Е тука много ме успокоиsto100jan написа:Като се качиш на билото , откъдето и да хванеш , все ще се изгубиш
М/у другото не знам зали знаеш, но точно под село Крумово има мост за камионите дето вадят пясък. Временен е и понякога пролетните дъждове го огнасят, но дъсега винаги са го възстановявали. После си Крумово>Бураново (където ми е вилата)>Боровец>Драгодан и т.н. Не че се спестява кой знае колко, но се избягва карането по главния път.Иначе , до Фролош ходим с колелата от Благоевград
b3ckS написа:Ш'то в четвартак никои не доиде в градскат!!!!!
Сашо написа:В неделя мисля да карам от Благоевград-Дъбрава-Демирево и все на горе , да видя каква е хавата на там. Които иска може да се присъедини. Срещата е на чешмичката за Бачиново в 8:00. Трябват храна, дрехи и резервни гуми за един ден.
b3ckS написа:Ш'то в четвартак никои не доиде в градскат!!!!!
sto100jan написа:Некои другари тази сутрин показаха признаци на кашкавалност ,НО !... Един човек , не човек , а железо , дошъл от града на стоманата , се яви на Лукойл , и пое по трудния , но славен път на велосипедното битие . Става въпрос за Александър Лазаров , известен като Сашо Разбивача на Черните Пътища . С него разбихме маршрута през най-големите Фролошки върляци , спуснахме се в злачната долина на река Елешница , Кюстендилско , и се прибрахме на самоход с доволство в сърцата , и с болки в задниците . Хвала подобним людем ! Хвала и вечная слава !!!
Който не дойде - много изпуснаЕто малко снимки , малко защото повече карахме http://www.snimka.bg/album.php?album_id=247512
ПП: Който ви разправя , че за много тежък терен си трябва тежкарски МТБ , може да му кажете да си ....... На снимките се вижда , а и Сашо ще потвърди , че и евтин туринг байк върши работа
codename47 написа:@sto100jan, пак ли без каска бе? На нито една твоя постната снимка не съм те виждал с каска.
sto100jan написа:Идва неделя 25 май !
И , ,,мисла че ше можеме" ( цит. Н. МИХАЙЛОВА бивш външен министър) да се юрнем на маршрута Бл-д - Крупник- Сушица- Брестово-(евентуално) Су(х)острел - Коматинските скали - Тросково- Симитли- Бл-д .
Общо е около 80 км . Брестово - Тросково е черен път . Поразпитал съм за подробности - бива .
Полена- Сушица е най-гадното изкачване в нашия регион - 5 км само на мега ранджа , и пак е тегаво , за по-нататък не знам . Брестово- Тросково-Симитли е било , уж , само спускане .
Гранична зона , носене на лични карти - задължително .
Ще тръгнем 8 ч. от Лукойл на ЮЗУ .
Моля желаещите да сигнализират тук .
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта