taurus13 написа:Има ли ранобудни оптимисти...?
acidrain написа:Последно 11ч. в Бухово, така ли?
taurus13 написа:Някой наясно ли със слизането към Желява, че последно съм го правил 2003 година...?
Иначе 11 в Бухово - на площада?
kapitanblood написа:Едно питане от мен,,,ако никой не дойде на БИЛЛА как се стига до БУХОВО?
taurus13 написа:Де да го знам този автобус...аз гледам на Google, че има едно нещо като площад с голяма сграда на него...сигурно е кметството - намира се на главния път, този с реката по средата.
taurus13 написа:Някой наясно ли със слизането към Желява, че последно съм го правил 2003 година...?
Иначе 11 в Бухово - на площада?
kapitanblood написа:Едно питане от мен,,,ако никой не дойде на БИЛЛА как се стига до БУХОВО?
azsa-bachinito написа:Яко луда лудница беше днеска. Риспект. А кога навъртехме 40+ км така и не разбрах. Много мерсаж за маршрута както и на г-н Д. П.
codename47 написа:днес на Платото имаше доста сняг, надолу до х.Бор - река, надолу вече се караше. За беда се оказа че съм натиснал бутона за черно-бяло снимане и последните снимки и клиповете са такива. Също така не съм махнал широкия екран с тея ръкавици и фокусът пак е забит надолу
. Сории, другия път ще си взема бележка
снимки, клипове
пп. Крис не съжалявай че вече вилката ти е на 120мм, сега си с по-ниско средно![]()
kapitanblood написа:....малкия ни забави малко (за което се извинявам),![]()
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта