Надявам се да се съберем повече хора

Всеки път когато се качвам към Узана , гледам с възмущение боклуците които стават все повече и повече.

Backo_ZX5 написа:И днес отбелязахме хубавия пролетен ден с приятно, леко каране в стил "Болничен" с предварителна загрявка...![]()
Изкачихме се над яз. "Христо Смирненски" с идеята да намерим свързваща пътека от Пояс 2 към Пояс 1, но не успяхме и спуснахме обратно по ужасяващия път![]()
В събота ще се кара до "Витата стена", срещата е в 13.30 ч. пред магазин "Одрински".
Носете си храна, че ще има пикник![]()
digimortales написа:А ракия ще има ли? Или поне биричка.
digimortales написа:А ракия ще има ли? Или поне биричка.
downhill_bikes написа:ами момчета може ли и аз да доида? на 14 съм..
downhill_bikes написа:офф идва ми се много ама.. ще ходя с моите авери на друго място маииначе нямаше да пропусна
Backo_ZX5 написа:Така, така... в събота стана добро каране до Витата стена. Имахме още 1 фен в групата, който се представи доста добре, макар че от време на време прояввяваше синдрома на бай Пец, т.е. мърморешеНа всичкото отгоре му се струпаха доста неприятности, като спукани и пръснати гуми и разни други болки в седалищната част
![]()
Браво на момчето!
Споко, така се влиза в тази група
Надяваме се и за напред да участва в каранията с нас
Ето и снимките от деня: http://www.album.bg/backozx5/albums/132438/
Backo_ZX5 написа:За любителите на бавното каране: днес направих проучване по един мн.добър маршрут, по който зимата правихме офроуд с Nissan X-TrialСтилът е "леко горско каране" в околностите на Габрово. Нека остане изненада местността. Да се гласят всички дебели и бавни фенове
![]()
Препоръчват се каска, светли очила и средна мощност на двигателите![]()
lupi написа:Backo_ZX5 написа:За любителите на бавното каране: днес направих проучване по един мн.добър маршрут, по който зимата правихме офроуд с Nissan X-TrialСтилът е "леко горско каране" в околностите на Габрово. Нека остане изненада местността. Да се гласят всички дебели и бавни фенове
![]()
Препоръчват се каска, светли очила и средна мощност на двигателите![]()
Да да да ,групата от дебели и бавни да се свормира скоро бай-Вас ще ни води![]()
А от там на мойта хижа за да пукаме бири.
lupi написа:то само днез беше безплатноdigimortales написа:лупиии скоро очаквай нападение от габровско-южняшката група при следващото ни суркане по любимите ми южни склонове на любимата ми планина и обещавам да не сме скромни особено ако има бира![]()
![]()
Backo_ZX5 написа:Здравейте, за тази събота имам "тънко" предложение![]()
Изкачване на вр. Шипка през ВЕЦ "Малуша", Радецки. После към "Бузлуджа" и от там спускане към кв. "Ябълка".
Ако има навити да се стягат и в 9 часа да сме тръгнали...
lupi написа:Васе утре пак ще сме си само двамата май и предлагам в 08.00 среща на гаражите.
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта