did написа:botroid написа:Върви накарай едно стадо шугави овце, да пасат заедно, няма как да стане
Има как.
Ти все да се обадиш... к`во тъ бърка?

did написа:botroid написа:Върви накарай едно стадо шугави овце, да пасат заедно, няма как да стане
Има как.
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
psixopat написа:Хайде да се организираме, тези които няма да ходим на Ботев, да покараме в събота или неделя. Предложете къде можем да покараме.Дано само, да не са всички на Ботев, че ще трябва да карам сам.
sensation_blue написа:psixopat написа:Хайде да се организираме, тези които няма да ходим на Ботев, да покараме в събота или неделя. Предложете къде можем да покараме.Дано само, да не са всички на Ботев, че ще трябва да карам сам.
аз още се чудя, но ако не ида предлагам неделя да идем до хижа Партизанска Песен и от там през Осеникова поляна и Лъгът и ако все още хората, които мислеха да се връщат на самоход от Ботев и Априлци до Габрово не са се отказали - да им правим компания, а междувременно може да се поплацикаме на реката... само дето не ги знам много хубавите места там....
единствено дългото каране в ниското (горещото) по асфалта нещо не ми се нрави много но може да го обсъдим все пак....
Backo_ZX5 написа:Няма какво да се чудиш още, ами се стягай за Ботев
botroid написа:Абе има един човек, дето претендираше, че ни бил показал всичките пътища в Балкана!Чудя се, дали може да си превъзмогне претенциите и да се държи човешки, а не грандомански. Щото и аз съм показал много пътища на хората, ама никога не съм търсел почит, слава, поклони, признание, уважение и т.н. каквито този известен на всички нам балканджия изглежда търси
Силно се надявам, да се е променил, размислил и погледнал трезво на нещата. Но пък и се сещам за поговорката "Вълка козината си мени, но нрава не!". Така че, ще поживеем, ще видим. А за обединение - изключително трудна работа е, тези силно фрагментирани фракции да станат едно цяло. Прекалено са различни интересите, стила на каране, подготовката, характерите особенно
на колоездачите. Като последното е най-голямата пречка. "Шило в торба не стои", е казал народа, а в случая не става дума за само едно
Върви накарай едно стадо шугави овце, да пасат заедно, няма как да стане
lupi написа:Сега без грам да се базикам ви казвам че започвам яко да обмислян да се кача на връх Вихрен.
lupi написа:... започвам яко да обмислям да се кача на връх Вихрен.
digimortales написа:аз вчера ходих на водопада. имаше доста хора. приятно къпане и каране
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта