taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
tazcho80 написа:здравейте и от мен
бай Кольо твърдака ми заръча да ви кажа,че утре е с вас.
навит е да се пусне от Бидек към Ябълка с psixopat.
така,че го пишете и него
а аз със още поне двам юнаци ще си правим разходка до витите скали!
после мислим да отидем до водопада на Иванили да видим дали става за къпане вече
та ако има желяещи 12.06.2010г. 08.30 часа пред Тера мол (еса)
на всички останали приятно каране по Стара планина.
digimortales написа:лелелелееееее, много групи много каране. БРАВО ПИчОВЕ е това е. Който кавото иска, аз ще се включа към по екстремноя вариант- ЛАШКАНЕ до Енина, айде лягам че май пак много ми дойде почерпката днеска, но утре съм на линия на шадртаваните![]()
![]()
toddon написа:За събота 12-06-2010, ако има желаещи в 8:00 часа на шадраваните.... ще се ходи къде? пак на юг. Идеята е Потока - Бузлуджа и към Енина, след това обратно от където ни хрумне. Каска и пластмаси желателно. Който иска може и до половината на маршрута...
digimortales написа:много съм доволен от карането- след като смачкахме камъните до Енина видяхме зор нагоре в жегата,имаше и някоя друга авария, но всичко си струваше,благодарности на Ботройда и Гошо за това ,че ни показаха моторджийската пътека (35-40 мин. спускане от Шипка до Вонещата вода).
N.Odrinski написа:Имаш ли някаква идея?На къде?.
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта