са ме навестили от Казанлък ,добри хора братовчеди ,трябва да се видим че да пием по бира

Благодаря на всички че дойдоха снас да покараме,абе имаше емоция.Извинявам се за моя бъг но нещо се сринах,не че карам по бързо но днес беше як срив,благодаря за търпението