Колоездачен Клуб "ИСПОЛИН" - Габрово

Форум за организирани или неорганизирани несъстезателни карания, срещи и дейности на клубове, неформални групи и др., както и общи теми за карания, обединени по даден признак (например регионални).

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 500 / 5
Правила на форума
В различните форуми и подфоруми на раздел "Мероприятия" действат особени правила, които можете да прочетете в тази тема, т. ІІІ.

Напомняме на всички потребители в раздел "Мероприятия", че в рамките на МТБ-БГ има Календар на събитията, който включва дори и индивидуални карания, стига инициаторите им да желаят това, т.е. да са вписали карането си там. По принцип в Календара ще намерите всички състезания и официално организирани карания. Календарът е на този адрес: http://www.mtb-bg.com/index.php/events/calendar .
Повече подробности за Календара можете да научите от тази статия: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/o ... 7-calendar

Мнениеот kosiani » Вто Май 27, 2008 7:05 am

Хайде компанията,некое фото нема ли да видим? :dunce:
Аватар
kosiani

Рейтинг: 1347

Мнениеот Bobi » Вто Май 27, 2008 3:52 pm

Ето и малко снимки от мен...
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=3 ... mId=117437
;)
http://www.bikestore-bg.com
Боби бомбата
Аватар
Bobi

Рейтинг: 1585

Мнениеот nicky bike » Вто Май 27, 2008 8:40 pm

Покарахме, потикахме, поспускахме се, попадахме порядъчно. Не видяхме и козички ама имаше и козар с тях.
Направихме си и снимки ето и част от ТЯХ

Някой се правеха на маймуни ...
http://www.pinkbike.com/photo/2079664/

Други на козички ...
http://www.pinkbike.com/photo/2079620/
http://www.pinkbike.com/photo/2079452/

Имаше и "братя".....
http://www.pinkbike.com/photo/2079598/

А бе с две думи беше голяма веселба :) :beer:

PS: Щях да кача направо снимките ама не става затова само линкове... :popcorn: :popcorn: :popcorn:
Айде Попе качи и твоите снимки. ;)
Умния човек не говори много, а действа, простия ... само пише, когато няма какво друго да направи!
Аватар
nicky bike

Рейтинг: 2000

Мнениеот SStoeV » Вто Май 27, 2008 8:43 pm

Ахаа супер са снимките :) ава тея биричеди що не додоха с нас :rofl: :rofl:
Аватар
SStoeV

Мнениеот EmZo » Вто Май 27, 2008 8:47 pm

Поздравления, за прекрасното каране! Благодаря и за споделените снимки. Вече изключително много съжалявам, че не можах да се присъединя. :agree:
Изображение
Аватар
EmZo

Мнениеот cholla » Сря Май 28, 2008 7:37 am

:D убави снимки спор нема... гледам ги и карам ли карам и аз http://www.snimka.bg/album.php?album_id=250000 е км-те са доста по-малко засега, но какво да правиш... Мазелатите далеко от наше село.
Интересни вариянти за връткане спретвате с тез обиколки покрай Мазелат последните 2 сед.
А аверите от Софето докъде се водихте с тях? Ще го заобичат Балкана и те само още малко да покалят колелата.
х. Мазалат продължава да расте с таз нова постройка да не е некой частен ловен дом там?
cholla

Мнениеот kibikoff » Сря Май 28, 2008 7:50 am

браво бре, добри карания :agree:
само не разбрах Боби отделно от вас ли е бил?
и Пешо защо ту го има, ту го няма по снимките?

Иване, страшни снимки :^: :D
kibikoff

Мнениеот Popa » Сря Май 28, 2008 4:32 pm

Много убави снимки, само не мога да разбера защо козата е с гамаши :rofl: Ще ходим ли в неделя по 'КРИВАТА ПЪТЕКА' или пак по правия път :crazy:
Аватар
Popa

Рейтинг: 1862

Мнениеот ivo-o » Сря Май 28, 2008 5:40 pm

:bowdown: снимките са страхотни , карането също беше страхотно , целия ден беше страхотен :bowdown: много се радвам :beer: :bowdown:
Don't just ride.... slide !
ivo-o

Рейтинг: 1265

Мнениеот nicky bike » Сря Май 28, 2008 8:28 pm

А бе Иванушка там май не е валя;о предния ден щом сте карали? Щото тука чакат да завали и продължават с орането. :bawling: :bawling: :bawling: да не говорим за дървосекачите!
:qright: :qright: :qright:

kibikoff
браво бре, добри карания icon_agree.gif
само не разбрах Боби отделно от вас ли е бил?
и Пешо защо ту го има, ту го няма по снимките?

Пешо беше много бърз и беше два часа преди нас.

popa
Ще ходим ли в неделя по 'КРИВАТА ПЪТЕКА' или пак по правия път icon_crazy.gif

Може и по Хасвалта до Силииу! :rofl: :rofl: :rofl: В петък - събота ще се разберем ,че темата стана малко като чат. :offtopic:
Умния човек не говори много, а действа, простия ... само пише, когато няма какво друго да направи!
Аватар
nicky bike

Мнениеот cholla » Чет Май 29, 2008 6:54 am

:D беше сухо уви, но по убавото е че имаше много хора, които по друг начин нарушаваха правилника за парка т.е. щом те могат и ние можем... замирисва ми на кал да видим. Иначе тоз проблем с дървосекачите в Бг е много сериозен, въпреки че никой не му обръща внимание. Четох, че за Рила писма до европейски еко организации пращат и май май нищо повече - и как да е ако ги пускат чрез Български Пощи
:idea: както пееха Ъпсурд " некой курви напра'виха пари..." тяхната леля :angfire:
някой стяга ли се за лятото Ком-Емине да прави?
cholla

Мнениеот Bobi » Чет Май 29, 2008 4:04 pm

cholla написа::D беше сухо уви, но по убавото е че имаше много хора, които по друг начин нарушаваха правилника за парка т.е. щом те могат и ние можем... замирисва ми на кал да видим. Иначе тоз проблем с дървосекачите в Бг е много сериозен, въпреки че никой не му обръща внимание. Четох, че за Рила писма до европейски еко организации пращат и май май нищо повече - и как да е ако ги пускат чрез Български Пощи
:idea: както пееха Ъпсурд " некой курви напра'виха пари..." тяхната леля :angfire:

Еми има един навит..май съм аз :dgrin:
но защо питаш...?
Боби бомбата
Аватар
Bobi

Мнениеот nicky bike » Чет Май 29, 2008 6:40 pm

Bobi написа:
cholla написа::D беше сухо уви, но по убавото е че имаше много хора, които по друг начин нарушаваха правилника за парка т.е. щом те могат и ние можем... замирисва ми на кал да видим. Иначе тоз проблем с дървосекачите в Бг е много сериозен, въпреки че никой не му обръща внимание. Четох, че за Рила писма до европейски еко организации пращат и май май нищо повече - и как да е ако ги пускат чрез Български Пощи

но защо питаш...?

Иван е навит ама трябва да се върне от щатите ;) :beer:
Аватар
nicky bike

Мнениеот botroid » Чет Май 29, 2008 8:29 pm

nicky bike написа:Пешо беше много бърз и беше два часа преди нас.

Пешо беше бърз, защото пое по преки пътеки и спести 8 км. Освен това явно му се е карало сам. И аз можеше да бъде далеч напред, но не ми се караше сам :)

Popa написа:само не мога да разбера защо козата е с гамаши

Защото козата не ще да си окалва копитцата ;)
Аватар
botroid

Рейтинг: 1343

Мнениеот Popa » Пет Май 30, 2008 4:08 pm

Ей Болдроид ,ние не сме тръгнали на състезание ве пич, нещо май тотално си се объркал, цялата работа я правим единствено и само за удоволствие :offtopic:
Аватар
Popa

Мнениеот cholla » Съб Май 31, 2008 8:08 pm

но защо питаш...?[/quote]
Здр БОБИ-то!
Двама сме...
Незнам дали се сещаш кой съм Аз, но се познаваме шъ знаеш... идеята за Ком-Емине е много отдавна в главата ми - и пеша, и на колело. По ред причини още не съм записал прехода в историята ми, но ще има такъв. А аз питах понеже малко преди да напусна БГ имаше и др навити от ГБ за този преход и просто исках да видя има ли ги още? Там групата на каращи по 120км и повече постоянно расте та затова.
Живот и здраве след време се надявам да пусна тема във форума: Има ли Садо-МАдо карачи да направим едно каране по Балкана? И ако не си направил карането ще се радвам да връткаме заедно - знам че си корава гад

:D :D
С поздрав!
cholla

Мнениеот Bobi » Пон Юни 02, 2008 1:21 pm

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ оставаше и да не те знам....аз го замислям за 1ви Август.Ако всичко е наред.Иначе и аз отдавна му се каня и все чакам ама този път съм решил твърдо...и трудно ще ме откаже нещо.Колкото до компанията и на мен ще ми е по приятно да не съм сам,но трябва да си поговорим повече а пък и да покараме заедно,за да тръгнем заедно.А за съжаление неостава много време.
Боби бомбата
Аватар
Bobi

Мнениеот cholla » Пон Юни 02, 2008 2:53 pm

Боби сорка, но Аз със сигурност нема да го карам таз година,нема как мноо съм отдалечен. Но ще чакам като се върнеш да кажеш за колко време и т.н. е станало всичкото. Дано немаш проблеми и всичко мине колкото си може по-доре.
С поздрав! :beer:
cholla

Мнениеот Popa » Съб Юни 07, 2008 5:25 pm

Някой иска ли да се пуснем утре от Рууууууйчевци, към Лютаци или не ви се каля? Аааааа? :crazy:
Никога не спори с глупак - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит!
Аватар
Popa

Мнениеот nicky bike » Съб Юни 07, 2008 6:40 pm

Popa написа:Някой иска ли да се пуснем утре от Рууууууйчевци, към Лютаци или не ви се каля? Аааааа? :crazy:

Там сме само да не вали ... много. Може и по нагоре.
В осем пред магазина а?
Аватар
nicky bike

Мнениеот SStoeV » Нед Юни 08, 2008 10:34 am

Ако не вали много към 13:00 часа мисля да поизляза да врътна някой късо преходче около 25 30 км.Ако има желаещ някой да пише тук или в скайп :agree: :beer:
Аватар
SStoeV

Мнениеот SStoeV » Сря Юни 11, 2008 8:44 pm

Утре 12.06 който иска да дойде да покараме да заповяда в 19:00ч. пред магазин Денизов.Маршрута ще се уточнява на място.... с каски :agree: :beer:
Аватар
SStoeV

Мнениеот Popa » Съб Юни 21, 2008 2:27 pm

Днеска тръгваме за Мазалат ,ако някой иска да се качи утре преди обед и от там - Пеещи скали -Соколна, слизаме отатък Балкана и се връщаме през Ясеново. А Стига с тоз асвалт де! :crazy: :crazy:
Никога не спори с глупак - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит!
Аватар
Popa

Мнениеот nicky bike » Нед Юни 22, 2008 10:22 pm

Ние днес ходихме за риба Попа хвана само една ама много убаа... аз нищо не хванах само снимах.
..... а щах да забравя минахме през Мазалатите за по направо. Направихме само 60 километра ама нали пък сме тръгнали за риба.
Снимки като намеря време. :) :beer: :beer: :beer:
Аватар
nicky bike

Мнениеот Popa » Вто Юни 24, 2008 5:11 pm

Аве Ники, пусни снимки дееееееееееееееееееееее! :bawling: :bawling: :bawling:
Аватар
Popa

Мнениеот nicky bike » Сря Юни 25, 2008 12:18 am

Popa написа:Аве Ники, пусни снимки дееееееееееееееееееееее! :bawling: :bawling: :bawling:

Чеки чеки малко
Нали знаеш ,че убаите работи стаат по бавно...
Аватар
nicky bike

Мнениеот nicky bike » Пон Юни 30, 2008 11:46 pm

.... и тая седмица Попа ни предаде отиде да гледа некви лади дет били прайли рали ....
Попе не знаеш какво рали беше с бол.дроид. Той не тичаше достатъчно бързо напред и .... нали знаеш кой намери ношката. Ама на като не ме слуша да тича по бързо немаше да тцъка и гледа като "объл камък"
Еееееех....... Попе защо не дойде... Много неща опущи...:crazy: :crazy: :crazy:

Снимки по нататък.... :beer: :beer:
Аватар
nicky bike

Мнениеот Popa » Чет Юли 03, 2008 10:32 am

Болят ви главите , боляяяяяяяяяяяяяяят :crazy: :crazy: :crazy:
Аватар
Popa

Мнениеот Popa » Нед Юли 20, 2008 8:07 pm

Нямал Николайчо с кого да кара колело, намерил си на края той авер със име Б...........д, но за беля авера не ще да му говори, не може ли -не ще ли , той си знае. И в цялата работа има нещо много положително : никога няма да се загубят , единия има GPS, а другият знае всички маршрути в Стара Планина. :rofl: :rofl: :rofl:
Аватар
Popa

Мнениеот nicky bike » Пон Юли 21, 2008 7:05 pm

Popa написа:Нямал Николайчо с кого да кара колело, намерил си на края той авер със име Б...........д, но за беля авера не ще да му говори, не може ли -не ще ли , той си знае. И в цялата работа има нещо много положително : никога няма да се загубят , единия има GPS, а другият знае всички маршрути в Стара Планина. :rofl: :rofl: :rofl:

Не знаех ,че в теб живее поет. :beer: :beer: :beer:
П.П. Стягаш ли се за Хижа Рай и надявам се на х. Тъжа да няма алкохолици с уаска от острец .Да сме си само ний "алкохолиците"... :drunk: :drunk: :drunk: :D :rofl:
Аватар
nicky bike

ПредишнаСледваща

Назад към Клубове, групи и организирани карания