Reactor написа:azsa-bachinito написа:Яко луда лудница беше днеска. Риспект. А кога навъртехме 40+ км така и не разбрах. Много мерсаж за маршрута както и на г-н Д. П.
Браво,браво![]()
Явно е бил добър маршрута,щом на Крис вилката чак се е счупила,мога да си представяcodename47 написа:днес на Платото имаше доста сняг, надолу до х.Бор - река, надолу вече се караше. За беда се оказа че съм натиснал бутона за черно-бяло снимане и последните снимки и клиповете са такива. Също така не съм махнал широкия екран с тея ръкавици и фокусът пак е забит надолу
. Сории, другия път ще си взема бележка
снимки, клипове
пп. Крис не съжалявай че вече вилката ти е на 120мм, сега си с по-ниско средно![]()
С тези черно-бели кадри ми подаваш много добра идея![]()
![]()
И снимките си ги бива
taurus13 написа:Ето и няколко снимки от Мургаш в неделя...
climberrr написа:ако някои иска тази неделя пак до мургаш само ,че от пътя през Бухово да ми звънне на GSM:0886812454
или да ми пише ЛС плс![]()
![]()
taurus13 написа:climberrr написа:ако някои иска тази неделя пак до мургаш само ,че от пътя през Бухово да ми звънне на GSM:0886812454
или да ми пише ЛС плс![]()
![]()
Запетайка пред "че" се слага, но има и изключения като - "така че" или в твоя случай "само че" - така написано звучи все едно искаш да отидеш само до Мургаш, че от пътя през Бухово да ти звънне....
Демек слагай запетайката пред "така че" или "само че". Казвам го съвсем добронамерено - просто трудно ти асимилирах мисълта.
azsa-bachinito написа:Е, че(к) пак толкова да се издребнява.
azsa-bachinito написа:Е, че(к) пак толкова да се издребнява.
Нали на 1 майЗа първи и втори май може да пробваме нещо....
,или още не е решено?от THEZOGGO » 23 Апр 2010, 12:19
По не още обявена официална информация на 1 май 2010 г. Велоклуб "Нашата група" ще организира специално каране чийто маршрут ще е точно за начинаещи. Може да се включиш, ако имаш желание. Задължително трябва да си носиш каска.
В момента обсъждаме маршрута, и когато го изберем ще пуснем или отделна тема в "Мероприятия" или може да следиш темата "Нашата група".
Reactor написа:Taurus е прав.Един препинателен знак,може да обърне или промени тотално смисъла на изречението и това да подведе тези,към които е адресирано!
climberrr написа:Извинете за грешките,но когато го писах бързах.В колко часа ще се чакаме и къде???
п.п. сега имам ли грешки.![]()
![]()
climberrr написа:а в събота...ако карам от една година и съм на 13години начинаещ ли се водя?
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта