) или .....и двата дена
 ) или .....и двата дена  ))
))
 ) ако има каде да се скатаем с колелетата.Два дни каране ммммммм голямо изкушение
) ако има каде да се скатаем с колелетата.Два дни каране ммммммм голямо изкушение  ))
))  

За карането в събота ....а ако ни хареса и (не ни изгубите "без да искате" в горите) ще останем и за неделя
 За карането в събота ....а ако ни хареса и (не ни изгубите "без да искате" в горите) ще останем и за неделя   

)
 )
SNS написа:За карането в събота... ако ни хареса (и не ни изгубите "без да искате" в горите) ще останем и за неделя... Ако ни намерите приятелки... може пък и завряни зетове да Ви станем
 За съжаление нашия спорт (хоби) не включва женско присъствие, само кочове сме дето караме и поради туй коч-партита си прайм
 За съжаление нашия спорт (хоби) не включва женско присъствие, само кочове сме дето караме и поради туй коч-партита си прайм  

[/quote]
[/quote]

cholla написа:нежния пол е доста по-силен,издръжлив и т.н. дори и в колоезденето... онези навремето въртяха дори на сняг и дъжд
 То навремето наистина е имало амазонки, ама са отдавна изчезнал вид, както и тези мъжкарани дето са въртяли в сняг и дъжд. То това шей било по времето на динозаврите сигур
 То навремето наистина е имало амазонки, ама са отдавна изчезнал вид, както и тези мъжкарани дето са въртяли в сняг и дъжд. То това шей било по времето на динозаврите сигур 
SNS написа:Истинско удоволствие е да прекараш 1 ден в планината с истински професионалисти

vitorino написа:за срамотите по част от маршрута не бях минавал

botroid написа:cholla написа:нежния пол е доста по-силен,издръжлив и т.н. дори и в колоезденето... онези навремето въртяха дори на сняг и дъжд
Ихх, взех да съжалявам че не съм се родил жена.....

Профитата са долу по шосетата. В Балкана спортна кариера, пари и слава не се печелят. Там се оди за други раоти
Не се коси, и аз не съм минавал през връх Лески и Кочовата стена, та малку ме е срам от ДРУГАТА Габровска вело-група, ама ко да напрая, не моа да огрея насекаде icon_smile_wink.gif

да не сбъркам и да ми се скараш.
 да не сбъркам и да ми се скараш. 

Профитата са долу по шосетата. В Балкана спортна кариера, пари и слава не се печелят. Там се оди за други раоти
 Ние обикаляме и търсим амазонките
 Ние обикаляме и търсим амазонките   

първо, че си го заслужавате и второ.....тогава може и да ви насмогнем на темпото
  първо, че си го заслужавате и второ.....тогава може и да ви насмогнем на темпото  
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 19 госта