psixopat написа:Браво на вас.Добро каране е било.А я ми кажи как се пише "сняГ"
С Н Я Г
S N O W
С Н Е Г

lupi написа:psixopat написа:Браво на вас.Добро каране е било.А я ми кажи как се пише "сняГ"
Извинявайте за снеКа,но се случва.
На мен по често![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
kreator76 написа:Накъде без теб ,крайно време е да се включишСтига си ял пържоли
Backo_ZX5 написа:kreator76 написа:Накъде без теб ,крайно време е да се включишСтига си ял пържоли
Даааа, включвам се, че съм почнал да се освинвам... май и аз ще влизам в "дебелата" група...![]()
![]()
![]()
faki_to написа:и аз съм с вас , нямам търпение да карам, защо ли ?
faki_to написа:и аз съм с вас , нямам търпение да карам, защо ли ?
botroid написа:Мдаа, провежданата операция "натурална липосукция", от най-новата група ГБ карачи е в пълен ход!А да питам има ли и ако, какви са нужните минимални килограми за включване в групата? 100 кила, 120 кила? Аз като съм 68 кила, дали имам някакви дори имагинерни шансове за членство или тряя наблягам яко на свине и каране по маси, за да се напрася, наддам кила и да избуша кочината, та да мога се представя достойно пред вас?
Backo_ZX5 написа:botroid написа:Мдаа, провежданата операция "натурална липосукция", от най-новата група ГБ карачи е в пълен ход!А да питам има ли и ако, какви са нужните минимални килограми за включване в групата? 100 кила, 120 кила? Аз като съм 68 кила, дали имам някакви дори имагинерни шансове за членство или тряя наблягам яко на свине и каране по маси, за да се напрася, наддам кила и да избуша кочината, та да мога се представя достойно пред вас?
Не се мъчи да бъдеш това, което не си.
Бъди умен, прост може да си всеки ден
Backo_ZX5 написа:
Не се мъчи да бъдеш това, което не си.
Бъди умен, прост може да си всеки ден
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта