. На връщане се обърках и слязох към Старосел, като междувременно скъсах и верига над селото, та се наложи да ме прибират с кола от там. Хисаря-Мътеница-Старосел е по-леката част (и тя към 25 км.). Според мен пролетта и есента са по-подходящи за такова каране, защото лятото става доста топло (не че не съм ходил до Фенера и през лятото де).
. На връщане се обърках и слязох към Старосел, като междувременно скъсах и верига над селото, та се наложи да ме прибират с кола от там. Хисаря-Мътеница-Старосел е по-леката част (и тя към 25 км.). Според мен пролетта и есента са по-подходящи за такова каране, защото лятото става доста топло (не че не съм ходил до Фенера и през лятото де).
 .
 .

Устройват ме и двата варианта...
 Устройват ме и двата варианта... ... та затова ми се ще и по останалата част да мина
 ... та затова ми се ще и по останалата част да мина  
ladyinred написа:Здравейте... една от 6-те девойки от Хисариадата вчера съм - Екатерина!

Re: На лов за светулки около Пловдив
 Re: На лов за светулки около Пловдивmover написа:ladyinred написа:Здравейте... една от 6-те девойки от Хисариадата вчера съм - Екатерина!
Катя, с удоволствие те "записваме". Маршрутът е "як", освен това е истинско трасе на което са провеждани състезания. Едно минаване си е като вратичка към по-сериозния спорт, остава да имаш сили за още 10-тина/24h и си на стълбичката.
На мен спускането всеки път ми изглежда различно в зависимост от метеорологията, часа, нашествията на атв-сти и т.н.
Много е важно: КАСКА, ЯК ФАР, АРМИРОВКА!!!
Очаквам потвърждение и от другите Светулки.

ladyinred написа: армировка какво е?!?, че този термин нещо ми се губи...

al написа:ladyinred написа:армировка какво е?!?, че този термин нещо ми се губи...
Предпазители за лактите и колената.За колената имам един чифт свободен и ще ти ги дам да ги ползваш докато си вземеш по нататък...
 Ами, добре, ще се възползвам от предложението ти, че утре ще ми дойде малко нанагорно с времето да ходя да търся подипърва...
 Ами, добре, ще се възползвам от предложението ти, че утре ще ми дойде малко нанагорно с времето да ходя да търся подипърва...mover написа:Вариант 1: Тръгване за всички около 17:15 или 17:30 от Пловдив ОТ КОЕ МЯСТО?? Тръгване от ц. на Марково по маршрута ок. 18:15-18:30.
Вариант 2: Ранно тръгване около 16:30 от Пловдив (за хората със свободни професии) и включване на останалите около 17:30 от ц. на Марково.

ДНС СУТРИНТА ДОГАРЯХА И ПОСЛЕДНИТЕ ОСТАНКИ ОТ СРУТЕНИЯТ ПАМЕТНИК НА АЛКОХОЛНОТО ИЗКУСТВО.ТОЗИ НАУЧЕН ИНСТИТУТ ЗА ИЗСЛЕДВАНЕ НА  ВРЕДНИТЕ ПОСЛЕДСТВИЯ ОТ АЛКОХОЛА,РАБОТЕЩ НЕУМОРНО В ОТКРИВАНЕТО НА БЕЗСМЪРТИЕТО И ЖИВОТА БЕЗ ХРАНА ПОДДАДЕ ПРЕД ИМПЕРИАЛИЗМА И АЛЧНОСТТА.СЕГА ЩЕ ПОСТРОЯТ НЯКОЯ ГРОЗНА КОПЕРАЦИЯ С 200 АПАРТАМЕНТА КОИТО ЩЕ СТОЯТ ПРАЗНИ И ЩЕ ГРОЗЯТ КИТНИЯТ НИ ИАЧЕ КВАРТАЛ
  ДНС СУТРИНТА ДОГАРЯХА И ПОСЛЕДНИТЕ ОСТАНКИ ОТ СРУТЕНИЯТ ПАМЕТНИК НА АЛКОХОЛНОТО ИЗКУСТВО.ТОЗИ НАУЧЕН ИНСТИТУТ ЗА ИЗСЛЕДВАНЕ НА  ВРЕДНИТЕ ПОСЛЕДСТВИЯ ОТ АЛКОХОЛА,РАБОТЕЩ НЕУМОРНО В ОТКРИВАНЕТО НА БЕЗСМЪРТИЕТО И ЖИВОТА БЕЗ ХРАНА ПОДДАДЕ ПРЕД ИМПЕРИАЛИЗМА И АЛЧНОСТТА.СЕГА ЩЕ ПОСТРОЯТ НЯКОЯ ГРОЗНА КОПЕРАЦИЯ С 200 АПАРТАМЕНТА КОИТО ЩЕ СТОЯТ ПРАЗНИ И ЩЕ ГРОЗЯТ КИТНИЯТ НИ ИАЧЕ КВАРТАЛ

Сега десетки (от 3 до 6 човека) загубиха най- ценната си привилегия в този скапан живот, а именно мястото си в заведението. За съжаление другата култова кръчма "Живей си живота" е твърде далече за да поеме потока от опечалени любители на маркови питиета. R.I.P. Бети ние ще скърбим за теб!
  Сега десетки (от 3 до 6 човека) загубиха най- ценната си привилегия в този скапан живот, а именно мястото си в заведението. За съжаление другата култова кръчма "Живей си живота" е твърде далече за да поеме потока от опечалени любители на маркови питиета. R.I.P. Бети ние ще скърбим за теб!

bio написа:... Много ми се кара еййй и поради простата причина, че ставам рано сутрин и нямам собствен транспорт ... предлагам:
Идея за Маршут 1:
Тръгване от Пловдив към 7:00-7:30 посока х.Здравец. Без големи натоварвания, но без големи почивки ... Като стигнем горе-кафе и продължаваме по пътеката на таз годишното 24h към Студенец ...

Засега сме двама които ще тръгнем в 15.30, който иска да идва да пише. Айде...
  Засега сме двама които ще тръгнем в 15.30, който иска да идва да пише. Айде...

Falcor написа:... След падналия лек дъждец очаквам трасето да е уникално добро....

Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта