Admin написа:Аз не знам къде съм, ама май ме туриха някъде.
Този път няма да съм с моята кола, но при нужда бих могъл да осигуря някакви багажници. Най-добре е утре на живо да се доуточним.

Шпойлер да си вземе много резервни гуми
  Шпойлер да си вземе много резервни гуми   

TheAnimal написа:Може ли да вземете мойто колело, че да не претовариме Голфа с 4 колела?

Имаме багажник за 3 колела за...багажника, + 3 багажника за покрив...   ако някой няма къде да си го завре, да СВИРКА
  Имаме багажник за 3 колела за...багажника, + 3 багажника за покрив...   ако някой няма къде да си го завре, да СВИРКА  
Crimson написа::wavey: Шпойлер да си вземе много резервни гуми

SpoileR написа:С Passaratti-то сме тоя път...

Карането ще е 2-3 часа, може и повече ако пак се изгубим. Пътят е 20тина км, профилът е нещо такова - 930(Банско) -1690 - 1500 - 1600 - 1480 (х. Г. Делчев). Кара се през планината по горски пътища. Има 700-800 метра бутане на едно място и още толкова ако се изгубим пак около Мочарата. Останалото е каране.
 Карането ще е 2-3 часа, може и повече ако пак се изгубим. Пътят е 20тина км, профилът е нещо такова - 930(Банско) -1690 - 1500 - 1600 - 1480 (х. Г. Делчев). Кара се през планината по горски пътища. Има 700-800 метра бутане на едно място и още толкова ако се изгубим пак около Мочарата. Останалото е каране. За контакти - Мира ми знае телефона.
 За контакти - Мира ми знае телефона.

HepBeH_XaMcTep написа:... купена преди 2

TheAnimal написа:SpoileR написа:С Passaratti-то сме тоя път...
Е, така вече дишам спокойно
п.п дайте едно бързо преброяване, да направим резервация

аз също идвам
  аз също идвам

airborneone написа:1 място за колело остана

yavka написа:airborneone написа:1 място за колело остана
Ако е 1 колело + човек би ли го запазил за един приятел?
Утре на срещата ще се доуточним

kikon написа:После да не забравите снимковия репортаж

RAM-FR написа:П.п. Любо при нас си !!! :Д

RAM-FR написа:Опа ние сме 7 човека

gdude написа:Сестра ми иска да се мъкне с нас,може и някаква нейна приятелка да дойде,но не ясно все още(най-късно четвъртък ще й каже)
Кой ще тръгва събота сутрин ?
RAM-FR написа:Опа ние сме 7 човека с БУС + кола ... май има място за още 1 ...
 )
  )

Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта