, оххх не е лесно - трябва да наблегнем повечко на карането май
, оххх не е лесно - трябва да наблегнем повечко на карането май  

RST е същата която търсиш така си седи захвърлена.Най добре да поговорим на 4 очи какво точно търсиш
RST е същата която търсиш така си седи захвърлена.Най добре да поговорим на 4 очи какво точно търсиш 
 .
 .
 вход свободен до Хижата и обратно.Срещата все още не е уточнена, нека по младите да се включат тоя път.
 вход свободен до Хижата и обратно.Срещата все още не е уточнена, нека по младите да се включат тоя път.

И долугоре знай ли се докъде ще ходим,че да знам дали да си земаме храна вода и такива работи
 И долугоре знай ли се докъде ще ходим,че да знам дали да си земаме храна вода и такива работи  

който не знае къде е казармата може да чака до механата
 който не знае къде е казармата може да чака до механата  или подлеза.Карането ще е лабежно
 или подлеза.Карането ще е лабежно 
 Аз с чудих какво е това поделение
 Аз с чудих какво е това поделение 

ама пусто с тая работа нали съм на график дежурен и като не мога да се включа си умирам от яд
 ама пусто с тая работа нали съм на график дежурен и като не мога да се включа си умирам от яд  

pil4oka написа:Надяваме се че Ани не ни се сърди за пълният провал на общото мероприятие и да очаква подобаващи компенсации от наша милост

Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта