БЛАГОЕВГРАД

Форум за организирани или неорганизирани несъстезателни карания, срещи и дейности на клубове, неформални групи и др., както и общи теми за карания, обединени по даден признак (например регионални).

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 500 / 5
Правила на форума
В различните форуми и подфоруми на раздел "Мероприятия" действат особени правила, които можете да прочетете в тази тема, т. ІІІ.

Напомняме на всички потребители в раздел "Мероприятия", че в рамките на МТБ-БГ има Календар на събитията, който включва дори и индивидуални карания, стига инициаторите им да желаят това, т.е. да са вписали карането си там. По принцип в Календара ще намерите всички състезания и официално организирани карания. Календарът е на този адрес: http://www.mtb-bg.com/index.php/events/calendar .
Повече подробности за Календара можете да научите от тази статия: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/o ... 7-calendar

Мнениеот 4getcredo » Пон Юни 02, 2008 1:15 pm

Admin-а имаше предвид точно тази пътека, дето уж е маркирана в жълто, ама води до никъдето :) (Справка mtb-bg.com/ Статии/ Места и преживявания / "В плен на гората")
Изображение Аз си поддържам колелото при Пацо!:)
Аватар
4getcredo

Рейтинг: 2000

Мнениеот Trip-tfk » Пон Юни 02, 2008 1:19 pm

4getcredo написа:Admin-а имаше предвид точно тази пътека, дето уж е маркирана в жълто, ама води до никъдето :) (Справка mtb-bg.com/ Статии/ Места и преживявания / "В плен на гората")

Aма ние няма да се спускаме натам,а ще подължим към Бистрица или Демирево.
Trip-tfk

Рейтинг: 1718

Мнениеот 4getcredo » Пон Юни 02, 2008 1:26 pm

:agree: Не се разбрахме явно.
Аватар
4getcredo

Мнениеот Tumpalov » Вто Юни 03, 2008 12:05 am

Аа миналата година се спуснах от х.Македония, по билото и после по река Илийна, та чак на Рилския Манастир. Пътя за колело става. Това лято, смятам пак да го направя маршрута. :agree: :) :)
Изображение
Tumpalov

Рейтинг: 1205

Мнениеот sto100jan » Сря Юни 04, 2008 10:58 pm

Другари , идват петък , събота и неделя !
Давайте предложения за яки карания по интересни райони .
Велобалкантурист
Аватар
sto100jan

Рейтинг: 1507

Мнениеот Trip-tfk » Чет Юни 05, 2008 8:59 am

sto100jan написа:Другари , идват петък , събота и неделя !

Дай да направим едно каране в събота :beer:
Trip-tfk

.

Мнениеот Сашо » Чет Юни 05, 2008 12:50 pm

Trip-tfk написа:

Другарю, Стоян казва "петък, събота и неделя". Предлагам Брежани и след това на юг по западните склонове на Пирин. Хайде този път за два дни със спални чували и шалтета, могат да се прикрепят с ластици за кормилото и седалката. На връщане с влака.
Аватар
Сашо

Рейтинг: 1660

Re: .

Мнениеот Trip-tfk » Чет Юни 05, 2008 1:36 pm

Сашо написа:
Trip-tfk написа:

Другарю, Стоян казва "петък, събота и неделя". Предлагам Брежани и след това на юг по западните склонове на Пирин. Хайде този път за два дни със спални чували и шалтета, могат да се прикрепят с ластици за кормилото и седалката. На връщане с влака.

Другарю Сашо, аз в петък съм на училище,а пък в неделя мисля да ида да се окалям малко по Витоша ;)
Trip-tfk

Мнениеот sto100jan » Чет Юни 05, 2008 8:42 pm

Значи , другари , по причина на това , че уикенда го дават да бъде дъждовен ( со времени врънежи от дож во целата земя - мак.лит.яз. ;) )
, мисля , че ще трябва да се задоволим с еднодневни карания .
А вече другата седмица , може да запланираме едно голееееемо каране от петък до неделя с палатки , дето го планирахме в общи линии за лани , оттук , през прословутото Брежани , с преспиване в дефилето , след това - Мелник , след това спускане до долината на Струмешница , и в неделя с влака обратно в Бл-д . Ще го обявим като самостоятелно мероприятие , може и други колеги да се присъединят , ще стане луд купон :beer: :^:
,,Мисла , че ше можеме." цит., Н. Михайлова - бивш външен министър :D
Велобалкантурист
Аватар
sto100jan

.

Мнениеот Сашо » Пет Юни 06, 2008 6:21 pm

На Сашо в събота му се ходи на Церово и ще тръгва в 8:00 от чешмичката за Бачиново :) Поканени са всички да се присъединят !
Аватар
Сашо

.

Мнениеот Сашо » Пон Юни 09, 2008 4:20 pm

Сашо си ходи сам до Церово, което се оказа в страната на шарените гащи... Ако се загледате в снимките на всякъде между храстчетата ще видите работливи помаци... http://picasaweb.google.bg/sotksotk/MjnqjJ
Аватар
Сашо

Мнениеот sto100jan » Пон Юни 09, 2008 8:09 pm

Сашо , на времето имаше един лаф на ДАПаджиите - ,, В Церово да не си жена , магаре , и на ГАЗка 2-ра скорост " .
Ти поне ме знаеш , аз не се страхувам от катерения , но тъй като съм ходил там с кола неколкократно , просто не ми се ходеше с колело , вече знаеш защо ;-)
Иначе , аз ще ходя тая събота на каякарски републикански поход по Арда за 1 седмица , и това 3дневното каране ще го отложим за друг път , ако , разбира се , вие не се организирате да си го направите сами .
Аз в неделя с жената , като истински фешън колоездач , се разходих до Бистрица , измих си колелото на чешмичката , и се прибрах за обяд - като истински фешън колоездач :^:

Между другото , видях двама тинейджъри да катерят нагоре с шосейки , с каски - някой познава ли ги тия пичове - сериозно изглеждаха ?
Велобалкантурист
Аватар
sto100jan

Re: .

Мнениеот Trip-tfk » Пон Юни 09, 2008 11:27 pm

Сашо написа:Сашо си ходи сам до Церово, което се оказа в страната на шарените гащи... Ако се загледате в снимките на всякъде между храстчетата ще видите работливи помаци... http://picasaweb.google.bg/sotksotk/MjnqjJ

Сашо там са си помаци,въреки че церовци казват: "Ние може да сме над Долно Осеново,ама гледаме към Благоевград."Не ги слушай.Винаги когато съм се качвал горе са ме гледали странно. :crazy:И ветъра им е издухал мозъците!!!!
:beer:
Trip-tfk

.

Мнениеот Сашо » Вто Юни 10, 2008 10:38 am

sto100jan написа:Между другото , видях двама тинейджъри да катерят нагоре с шосейки , с каски - някой познава ли ги тия пичове - сериозно изглеждаха ?

Сигурно са се аклиматизирали за колоездачната обиколка на Пирин, която ще започне от петък : http://stuartbg.com/?p=news_details&id=2556
Аватар
Сашо

Мнениеот b3ckS » Сря Юни 11, 2008 9:31 am

Плс кажете имали някой дет кара стил различен от ХС :bowdown: :bowdown:
Жените са като консервите-един я отвори,всички я ползват!!!
Аватар
b3ckS

Рейтинг: 893

Мнениеот Trip-tfk » Сря Юни 11, 2008 7:19 pm

b3ckS написа:Плс кажете имали някой дет кара стил различен от ХС :bowdown: :bowdown:

Има,ама и те карат извън града. ;)

Днес завъртях следния маршрут:
Благоевград->Бистрица->Дъбрава->->Демирево->Стоб->Бараково и от там хванах един черен път дето цепи през полето и излиза на антените,а сега видях че излизал и по-надолу, и така пак на Благоевград.Мога само да кажа, че времето беше супер и пътя беше сух.Почти навсякъде се кара по черени пътища или пътеки,само до Бистрица и после от Стоб до Бараково е асфалт.
Trip-tfk

Мнениеот sto100jan » Сря Юни 11, 2008 9:04 pm

Еййй , Гриша , ама и ти не се шегуваш , а :agree:
Велобалкантурист
Аватар
sto100jan

.

Мнениеот Сашо » Чет Юни 12, 2008 3:51 pm

Хайде на Осогово или Пирин, аз тръгвам при всички положения в събота сутринта, ще се радвам ако някой ми се обади да караме заедно...
Аватар
Сашо

Мнениеот sto100jan » Чет Юни 12, 2008 8:53 pm

Браво , Сашо !!!
Е , съжалявам , че съм на другото мероприятие :V:
Дано Гришата , Здравко , или някой друг да се навие :agree:

Айде , давай , пък като се върна , ще се пуснем поне за 3-4 дни нанекъде . Айде де , сега му е времето !
Велобалкантурист
Аватар
sto100jan

Брежани - Кресненското дефиле - Сенокос

Мнениеот Сашо » Пон Юни 16, 2008 9:11 am

Брежани - Кресненското дефиле - Сенокос - Мислех повече да не пиша, ама много хубави снимки станаха и не мога да не се похваля : http://picasaweb.google.com/sotksotk/SseZMB
Аватар
Сашо

Re: Брежани - Кресненското дефиле - Сенокос

Мнениеот 4getcredo » Пон Юни 16, 2008 12:10 pm

Сашо написа:Брежани - Кресненското дефиле - Сенокос - Мислех повече да не пиша, ама много хубави снимки станаха и не мога да не се похваля : http://picasaweb.google.com/sotksotk/SseZMB

Наистина много хубави снимки! :agree:
Аватар
4getcredo

Мнениеот Trip-tfk » Пон Юни 16, 2008 6:01 pm

След малко тръгваме със Здравко до Стобско,ама през Бистрица. :D
После ще пиша как мина.
Между другото и аз днес видях двама с шосейки. Единия беше с Спешалайзд,а другия с БМВ.
Trip-tfk

Мнениеот Trip-tfk » Пон Юни 16, 2008 9:21 pm

Прибрахме се към 21:30.Карането беше супер,особено бясното спускане към Стоб.По пътя за Бистрица имаше доста колоездачи.На чешмата преди Бистрица видяхме Милен и Ванката. :)
Trip-tfk

Мнениеот Tumpalov » Вто Юни 17, 2008 2:19 pm

Trip-tfk написа:Прибрахме се към 21:30.Карането беше супер,особено бясното спускане към Стоб.По пътя за Бистрица имаше доста колоездачи.На чешмата преди Бистрица видяхме Милен и Ванката. :)

Карането беше супер яко, а пък за спускането да не говорим.
Днеска пак ще караме. ;)
Изображение
Tumpalov

Мнениеот Trip-tfk » Съб Юни 21, 2008 7:11 pm

Днеска с Здравко се разписахме на Витоша.Ето снимки от карането http://grishata1.pinkbike.com/album/Vitosha-100Km/
Trip-tfk

Мнениеот Tumpalov » Съб Юни 21, 2008 7:12 pm

Днеска с Гришата 100 км, обиколка на Витоша ;) :beer:
Изображение
Tumpalov

Кресненското дефиле от горе

Мнениеот Сашо » Пон Юни 23, 2008 10:04 am

Браво за Витошата !!!
Аз пък събота и неделя преминах открай до край Кресненското дефиле, само че от горе - Брежани - Мечкул - Стара кресна - Ощава - Влахи. Дори и местните казваха, че това е невъзможно, а трябва да се кара долу по магистралата, обаче аз открих начин. Преди Влахи се изгубих сериозно и така си замръкнах. На другия ден до късно сутринта все още не знаех къде съм. Над Влахи видях мечка да си чеше гърба в едно дърво. Следващия път задължително на топлите минерални бани в района и после надолу към Илинденци, ама пак през балкана по древния път свързващ Бело море с вътрешността на Европа...
Снимките : http://picasaweb.google.com/sotksotk/NEEJVD
Аватар
Сашо

Re: Кресненското дефиле от горе

Мнениеот Trip-tfk » Пон Юни 23, 2008 10:16 am

Сашо написа:Браво за Витошата !!!
Аз пък събота и неделя преминах открай до край Кресненското дефиле, само че от горе - Брежани - Мечкул - Стара кресна - Ощава - Влахи. Дори и местните казваха, че това е невъзможно, а трябва да се кара долу по магистралата, обаче аз открих начин. Преди Влахи се изгубих сериозно и така си замръкнах. На другия ден до късно сутринта все още не знаех къде съм. Над Влахи видях мечка да си чеше гърба в едно дърво. Следващия път задължително на топлите минерални бани в района и после надолу към Илинденци, ама пак през балкана по древния път свързващ Бело море с вътрешността на Европа...

Лелеее Сашо ти ме разби!Яко каране си направил.Ама наистина си видял мечка.Аз ако бях сигурно щях да се кача на колелото и газ.... а па ти чак си я снимал.Евалата! :agree:
Trip-tfk

Re: Кресненското дефиле от горе

Мнениеот Tumpalov » Пон Юни 23, 2008 11:08 pm

Сашо написа:Браво за Витошата !!!

Евала Сашо, много хубави снимки. :agree:
Изображение
Tumpalov

Мнениеот bokicha » Пон Юни 23, 2008 11:50 pm

........ :bowdown:
@Сашо
........
...ем, че Вий сте напрао чисти ва Гришаа... :D
...еХтра, дано изсъхне още...
...съжелявам, че Ви изпуснах да покараме заедно /ма на Паничище не му се размина/... :D
...до скоро...
Аватар
bokicha

ПредишнаСледваща

Назад към Клубове, групи и организирани карания