bikezilla написа:Светулки, заповядайте довечера (навреме) в "Трабанта". Сещате се защо
Разбира се , че ще сме там за "представлението"

bikezilla написа:Светулки, заповядайте довечера (навреме) в "Трабанта". Сещате се защо

....... що ли е то??? (не е светофар)
 ....... що ли е то??? (не е светофар)   

.
.

t.kyosev написа:... Та във връзка с това имате ли някакви планове за 27,28,29ти? .. Бирите след това са ясни...ПС. Дояли са ми се лютиви кюфтенца с качамак и биричка.

- и аз съм на линия.
 - и аз съм на линия.

traveler написа:Айде да караме...
 кога и къде?
 кога и къде?

Пожелавам ви на всички тя да е поне два пъти по-добра от предходната във всяко едно отношение.
 Пожелавам ви на всички тя да е поне два пъти по-добра от предходната във всяко едно отношение.  

Така ще ни излезе име на.......сериозни спиртисти. Идеята иначе не лоша може да се помисли по въпроса
  Така ще ни излезе име на.......сериозни спиртисти. Идеята иначе не лоша може да се помисли по въпроса 

Falcor написа:За всички вас колеги Светулки! Моля да обърнете внимание на т.3 ...

И аз да се разпиша в този форум стига съм бил инкогнито! Здравейте светулки !
 И аз да се разпиша в този форум стига съм бил инкогнито! Здравейте светулки ! Drag ZX5 / Amoeba Hussar
  Drag ZX5 / Amoeba Hussar
Falcor написа: ... вестник "Български колоездач" бр. 3 от 1899 г. ...
 Култово!!!
   Култово!!!     

Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта