Голямо мероприятие се получи във всяко отношение.Събрахме сигурно 30 колоездача от всякакви групи и клубове.
По едно време на спускането имах чувството, че сме популярната атракция "блъскащи се колички" - така го полазихме склона, че отвсякъде изскачаха ездачи, които се гонеха и пресичаха.

страхотно се получи, но той терена позволяваше да се избират постоянно шорткъти. Челната група не спазихме предварителния трак, но пък минахме по една доста технична козя пътека, която може и да е по-добра дори...
Най-добрия приятел на човека това са кучето и коня, а пък най-добрия приятел на байкъра е....Козата.
Ето и моя
трак- изчистил съм само паразитните точки, но не съм редуцирам общия брой. Финала е в кръчмата. Ей, отдавна чак толкова не се бяхме лигавили в кръчма.
Благодаря на цялата група, която уважи събитието. Крупник наистина е перспективно място - въпреки наличието на квартал "Драката", в гората над селото всъщност драки нямаше - те явно са по топлолюбиви, иначе със сигурност можеха да ги ползват за естествен кльон за границата с Македония.
За съжаление късно разбрах, че и Георги Радев е уважил събитието, тъй като не го познавам, поради което не можах да наблюдавам спускането му..(ако бях по наблюдателен, бих забелязал характерните дълги
жълти чорапи, които явно са запазена марка, ама...

)