За мен е удоволствие. Всеки да казва с какво ще пътува до Белово да успея да запълня местата. За сега една кола с 5 човека. Втората с двама.  MusicShaker ти колко човека можеш да качиш?
 За мен е удоволствие. Всеки да казва с какво ще пътува до Белово да успея да запълня местата. За сега една кола с 5 човека. Втората с двама.  MusicShaker ти колко човека можеш да качиш? За мен е удоволствие. Всеки да казва с какво ще пътува до Белово да успея да запълня местата. За сега една кола с 5 човека. Втората с двама.  MusicShaker ти колко човека можеш да качиш?
 За мен е удоволствие. Всеки да казва с какво ще пътува до Белово да успея да запълня местата. За сега една кола с 5 човека. Втората с двама.  MusicShaker ти колко човека можеш да качиш?ivondera написа:MusicShaker БлагодаряЗа мен е удоволствие. Всеки да казва с какво ще пътува до Белово да успея да запълня местата. За сега една кола с 5 човека. Втората с двама. MusicShaker ти колко човека можеш да качиш?

THEZOGGO написа:MusicShaker написа:ivondera написа:
А някой мислил ли е вариант да наемем някакъв бус с ремарке за байковете да ни закара и да ни върне?
Не съм срещал скоро такава организация по форумите и вероятно е скъпо...
Kaкво ще е това ремарке за 15 колела?

От язовира имаме 3 - 4 варианта за спускане с различно ниво на трудност.

papinu написа:2. Само шофьорите на колите въртят педалите до Септември, взимат колите и се връщат в Белово за останалите.

Canyon Nerve XC 6.0 (2012)

bdz43r написа:Е то от Септември си има влак в 21:25.

THEZOGGO написа:Пламене, какъв е тоя подпис?:Canyon Nerve XC 6.0 (2012)
Аууу, лош Папину, лош, лош!

И не си се похвалил ах тиииии..
 .
. - но "като му дойде времето"
 - но "като му дойде времето"  

papinu написа:

MusicShaker написа:papinu написа:
Ооооо, Пламене, честито! Ти си удържа на обещанието
И аз на пролет скачам на Nerve AM 9.0

papinu написа:THEZOGGO написа:...че явно сред младежта е модерно велосипе да е със заден аморТЕСОрррррр...
ама сме едни младежи....

THEZOGGO написа:...че явно сред младежта е модерно велосипе да е със заден аморТЕСОрррррр...
 ама сме едни младежи....
 ама сме едни младежи....
 [/quote]
 [/quote] 

на пролет ставам на 39
 на пролет ставам на 39 
 Това е истината
 Това е истината  

“It is not the mountain we conquer but ourselves.” ~ Edmund Hillary / FunKyBikers
 “It is not the mountain we conquer but ourselves.” ~ Edmund Hillary / FunKyBikers

За целта трябва да се съберем над 17 човека
  За целта трябва да се съберем над 17 човека   

spirov92 написа:Май по-трудно се организира пътуването до там, отколкото самото каране
Аз си търся транспорт.

Аз си търся транспорт.

Така, че всичко се нарежда. Остава ми само да организирам и готино време и всичко е ОК. Така плана е следния. Влака тръгва в 09 и 21 Ние НАЙ - КЪСНО трябва да сме на гарата в 08 и 30 Имаме да товарим колелета и да купя билети. Предупредиха ме, че влака на Аврамово седи само 3 мин.
  Така, че всичко се нарежда. Остава ми само да организирам и готино време и всичко е ОК. Така плана е следния. Влака тръгва в 09 и 21 Ние НАЙ - КЪСНО трябва да сме на гарата в 08 и 30 Имаме да товарим колелета и да купя билети. Предупредиха ме, че влака на Аврамово седи само 3 мин.   Така, че .... никакво мотане
 Така, че .... никакво мотане   Влака пристига в 12 и 04. Разстоянието първия ден е следното. От гарата до гр. Белица 42 км. Терен неизвестен
 Влака пристига в 12 и 04. Разстоянието първия ден е следното. От гарата до гр. Белица 42 км. Терен неизвестен   Денивилация тръгваме от 1300 и слизаме на 770 на главния път. От там до града имаме 4 км. После от гр. Белица до хижата имаме 16 км. Общо за първия ден около 60 км. Имаме грубо 7 часа светло. Всеки да си вземе фар или челник най вероятно последните километри ще ги караме на варове
 Денивилация тръгваме от 1300 и слизаме на 770 на главния път. От там до града имаме 4 км. После от гр. Белица до хижата имаме 16 км. Общо за първия ден около 60 км. Имаме грубо 7 часа светло. Всеки да си вземе фар или челник най вероятно последните километри ще ги караме на варове  Носете си и топли дрехи.  Да се преброим:
 Носете си и топли дрехи.  Да се преброим:ivondera написа:Остава ми само да организирам и готино време и всичко е ОК.

Първия ден от Аврамово до Белица са 60 км. Гледайки по карти 40 км са черни пътища останалото е асфалт. Като сега видях, че от гара Белица до хижа Семково имало пътека което ще рече, че последните 17 км са пътека. Втория ден се кара по панорамния път от Нехтеница до Белмекен.
 Първия ден от Аврамово до Белица са 60 км. Гледайки по карти 40 км са черни пътища останалото е асфалт. Като сега видях, че от гара Белица до хижа Семково имало пътека което ще рече, че последните 17 км са пътека. Втория ден се кара по панорамния път от Нехтеница до Белмекен.

Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта