kibikoff
браво бре, добри карания icon_agree.gif
само не разбрах Боби отделно от вас ли е бил?
и Пешо защо ту го има, ту го няма по снимките?
popa
Ще ходим ли в неделя по 'КРИВАТА ПЪТЕКА' или пак по правия път icon_crazy.gif
cholla написа::D беше сухо уви, но по убавото е че имаше много хора, които по друг начин нарушаваха правилника за парка т.е. щом те могат и ние можем... замирисва ми на кал да видим. Иначе тоз проблем с дървосекачите в Бг е много сериозен, въпреки че никой не му обръща внимание. Четох, че за Рила писма до европейски еко организации пращат и май май нищо повече - и как да е ако ги пускат чрез Български Пощи
както пееха Ъпсурд " некой курви напра'виха пари..." тяхната леля
някой стяга ли се за лятото Ком-Емине да прави?
Bobi написа:cholla написа::D беше сухо уви, но по убавото е че имаше много хора, които по друг начин нарушаваха правилника за парка т.е. щом те могат и ние можем... замирисва ми на кал да видим. Иначе тоз проблем с дървосекачите в Бг е много сериозен, въпреки че никой не му обръща внимание. Четох, че за Рила писма до европейски еко организации пращат и май май нищо повече - и как да е ако ги пускат чрез Български Пощи
както пееха Ъпсурд " некой курви напра'виха пари..." тяхната леля
някой стяга ли се за лятото Ком-Емине да прави?
Еми има един навит..май съм аз
но защо питаш...?
nicky bike написа:Пешо беше много бърз и беше два часа преди нас.
Popa написа:само не мога да разбера защо козата е с гамаши
Popa написа:Някой иска ли да се пуснем утре от Рууууууйчевци, към Лютаци или не ви се каля? Аааааа?
Popa написа:Аве Ники, пусни снимки дееееееееееееееееееееее!![]()
![]()
Popa написа:Нямал Николайчо с кого да кара колело, намерил си на края той авер със име Б...........д, но за беля авера не ще да му говори, не може ли -не ще ли , той си знае. И в цялата работа има нещо много положително : никога няма да се загубят , единия има GPS, а другият знае всички маршрути в Стара Планина.![]()
![]()
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта